21

(549 replies, posted in Bende Haemers)

HIPA wrote:

Inderdaad, al deze dingen spelen mee? Eerste golf aanvallen roze balletten, WNP. De laatste, Aalst, rijkswacht, Haemers, De Staerke. Deze was gelinkt in het geld en gokmilieu. Het ligt ginder op tafel bij CBW, misschien zijn ze er eindelijk aan begonnen. CBW zakt deze week terug naar Aalst af voor getuigenissen.

Dus volgens jou zijn er twee verschillende bendes geweest? Dat heb ik toch ook gesuggereerd in 1 van eerste posts hier op deze forum. Alsook dat de Rijkswacht er mee te maken heeft in de tweede golf bende overvallen. Enkel haemers lijkt zo bizar.

22

(22 replies, posted in Andere Personen)

Bestaan er geen foto's van Johnny Mottry?

23

(1,141 replies, posted in 1985)

Tijdens de laatste jaren in zijn onderzoek naar de Bende van Nijvel ging Eddy Vos ook meer en meer geloven in de piste van Franse gangsters.

24

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Er zitten hier mensen op die gewoon ver van de realiteit vertoeven. Als je kritiek hebt op de hypothese van een grote geheime organisatie maakt dat je er zelf bij betrokken bent en als doel hebt deze forum te ondermijnen. En neen, ik spreek niet over HIPA, waar ik veel respect voor heb, doch niet eens ben met zijn hypothese.

25

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Ik persoonlijk ben ook een non-believer als we spreken over complotten, geheime genootschappen en verborgen agenda's, enz... Voor de simpele reden dat er na 35 jaar toch 'iets' van bewijs naar boven zou gekomen zijn. Er moet toch iemand na verloop van tijd zijn mond voorbij gepraat hebben of schuldgevoelens gekregen hebben?

Het is gewoon zeer vreemd dat deze zaak niet opgelost lijkt te worden, maar dat de reden daarvoor is dat er hooggeplaatste mensen er mee te maken hebben lijkt mij niet realistisch. Er is gewoon veel kostbare tijd verloren gegaan om jaren achter de Borains te zitten en dan spreken we nog niet over de verhuizing van het dossier van Dendermonde naar Charleroi en de ridicule vertaling die jaren heeft geduurd.

26

(6 replies, posted in Hypotheses)

ik ben ook vanuit de zuidrand. heb die bewuste periode van de bendefeiten niet echt bewust meegemaakt wegens te jong. maar hier wonen en leven is soms raar, elke richting die je met de auto neemt kom je wel ergens iets tegen vanuit de loden jaren tachtig.

27

(6 replies, posted in Plaatsen)

Tja uitbaggeren denk ik nu niet, maar die vijvers worden soms toch wel leeggepompt.

28

(19 replies, posted in 1980-1989)

Zal ik doen vleermuisje1971, ik heb dat ooit geweten waar dat huis zich bevond maar kan het niet meer terug vinden.

29

(6 replies, posted in Plaatsen)

Wil hier wel iets over kwijt, wel 5 jaar na datum. Ik woon op pakweg 200 meter vogelvlucht van deze kwekerij en het is niet ongewoon dat deze vijvers nu en dan eens worden uitgebaggerd. Het zou dom zijn als die broer van een lid De Staerke Bende-wapens zou verstoppen in vijvers die na verloop van tijd toch worden uitgebaggerd en toch gevonden zouden worden. Dat die man met zijn riot gun op het terrein rond de vijver zou hebben geschoten daar heb ik mijn twijfels over. Dat terrein met kweekvijvers ligt pal naast het Schaveyspark waar continu mensen aanwezig zijn. Ook langs de rand van dat bos wonen veel mensen die daar toch op zouden gereageerd hebben.

30

(549 replies, posted in Bende Haemers)

Bij mijn weten hebben de leden van de bende Lacroix, bende de Staerke, bende van Haemel, bende Habran, bende van de Borinage, ... nooit kinderen en weerloze burgers neergeschoten. Geldtransporteurs wel maar die zagen dat meer in de zin van 'in the line of duty', gevaren bij de job.