Kent u de aflevering van Peter R. De Vries "Gladio" van 9 /01/2012. Daar filmen ze een deeltje van in België bij een wapenhandelaar in Wallonië. Misschien stond het hier reeds vermeld.

12

(133 replies, posted in Andere Personen)

Die Podevijn was toch geen BMW dealer volgens wat ik las, 2de hands misschien maar zou de koning een 2de hands BMW kopen. Hij zou meerdere moto's bezitten (heb ik ooit hier ergens gelezen).

13

(133 replies, posted in Organisaties)

Voor de geïnteresseerden; op Netflix staan soms goede documentaires er is een vierdelige serie waar Mossad agenten vertellen hoe het er aan toe gaat. Het is geen sensatie enkele namen die ik hier lees die mensen werken er aan mee. Nu Netflix zou helemaal in Joodse handen zijn. Soms interviewen ze mensen van de speciale dienst en die worden nog onherkenbaar in beeld gebracht. De serie zou wat kwaliteit betreft gerust op Canvas uitgezonden kunnen worden.

De mensen spreken over emoties tijdens hun werk de verschillende taken worden er uitgelegd. Zo bv. over werknemers in het buitenland krijgen soms een korte opleiding ter plaatse om opdrachten zoals foto's van de gebouwen nemen (toen dacht ik even aan ARI en Beijer) over acties tijdens de jaren 80 dan zeggen in een Europees land dat ik niet ga noemen moesten we eens... enz. Het is best boeiend natuurlijk is de Mossad de beste ze spreken geen kwaad over Israël ze leggen uit hoe en welke impact een moord heeft. De mensen komen zeer intelligente en vastberaden over soms word geweigerd om op een vraag te antwoorden. Nu voor wie Netflix heeft het staat al enkele jaren verborgen tussen de betere docu's "Inside the Mossad".

PS: Over Skorenzy is er een oude zeer pientere man die er mee gewerkt heeft en die zaak word ook uitgelegd het was iemand die mee aan Eichman had gewerkt stokoud maar zeer pienter grappig maar op een kille manier. Als u dit met hoger op bedoeld THE END hoe ze ter plaatse werken met de regeringsleiders en hoe de arm van the Mossad overal bij kan. Dan is het echt wel hoog.

14

(232 replies, posted in Andere Personen)

Het verhaal over de zelfmoordpoging van Alain Vincx word door Leopold Van Esbroeck verteld. Er zijn mensen die insinueren dat Popolino niet altijd de waarheid sprak/spreekt. Keek Alain Vincx tegen zo een hoge straf aan dat hij er zelfmoord voor zou plegen. Misschien was het een zelfmoordpoging om aandacht te krijgen van bv. de gevangenis dokter voor wat medicatie. Een klein sneetje kan naarmate het verhaal verder verteld word een bijna afgesneden hand worden. Sommige oud collega's van Poppolino en hun kinderen waren niet altijd opgezet met  sommige interviews en boek. (dit is van horen zeggen en lezen), ik zeg net dat het zo is.

15

(63 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Enkele maanden geleden 6 (misschien) heeft toch iemand die hier geregeld post gezegd dat Beijer en Libert door de beheerder van het Waals forum waren gegooid (misschien voor even), ik herinner me dacht ik toch iets in die trant.

16

(26 replies, posted in Roze Balletten)

Ik kan er niet zo goed aan uit wat jullie bedoelen met dat verhaal over "De Dove Muzikant", is die niet meer in de handel of zo? Het boek staat wel gratis op het internet » archive.org/details/ Ik heb er maar stukjes in gelezen de boek bespreking van Ronny Descheper komt niet altijd overeen precies zo gaat die vader wel mee in een gesprek over Ludo Mariman. Of de link werkt weet ik niet. En is de titel boven het artikel uit www.pensioenkrant "geen complot theorie" ironisch bedoeld? Omdat op die site toch vrij veel "complottheorieën" staan (het ontkennen van de opwarming van de aarde en zo) van die pedofielen kringen weet ik in feite niets wel dat er momenteel een "QAnon" bestaat. Toch een vrij obscure extreem-rechtse complotorganisatie. De nu bijna vorige president van de USA haalde toch veel van zijn theorieën uit die ton.

17

(903 replies, posted in Bende De Staerke)

In het topic "Foto's" staat bij "Colruyt Nijvel" op post nr 9 een politiewagen VW Golf met de tekst "Golf rijkswacht", er staat een beschoten Golf op weliswaar met blauwe streep van de politie. Ik denk dat ze nog geen GTI's hadden maar gewone VW Golf's van de politie waren blijkbaar al wel officiële voertuigen van de politie met een blauw band i.p.v. een oranje.

18

(784 replies, posted in 1982)

Die technieken kon je ook vinden in bv. "The Anarchist Cookbook", in de City 2 bv. waren underground platenwinkeltjes met ook boeken en pamfletten om de fascisten en kapitalisten uit te schakelen (wij waren 12 in 1980 en het bleef bij stoer doen op de speelkoer). Er stonden technieken in om zelf wapens, bommen en verboden middelen te maken, op Punk optredens lagen er altijd wel zelfgemaakte tijdschriftjes gekopierd of gestencild niet dat we dat echt durfden natuurlijk. Stadsguerilia technieken kon je overal vinden. Om maar te zeggen dat het niet per se alleen voor militairen was. Had Christine Van Hees geen gelijkaardige lus van warmgemaakte koperdraad rond haar keel en voeten?

19

(576 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Afgelopen woensdag stond er een profiel meer van een Pierre Fourniez op Facebook (ik dacht dat het dat was waar een marinier en oud militair bijstond bij zijn 40 (ongeveer) Facebook-vrienden, enfin daarnet was het al volledig afgeschermd. Het was er sinds 2016 geplaatst hij woonde in Waals Belgie. De screenshots die ik veelal neem heb ik verwijderd (zonder ze te bekijken ik ga nu ook niet overdrijven als hij niet meer gezien wil worden).

20

(61 replies, posted in Andere Personen)

initialen D.N.?