1

(9 replies, posted in Algemeen)

Ook ben ik op zoek naar mensen die in de gevangenis werkte in Doornik op 16 september 1983 tijdens de ontsnapping van de eeuw waar ook Philippe De Staerke is ontsnapt.

Ik heb een journalist contacteert die Philippe nog heeft geinterviewd toen hij net uit de gevangenis kwam. Maar hij kan hem niet meer terugvinden en zijn speurder ook niet.

2

(9 replies, posted in Algemeen)

Bedankt voor de vele reacties al!

Ik ben eigenlijk ook opzoek naar de contactgegevens van Freddy Troch, de onderzoeksrechter toen. Lijkt mij nog interessant hem te interviewen.

Ook is er een artikel van Van Esbroeck dat hij misschien in de gevangenis moet voor drugstransport. Is dit effectief ook zo? Alle verdere info is zeker welkom!

Top forum!

3

(9 replies, posted in Algemeen)

Dag iedereen, ik ben Jeroen Vanpée en ik zit aan de filmschool in het RITCS te Brussel. Voor mijn Bachelorproef maak ik (in een dossier) een docu reeks over De Bende Van Baasrode. Ik  ben druk bezig met research te doen en deze site is heel hulpvol

Met deze post probeer ik mensen te bereiken die veel artikels hebben, foto's, video beelden, informatie die ze met mij willen delen over deze bende. Ik probeer ook achter de contact gegevens te raken van Philippe De Staerke en Leopold Van Esbroeck.

Als je enige info hebt die je wilt delen met mij of eens wilt samen zitten om dingen te bespreken dan kan je mij altijd contacteren via email: jeroen.vanpee@gmail.com

Hopelijk tot snel.

Mvg

Jeroen Vanpée