1

(75 replies, posted in Speurders)

Als dat klopt, verandert er veel. Wat is de link tussen deze suriname kwestie en de 2 taxi moordenaars?
BvN als een soort van hired guns om voor het vaderland belastende individu's op te ruimen? dan kunnen we er nog een paar toevoegen.
of hebben deze moorden niks, met wat wij BvN zijn gaan noemen, te maken?

2

(138 replies, posted in Zaak Dutroux)

alle belgen gelijk voor de wet? onschuldig tot het tegendeel bewezen is? al jaren van buiten te leren voor iedereen, advokaat of justite, die vooral geen veroordeling wenst.
Wat ons lang geleden moest beschermen tegen despotisme of misbruik, heeft al lang het tegenovergestelde effect.
" Ouvre ta bouche sale pute et avaler "
ik hoop dat de burger er ooit genoeg van heeft en een keer bijt. liefst in het kieshokje.

3

(258 replies, posted in Vragen)

Ik dacht dat die ex speurder ook een link kon leggen tussen zijn noord Franse connectie en robotfoto's onder hypnose (Waver en Aalst?)

4

(258 replies, posted in Vragen)

LIO wrote:

Bedankt finn en Human, de bevestiging die ik wou hebben.
Dit is wat mijn vader mij steeds zei, Eigendom van de Graaf, die op de Notelarenstraat woont.
(Er bestaat een weg van bij hem tot aan de club)

Voor de rest vond ik enkel dit https://www.rwo.be/Portals/126/RVVB/Ann … 151139-247

Maar dit gaat over de Notelarenstraat 53 https://www.google.com/maps/place/Notel … d4.5625648


(mag ook verplaatst worden naar het juiste topic)


Klopt. Juiste locatie. Er staat een grote chalet bij openlucht schietstand. Er werd ook met kruisboog geschoten. Hier kwamen bouhouche en mendez ook krijsboogschieten?

5

(75 replies, posted in Speurders)

Als de opzet was dat er iets gevonden werd dan begin je niet gans het kanaal vanaf Brussel af te zoeken maar ga je direct naar de place to be. Zoals de geheime duikploeg deed. Daar weten we nog altijd niks van maar is wel op tv getoond net als de wonderbaarlijke vangst van recent ingegooid materiaal dat perfecte links legt. De vraag is waarom toont men dit allemaal in de tv reportage van vtm? Men wist dit al in 86. Waarom geeft men deze al of niet misleidende informatie vrij na zoveel jaren. Dat moet een doel gehad hebben.

6

(75 replies, posted in Speurders)

akkoord Club_le-happy-few
het bos en de zwaaikom zijn zo obvious dat het dus gevonden moest worden wat men er achter liet
waarom heeft men dan in 85 niet beter en langer gezocht in de zwaaikom
stel, men heeft in 86 in t geheim de zakken van 85 heropgevist alvorens de officiele duikploeg ter plekke was maar waarom meldt men dit (pas) 20 jaar later aan VTM. er kraaide geen haan naar
en wat is de waarheid achter het verhaal van de "recent ingegooide zakken" wiens inhoud zo perfect is
hierdoor wordt het door de feiten onstane verhaal van "een bvn van 82 tem 85" bestendigd
als we nog steeds uitgaan van misleiding dan sturen de vondsten ons in de tegengestelde richting van de realiteit

7

(75 replies, posted in Speurders)

peteto potato. de zoektocht van het kanaal in 86 is gestart vanuit t stad naar buiten toe. niet direct in de zwaaikom. daar is men versneld naar toe gevaren als de ene rw tegen de andere rw zei dat er daar op de avond van 85 iets ingegooid is maar dat men de dag nadien niets opgedoken heeft. goed gezocht of niet, dat is de vraag.
als er effectief mensen die avond iets ingegooid hebben waarom is dat dan niet opgevist?

in 86 vist men dan "recent ingesmeten" maar perfect gelinkt materiaal en wapens. zo van koekoe hier zijn we.
was dit het ingesmeten materiaal van een jaar eerder of wad dit effectief recent gedaan omdat men hoorde dat een rw terug aan et duiken was en men deze kans wou gebruiken om iets duidelijk te maken.?

veeeel interessanter is de geheime duikploeg, if ever,  met het r4ke van de voormiddag van 86 die met dezelfde duiker van 85 heel snel een zak met metaal ophaald.  wie waren zij?

een paar uur later vindt de tweede duikploeg de perfecte vondst die haast gevonden moest worden.

ik heb ronquires altijd een stomme plek gevonden om iets te verzuipen. veel te dicht bij de action scene. veel te veel aandacht en mensen. tenzij je wenst dat het gevonden wordt. idem voor het bos wat verder.

8

(369 replies, posted in Getuigen)

Insp. Witse wrote:

@Finn, staat er een topic met deze getuigenis (nummerplaten afschermen) op het forum?


Ik dacht deze getuigenis gelezen te hebben in het item Overijse 27 september
Maar ik zoek het voor je op
Een man die 2 x voorbijreed aan de Delhaize tijdens de overval zag een koppel staan naast een auto. De man had een karnavalsmasker in de hand. En de vrouw beschermde met haar lichaam de nummerplaat toen de chauffeur een tweede keer voorbij reed.
Hij is nooit ondervraagd . Net als vele andere getuigen in Overijse, Aalst,..

9

(369 replies, posted in Getuigen)

Ik heb inderdaad een groot stuk van murcielago al herlezen en verbaas mij over de specifieke info betreffende voor en na de overval die er staat.eveneens het leven dat sommige slachtoffers zouden geleid hebben. Is dat laatste ooit bevestigd want dit is pijnlijk om lezen.

10

(369 replies, posted in Getuigen)

coconut wrote:

Inderdaad.................. ga zo door zou ik zeggen. Doe je naam alle eer aan en lees verder over hetgeen ik "het autootje té veel " noem.

Een beetje verder , ik denk dat hij schreef ter hoogte van de roze villa  is er een auto traag vertrokken met gedoofde lichten en zich wat verder gaan draaien om daarna twee gewapende mannen op te pakken.............

Ik kan verkeerd zijn, maar ook oa in Ronq . was er volgens mij " het autootje té veel "  ( met drie man er in dacht ik).

Flikken of nep flikken ?

.

Je hebt het over de mysterieuze duikoperatie die in de ochtend, voor de duikoperatie van 86, al een zak liet bovenhalen in Ronq. En afdroop in een R4 ke.
In de namiddag werd dan een mirakuleuze vondst opgevist van goed geslecteerd wapens en items.
Dit is 1 van de onopgehelderde daden. Net zoals de vrouw !! en man die op de uitkijk stonden tijdens Overijse en de nummerplaat afschermden. Een getuige reed er 2 x voorbij en zag hen. Nooit iets van gehoord of gelezen niettegenstaande we nergens anders een vrouw in het web zien. Dit is of topic, ik weet het maar er zijn nog veel losse eindjes in het ganse verhaal. En Aalst krijgt veel aandacht maar is er maar 1 van.