1

(8 replies, posted in Andere Personen)

Deze 'punk' Alain Lenglet komt heel open en ruim aan bod in de RTBF documentaire over Christine Van Hees, die gisteravond herhaald werd op tv, en ook op RTBF Auvio beschikbaar is.

» auvio.rtbf.be

2

(30 replies, posted in Politiek & Business)

Ben wrote:

Nog een foto van Mercier uit het tweede boek van Guy Bouten: 

http://i39.servimg.com/u/f39/11/22/12/24/bernar10.jpg

Zie ik dat nu goed, op die zwartwit foto : nummerplaat van (zijn?) Volvo auto, beginnend met ... DSN- ...?! Cfr de fameuze VW Santana van Maubeuge en Dekaise? De 3 cijfers kloppen dan natuurlijk niet, maar toch ...

3

(31 replies, posted in Westland New Post)

Lucien Marbaix blijkt overleden te zijn 8 april 2022. Nog iemand die veel geheimen mee in zijn urne nam...

Zijn naam hing vaak redelijk vergeten en anoniem in de hele Bende-geschiedenis, maar ik heb redenen om die van veel meer te verdenken dan wat die man meestal 'maar' toegeschreven wordt. Blijkbaar nam die man de laatste jaren nog even openlijk maar dus nogal vergeten deel aan loopwedstrijden.

Zeer eigenaardig ook, dat die al jaren terug in Sint-Lambrechts-Woluwe woonde na een lange periode in Middelkerke nog ik dacht als privé beveiligingsagent gewerkt te hebben na buitengezet te zijn bij de Rijkswacht begin 1986, maar nu toch in zowaar... Eigenbrakel, of all places, z'n crematiedienst kreeg.

Bron » blog.seniorennet.be/rijkswacht/

Een lokaal nieuwskrantje van Eigenbrakel, L'Echo du Hain' (zo ironisch, kan je evengoed lezen als 'De Echo van de Haat', waarvan die man de laatste jaren dat ik die soms volgde op zijn Facebook nog steeds zo doordrongen was, behalve als het ging om arme diertjes zoals verwaarloosde honden en katten...