241

(935 replies, posted in Bende De Staerke)

Hoe kunnen wij er dan nu zeker van zijn dat de nodige onderzoeken nu gebeuren als we alles in twijfel trekken, als niet vervolgbaar klasseren. Dat "alles" in stilte gebeurt bij een normaal onderzoek vind ik niet meer dan normaal. Maar bij dit onderzoek is er toch redelijk wat transparantie nodig om er wat van overtuigd te zijn dat er wel degelijk grondig onderzoek gebeurt naar bepaalde pistes en getuigenissen die niet voor iedereen belangrijk genoeg zijn. Als niets meer belangrijk genoeg lijkt om te onderzoeken, blijven we weer steken. Daar ben ik bang voor. Wat wordt wel onderzocht? Hoever staat de zaak? Hopelijk worden de slachtoffers op de hoogte gebracht van de onderzoeken oa van mevr. Cappelle?

242

(540 replies, posted in Hypotheses)

Ik vind het heel bizar dat op het andere forum hypothese cobra niet meer te openen is. Waarom moest het er af? Hij heeft daar wel straffe zaken uit de doeken gedaan. Heeft hij teveel gezegd? Vrije meningsuiting? Zat hij er te dicht op?

Dit gezegd zijnde, zullen we officieel nooit te weten komen wie de echte opdrachtgevers waren?

Maar mijn oorspronkelijke vraag is nog steeds niet beantwoord: Kunnen slachtoffers en nabestaanden eisen dat een bepaalde piste onderzocht wordt? De financiële toestand van de bestuurders Delhaize: aandelen, gronden, eigendommen, rekeningen, makelaars, banken, Aarschotstraat? Wat tot hiertoe geweigerd werd? Wie is er beter van geworden achteraf gezien? Wat is er veranderd aan hun status?

En eigenlijk heb ik nog een vraag: Als '82 en '83 "bestelde" moorden waren, hadden deze slachtoffers dan een afspraak met de dood? Hoe kon de bende weten waar wie op welk moment zou zijn? Zoals het koppel, midden in de nacht aan een tankstation? Die mensen konden toch zelf niet exact weten wanneer ze daar zouden passeren en benzine nodig hebben en dus stoppen? Ofwel is dat toeval ofwel hadden ze een afspraak.

Ik heb het niet over het onderdeel de roze balletten. Maar over financiële transacties. Vooral i.v.m. Aalst. Aandelen Delhaize, gronden, makelaars, banken, Aarschotstraat. Afpersing. Van en naar waar geldtransporten? Wie werd er uiteindelijk beter van? Dit is de sleutel van Aalst.

Dit leidt ons naar de hogere connecties waar alles aan elkaar hangt. Die stinken als een beerput waar volgens mij politiek/justitie een poot in heeft. En de beau monde met hun bloedgeld. Dat leidt ons tot de schande van België. Mensen die wij moeten vertrouwen en die ons moeten beschermen. En die België maken of kraken.

Na veel gelezen te hebben over de Bende van Nijvel, ben ik tot het besluit gekomen dat men gelijk hoe vastzit. Bewijzen verdwenen, getuigen en lekken vermoord. Bepaalde zaken nooit onderzocht. Zelfs verbod om te onderzoeken. Manipulatie alom.

Kunnen slachtoffers eisen dat bepaalde pistes toch nog onderzocht worden? Desnoods met druk vanuit de media en de bevolking? Financiële luiken blootleggen. Aandelen en geldtransporten. Zwijgplicht opheffen? Als iedereen zich nu eens daarop zou focussen?

Ik begrijp maar al te goed dat België er niet beter zal van worden. Dat zijn de gevolgen van de veroorzakers en zij moeten het gelag betalen! Anders is deze zaak echt hopeloos.

246

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Met een beetje geluk zitten hier "hobbyduikers" tussen die binnenkort afspreken om ginder eens te gaan duiken. Opgelost! Zoals die gasten die met magneten wapens vinden en de onderzoekers niet. De onderzoekers moeten zware magneten laten overkomen van Duitsland en dan nog ... Belachelijk! Das de zot houden met de slachtoffers.

