61

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

coconut wrote:

Beste Sherlock, dat zal niet helpen als er geen DNA afgenomen is van het (zogezegde?) Bouhouche lijk. Trouwens, wie denkt er nog aan DNA na de explosie van een boom en een lijk op handen en voeten.

Het was daar oorlog he want een maand later werd dat dorpje opgeschrikt door een tweede explosie (de Belgen waren aangekomen en lieten de voordeur exploderen, ik denk dat ze de sleutel  kwijtgespeeld waren.)

En dan zwijgen we nog over Guy Bouten die daar het hele dorp ging terroriseren. Zelfs anno 2019 treffen we er ramptoeristen. Volgens geruchten Bende van Nijvel-forumleden. Sttt.

DNA afnemen van de zoon waarmee ik bedoel: Met het DNA van de zoon, zou je de vader kunnen opsporen. En een databank aanleggen van DNA van alle verdachten (of eerstelijns afstammelingen) in het dossier van de bende. Dat vergelijken met DNA die gevonden is in het dossier van de bende en je mag de pedofiele dossiers er ook bij pakken. Wegens privacy is een internationale DNA databank verboden. Ook al is het om uit te sluiten? In de naam van een Rechtstaat?

Jammer genoeg zullen ze er geen tijd en energie meer insteken vrees ik. Ze hebben er geen zin meer in en er zijn magistraten en speurders tekort. En niet vergeten ... dat komt goed uit. Dat is de bedoeling toch? We willen immers geen sporen van blauw bloed en entourage vinden toch?

Enkel degelijke journalisten kunnen nog dieper spitten. 't Is al van ver gekomen dat journalisten het speurwerk ipv justitie doet. Ramptoeristen en burgers die vragen gaan stellen aan betreffende personen. En inderdaad ... zoveel jaren na data ... willen ze er (voorlopig) nog niets over kwijt. Gelukkig zijn er nog pitbulls en wolven die de prooi nooit zullen lossen.

Waarom is Bouhouche zo belangrijk? Omdat hij de spilfiguur is in de organisatie. Hij begint bij de RW BOB om de knepen van het vak te leren. Gaandeweg beseft hij (zoals velen) dat er toch meer te rapen valt aan de andere kant. Deze vakkennis (mis)bruikt hij op alle gebied. Komt in contact met de hoogsten in het land. Diefstallen, juwelen en diamanthandel, drugs, zeden, wapens. De flinterdunne lijn tussen de boven-en de onderwereld. Dan sluit hij een pact met de duivel en kan geen kant meer op. Verdwijnen is de beste truc.

Het was geweten dat hij naar Frankrijk getrokken was, ook al was hij vrij onder voorwaarden. Men liet hem begaan. Tot het te heet werd onder zijn voeten. Nu slijt hij zijn dagen, misschien wel in ons midden met een nieuwe identiteit.

Als zij die ons moeten beschermen, onze vijand kunnen worden, is dit heel gevaarlijk in een democratie. De kat zit bij ons bij de melk en ze mag er niet aankomen? Hoe denk je dat er drugs, wapens, gsm's in gevangenissen belanden? Wie bij zeden werkt, kan gratis gebruik maken van de faciliteiten om een oogje dicht te knijpen. Drugbrigades zijn nog steeds de grootste drugsdealers. Vernaillen heeft het bij het rechte eind! Daar is de miserie begonnen. Zolang politiek en justitie in hetzelfde bedje ziek is, kan er in dit land niets opgelost worden.

62

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Wie of wat heeft het bewijs in handen dat het lijk daar in Frankrijk met 100 procent zekerheid het lijk van Bouhouche was? Wie heeft hem aan de hand van wat geïdentificeerd? Bewijzen aub dat hij dood is! DNA? Desnoods kan zijn zoon DNA afstaan!

