1

(106 replies, posted in Prullenbak)

Beste Insider,

Wat een sterke en goed geschreven analyse van het proza van Mijnheer Bouten.
Analyseer U zelf nu eens. Waarom kwam Tros Opgelicht achter u aan?
Waar is uw pensioenfiche? Waar is een bewijs dat U Bouhouche
goed gekend heeft? Waarom wou De Morgen uiteindelijk toch niet met U in zee gaan?

2

(106 replies, posted in Prullenbak)

Beste Insider,
Je kunt nu scoren door je pensioenfiche hier te publiceren. Geen vervalsing AUB.
Misschien ook een foto van Bouhouche en jou? Of iets anders van wat ons zou kunnen overtuigen
dat je hem goed gekend hebt?
Misschien ook een uitleg waarom De Morgen uiteindelijk niet met jou in zee wou gaan?
Je kunt ons nu allemaal het zwijgen opleggen. Dit is je kans!`

3

(106 replies, posted in Prullenbak)

Correctie : zijn echte naam is Peter van Haperen en niet Van Hapereren. Soms haper ik ook wel eens, wel minder dan mijn goede vriend Peter. Laat eens wat bewijzen zien, vriend !

4

(106 replies, posted in Prullenbak)

Waarde Cocnut en insider,

Dhr Peter van Hapereren was een belangrijke bron van Guy Bouten. Van Haperen is mijn inziens een geniale oplichter.
Jammer dat iemand die zo getalenteerd is, zijn talenten zo moet verspillen. Bouten had ten onrechte vertrouwen in Peter.

Ik ben niet Mevr. Coconut die ik als veel verstandiger dan mezelf beschouw. Logisch ook : ik ben slechts een goedkope hoer. 

Ik heb nooit iemand gestalkt. Beijer wou met me afspreken, Smets ook. Insider heeft bij mijn weten nooit een klacht tegen mij ingediend. Ik heb zijn adres dus ik zou hem makkelijk echt kunnen stalken, maar dat ga ik niet doen. Waarom heeft De Morgen eigenlijk beslist om niet met jou in zee te gaan, Insider? Dat zou ik wel eens graag willen weten. Hadden ze je door?
Ps : Vergeet die oudjes hun geld niet terug te geven :-)  Het is nooit te laat om het juiste te doen.
Groeten,
Elisa

5

(106 replies, posted in Prullenbak)

Mail over insider. ( Bienvenue cher Leonidas)
Beste Elisa,
Bedankt voor uw mail aan Opgelicht?!  Het klopt inderdaad dat we in 2005 aandacht hebben besteed aan de werkwijze van Peter van Haperen. De exacte uitzenddatum is 12 maart 2005 geweest.
Helaas is deze uitzending niet meer online te bekijken op onze site. Dat heeft met juridische regels te maken. U kunt echter wel een kopie van deze uitzending opvragen bij het Nederlandse instituut voor Beeld&Geluid in Hilversum.
Aan het opvragen van een kopie zijn echter wel kosten verbonden, een exact bedrag kan ik u niet geven, aangezien het afhankelijk is van de lengte van een item.

In de uitzending destijds ging het over Van Haperen die in Spanje geld aftroggelde in Spanje, in de omgeving van Benidorm. Daar deed hij zich voor als advocaat en beleggingsadviseur.  Huizenbezitters in Spanje zijn op zoek om spaargeld te beleggen. Ze komen uit bij Van Haperen. Hij ontvangt het geld, 50.000 euro, maar nooit meer zien ze er iets van terug. Als het Van Haperen te heet wordt onder de Spaanse zon vlucht hij naar Amsterdam.
Hij laat nooit meer wat van zich horen.
De redactie start een onderzoek naar de praktijken van Van Haperen. We ontdekken dat hij op 35-jarige leeftijd al mensen aan het oplichten is, in binnen en buitenland.
We sporen Van Haperen op in Amsterdam. Hij loopt in eerste instantie weg voor de camera. Dan belooft hij uit het zicht van de camera’s de gedupeerden te gaan bellen om over een oplossing te praten. Maar hij komt de belofte niet na.

Uw ervaring met de bende van Nijvel is mij niet bekend. Ik heb dit in combinatie met Peter van Haperen nooit eerder gehoord. Ik kan u hier dan ook niet verder mee helpen.
De uitzending destijds ging echt allen over het oplichten van mensen.

Mocht u toch nog meer informatie wensen, dan hoor ik het graag.

6

(106 replies, posted in Prullenbak)

Beste Insp. Witse en Reneke,
Goede vraag, Insp.
Het is waar dat ik de entourage van Beijer heb gecontacteerd. Het is ook waar dat ik Bouten heb gecontacteerd per mail, maar niet om hem in de val te lokken. Ik moedig iedereen aan die het aandurft om de waarheid te zoeken. Bouten was heel afstandelijk en ik dacht dat dit was omdat hij me niet interessant vond, maar blijkbaar zag hij mij dus als een hoer die voor Beijer werkte of Beijer zelf. Ik ben op Facebook bevriend met verscheidene mensen die in het dossier zijn genoemd. Dit wil echter nog niet zeggen dat ik ze allemaal zou uitnodigen op een verjaardagsfeestje...Ik dank iedereen op dit forum om te blijven zoeken. Op een dag zal iemand toch eens de naald vinden in de spreekwoordelijke hooiberg.

7

(106 replies, posted in Prullenbak)

Beste Zeno,

Het is duidelijk dat je het Franstalig forum niet volgt. Bouten heeft aan een forumlid meegedeeld dat ik een hoer ben die werkt voor Beijer. Beijer van zijn kant is overtuigd dat ik Bouten ben. En Van Haperen publiceerde ook mails van me. Dit zijn dus geen nicknames, maar hun echte namen. Beter opletten, vriend :-) Wanneer Bouten of Beijer zoiets schrijven, wordt daar toch enig geloof aan gehecht. Bovendien is het verboden om mails te publiceren zonder toestemming van de auteur.
groetjes, Elisa

8

(106 replies, posted in Prullenbak)

Beste forumleden,
Ik ben geen gevaarlijke vrouw.
Ik ben niet Guy Bouten, noch een vriendin van hem.
Ik ben niet Robert Beijer, noch iemand behorend tot zijn entourage.
Het is een schoftenstreek van Hervé om mijn mails zomaar op het forum te gooien.
Ook Van Haperen ( insider ) is een schoft. Hij is een gekend oplichter. Dit werd me bevestigd bij Tros Opgelicht.
Niemand op het Franstalig forum had de moed om het voor mij op te nemen. Wellicht allemaal doodsbang van Beijer.
Eigenlijk zou Beijer zich bij Bouten moeten excuseren en Bouten bij Beijer, want ze hebben zich alle twee vergist.
En beide heren zouden zich ook bij mij moeten excuseren. Vooral Bouten die insinueert dat ik een hoer ben in loondienst
van Beijer. En Beijer is - zoals Coconut terecht stelt - ( een beetje) luguber dat hij zich uitgeeft voor zijn dode tante. Staat die N in NRB misschien voor necrofiel?
Ik ben niet belangrijk maar de waarheid is dat wel. Ik vind het jammer dat sommige forumleden bang van mij zijn en me niet antwoorden. Ik heb een blanco strafregister en 90 procent van wat op het Franstalig forum over mij werd geschreven is onwaar.