Naar mijn bescheiden mening hebben Bultot, Lekeu en Lhost stukken van de puzzel gegeven, ook al dekken ze zichzelf natuurlijk in.
Deze link van Peter de Vries Nederland vertelt in detail hoe het ginder onderzocht is. Besluit is hetzelfde. Niemand wordt gestraft. Verwijzingen naar België
https://www.youtube.com/watch?v=V4TtP2XRYbY&t=189s

Ik heb toevallig een artikel gevonden die volledig aansluit bij mijn hypothese. Dit beaamt nogmaals hoe alles met elkaar verbonden is. De wapen- en drugtrafiek vind ik interessant. Ik zie gelijkenissen met een reportage uit Nederland Gladio waarbij vermoed wordt dat de "overheid" - tak SV - de afnemers zijn. De wapenhandelaars zorgen voor certificaten die de wapens moeten vergezellen naar het land van bestemming waar ze nooit aankomen, maar wel in de "zwarte markt" belanden en gebruikt worden voor oa overvallen.

http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2 … van-nijvel

Als je boenk op de waarheid botst, bewijzen aflevert aan de overheid van Frankrijk, Nederland en België; word je zelf in de zak gezet en beschuldigd zoals Mark Vervloesem van Morkhoven. Dossier "Zandvoort". Pedofiel netwerk met gruwelijke martelingen. Was het omdat het dossier te omvangrijk was, dat het niet verder uitgezocht werd? Ik denk het niet. Waarom moest hij dan boeten?

Edele lieden die jagen op naakte kinderen. Ik heb er al teveel over gelezen vanuit verschillende bronnen om te kunnen negeren.

Ik ben er ook van overtuigd dat de zaak "Dutroux" een netwerk was en is. Een dame riep vanuit het volk: Dutroux: "Waarom geef je de namen niet van je opdrachtgevers?" Zijn antwoord: "Omdat ik ze niet ken, ik weet niet wie ze zijn" En dat is de enige zin die ik geloof die hij uitgesproken heeft! Dat betekent ook dat er een netwerk was! (Via tussenpersoon Nihoul naar de beau monde). Leg Nihoul's vriendin maar op de rooster: een sadistische heks die zal branden in de hel.

In de Bende van Nijvel zie je dat fenomeen ook, personen die voor de SV werkten, kregen "een opdracht". Als normaal mens ga je er van uit dat dit voor het juist doel is: Alles voor de veiligheid van de democratische rechtstaat! Tot ze er over hun oren in zitten en dan pas beseffen dat er iets mis is. Dan is het al te laat. Het kwaad is geschied. Tussenpersonen zijn stromannen en die zorgen ervoor dat niemand iets te weten komt. Uitvoerders weten dan ook niet wie de opdracht gaf.

Ik maak me veel zorgen voor de toekomst zoals dit tot nu toe allemaal toegedekt kan blijven. Waarom word de stilte niet doorbroken? Ze kunnen toch niet alle getuigen een loer draaien, bedreigen, hun familie uitmoorden, enz...? Of zou dit het einde van de Belgische democratische rechtstaat kunnen zijn?

Al vliegt de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel

Excuses Merovinger, ik verdraai de feiten niet. Gevonden in artikel over kindermisbruik. Zie:

https://nieuwsvaneuropa.wordpress.com/tag/satanisme/

Bij deze blijf ik bij mijn mening dat het pedofiele netwerk van Dutroux verbonden is met seksuele lusten en perversiteiten van ongenaakbaren. Namen, plaatsen en daden die ook terugkeren in kringen van de Bende van Nijvel.

Voor mij is de Bende van Nijvel niet enkel de groep die uitvoerde, maar veel meer dan dat.

Tot mijn grote spijt lees ik hier vaak verwijten naar Vermassen en VDS.
Persoonlijk vind ik dat hij een standbeeld verdient, de uren die hij zich daar al mee beziggehouden heeft, zijn onbetaalbaar. Hopelijk slaagt hij erin.
VDS krijgt verwijten dat hij mediageil is, vraag me af wat de bedoeling kan zijn van die mens te durven beledigen?
In de media brengen, is zorgen dat niets meer in de overvolle doofpot geraakt.
Tevens is het een vorm van veiligheid.
Klokkenluiders zouden dit beter ook doen ,ipv doodsbang te blijven voor de gevolgen.
Zoals die jonge gast, een getuige. Om hem het zwijgen op te leggen, werd zijn auto "gestolen"
Daarna werd die auto teruggevonden met een lijk in. Het is gelukkig niet gelukt om hem daarvoor te laten opdraaien. Maar dat was de bedoeling toch? Wie wilde hem daarvoor doen opdraaien?
Daarom heeft hij verder gezwegen?
En dan MVD die CD herkende, ging dat aangeven, werd daarna "geschaduwd"?

Wat je openbaar brengt, kan niet meer verzwegen worden.
Als David PH gezien heeft, moeten er nog mensen zijn die dat getuigen.
Waar zijn ze?
Wanneer wordt alles blootgelegd?
Zolang de zaak niet verjaard is, zwijgen om geen procedurefouten te maken?
Die procedurefouten zijn er al.
Hopen dat er toch nog iemand zal veroordeeld worden?
Onmogelijk toch?