63

(181 replies, posted in Roze Balletten)

Anneke Lucas noemt hem nu (dood) wel bij naam als de persoon in charge van haar torture. Zie haar Facebook. Ze heeft ooit verklaard dat ze de namen niet wilde noemen (levend) omdat het netwerk te groot is. En gezien wat Regina Louf overkomen is. De X-en hebben waarheid verteld! Ze werden allen gek verklaard! Hoe is dat zover kunnen komen? Besluit: dit netwerk bestaat! Wie doet er iets aan? Is ook Annekes getuigenis vandaag niets waard?

64

(181 replies, posted in Roze Balletten)

The Untouchables from Belguim. Wacht nog 50 jaar en dan misschien... mag er gesproken worden. Ondertussen zijn de slachtoffers daar vet mee. We gaan een Trump en/of een Poetin moeten vragen om de schandalen bloot te leggen. Waar blijft de motivatie: De ene zijn brood is de andere zijn dood? En omgekeerd! Daar gaat alles toch om in een machtspel? Waar zijn de Russische (s)pionnen?

65

(181 replies, posted in Roze Balletten)

Om de weg naar de waarheid te vinden?

66

(99 replies, posted in Speurders)

"Jean en Roger" hebben het geprobeerd maar zijn van een kale reis thuisgekomen. De manipulatie is nog steeds bezig en zelfs federale geraakt er niet door. Als Achten onschuldig is, waarom moet hij een scène maken van een onderzoek naar de waarheid? Als hij onschuldig is, waarom werkt hij dan niet mee?

67

(4 replies, posted in Journalisten)

Nog steeds in België. Ze kunnen hun gang gaan. Opgepakt en onmiddellijk weer vrij?

» sceptr.net | www.nieuwsblad.be

68

(4 replies, posted in Journalisten)

Je gelooft het niet! Ik ben een boek beginnen lezen: "Maffia" van Raf Sauviller en Salvatore Di Rosa. Ik geloof mijn eigen ogen en oren niet: de gang van zaken van de maffia die in de jaren '80 beschreven staat, stemt exact overeen met de acties van de Bende van Nijvel.

Het verhaal begint al met een afgezaagd jachtgeweer. Drugstrafiek, wapenhandel, geld witwassen, FN wapens, diamanthandel, overvallen, bloedbaden, ontvoering, ... Hun manier van werken is infiltratie en corruptie van de staat, de politieke overheden en staatsinstellingen, politie, magistratuur. Ze laten gangsters hun vuile werkjes opknappen.

Op pag. 470 staat letterlijk:

De Pulci's hadden banden met de Belgische zigeunerfamilie van De Staerke, onder wie Philippe De Staerke, de beruchte gangster uit de jaren tachtig die als verdachte in het dossier rond de Bende van Nijvel zat.

69

(382 replies, posted in Getuigen)

Het zou interessant zijn om alle dossiers ivm Murcielago her te bekijken. Zien welke speurders, Rijkswachters, onderzoeksrechters, procureurs daar aan gewerkt hebben of opdrachten gegeven hebben. De eerste keer dat hij als getuige alles naar buiten bracht of ging aangeven. Wie heeft daar aan gewerkt? De autodiefstal en inbraak, wie heeft daar aan gewerkt? Wat is daarmee gebeurd? Wie heeft dat geklasseerd. En natuurlijk de El Idriss tot in de puntjes uitspitten! Welke onderzoeken zijn daaromtrent gebeurd? Waarom werd Murcielago zo laat daarover ingelicht? Welke bevindingen onderzoeken. Wie heeft daar allemaal aan gewerkt?

Ook ivm met Marc Van Damme: aan wie heeft hij zijn eerste verklaring afgelegd? Wat is precies met die verklaring gebeurd? Wie heeft dat bij de Rijkswacht in handen gekregen? En er moeten mensen bij de rijkswacht zijn, die iets kunnen zeggen van die louche zaken en onderzoeken. Waar zijn die mensen met een geweten?

70

(382 replies, posted in Getuigen)

Politieke terreur zaaien, kan alleen door zo'n slachtpartijen, getuigen liquideren! En als Haemers onder de drugs zat, the sky is the limit!
Haemers en zijn familie had toch een goeie band met de minister van Defensie?
De ontvoering van VDB in scene gezet!!! Zwart geld. Madame Tyack mag het geld houden???