1

(537 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Waren Bouhouche en Beijer ook geen sportduikers? Madani Bouhouche alleszins.

2

(132 replies, posted in 1983)

Groot blond, gelijkend op Patrick Haemers, ex-Rijkswachter. Kan hij bij de GP gezeten hebben, vechtersbaas en mankte?

3

(134 replies, posted in Andere Personen)

coconut wrote:

Ik kan er geen jaartal op plakken maar zag soms zijn opzichtige wagen die vaak aan zijn dancing stond ook af en toe aan de Tourmalet staan. Het was een grote Amerikaanse bak.

Toch geen Pontiac of Camaro met een adelaar op de motorkap?

4

(119 replies, posted in Onderzoeksdaden)

In Bertembos is nooit iets gevonden maar ja, waar begin je te zoeken. Was er vorig jaar niet iemand van Bertem of Leefdaal op het forum actief? Misschien weet die meer. Bertembos is nogal bezocht en gesloten. Neen dan is Pecrot een betere locatie en een beter district.

Ook auto export naar Midden Oosten vanuit de Eikenlaan Overijse.

5

(119 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ben wrote:

De afstand tussen die twee plaatsen is bijna 20 kilometer. Dat is inderdaad niet "geweldig ver" maar ook niet "geweldig dichtbij". smile Hij zou vermoord zijn geweest in 1979 en heeft dus - als dat klopt - niets te maken met de Bende van Nijvel.

Tussen bertembos en Sint-Joris-Weert is nauwelijks een paar km hoor. En heeeeel rustige baantjes. I know.

6

(412 replies, posted in Plaatsen)

Hier antwoord ik liever per email op Coconut. Als jullie het mij niet kwalijk nemen. Dat is zo'n vriend waarvoor ik mijn leven zou geven, ik zal zijn loyauteit nooit beschamen.

coconut wrote:

Finn, als je eventueel straat kan doorgeven of nog preciezer zijn kan je dat dan aub via mail doorgeven? Skyper heeft in die paar posts genoeg gezegd.

Ben mij daarnet nog eens gaan vergewissen van de locatie van de straat tov de oude schietbaan. Mijn gedacht is maar 2 cents waard maar beperkt zich wel tot een paar huizen. Ik zal je antwoorden.

Het is off topic hier maar mag ik iedereen feliciteren met het gedane forumwerk de laatste tijd. Ik lees veel interessante en nieuwe dingen of oude die je nu beter kunt koppelen. Wetende dat er nog minstens evenveel info buiten het forum bestaat. Amai, 't heeft een tijd stil geweest maar nu gaat het vooruit. Mag ik mijn vraag herhalen voor en groepje Overijse-specialisten, zoals er voor Aalst bestaan.

7

(412 replies, posted in Plaatsen)

coconut, aan zijn posts kan ik eigenlijk goed afleiden waar skyper woont/woonde in Genval. Hij heeft maar 6 posts geplaatst. Waarschijnlijk net hetgeen hij gezien had. verder geen interesse blijkbaar.

8

(753 replies, posted in 1985)

Goed idee coconut. De ganse film van Overijse afrollen vanaf het begin aub ... een (groene) Golf met inzittenden gezien aan afrit Jezus-Eik. Waar exact is de "overvalauto - Golf of R5t gestopt op de parking (dit is voor mij niet duidelijk maar belangrijk voor het vervolg = welke slachtoffers eerst) de ene keer is het de jongen, de andere keer is het Finné, dan vluchtte Finné weg en in de rug geschoten, ... Maar als de Golf achter het restaurant stond ... klopt dat allemaal niet. Er is niet 1 sluitende beschrijving waar exact waren de plakkers bezig, naar waar vluchten ze (carwash?) en waar hebben ze gebeld (cafe halve steen)?

Hoeveel schoten binnen voor 2 slachtoffers? Waar exact stond de (groene) Golf, 2x, met het koppel op de uitkijk. Zijn ze naar de loods gevlucht, of de villa of naar de US luchtmachtbasis geëscorteerd?

Gans de film van deze overval heeft op het forum zekers minstens 3 versies.

9

(74 replies, posted in Andere Personen)

Amai Coconut. Ik heb mijn middagpauze vol gehad met die link van hierboven te lezen. Dat is oude koek maar wat een verhaal! Mag je dat wel geloven? Nazi, wapens, pedo, roze balletten, bescherming, Bercuit, chateaus, moorden, Cap Ferrat, Marbella, ... al wat en wie hier op het forum staat. Sorry, had het nooit eerder gelezen. Maar heeft blijkbaar geen vervolg gehad? Ik ken die swansongunsung totaal niet maar dit oude verhaal past wel in vele hedendaagse denk patronen.

10

(74 replies, posted in Andere Personen)

Is er ergens een foto van hem?