1

(340 replies, posted in Plaatsen)

het is off topic hier maar mag ik iedereen feliciteren met het gedane forum werk de laatste tijd. ik lees veel interessante en nieuwe dingen of oude die je nu beter kunt koppelen. wetende dat er nog minstens evenveel info buiten het forum bestaat.
amai t heeft een tijd stil geweest maar nu gaat het vooruit.

mag ik mijn vraag herhalen voor en groepje overijse specialisten, zoals er voor aalst bestaan.

2

(340 replies, posted in Plaatsen)

coconut wrote:

@Zenga. Bedankt, waar is " daar  " precies, weet je dat ? Ik bedoel gemeente? Straat ? Of eventueel bij wie ?
Finn, als je eventueel straat kan doorgeven of nog precieser zijn kan je dat dan aub via mail doorgeven ? Skyper heeft in die paar posts genoeg gezegd.

Tussen haakjes, Nitelet zat tot een paar jaren geleden nog altijd in de cocaine .
Als je tussen de regels leest dan begon voor hem "de grote ellende " op het moment dat hij de fam. De Staercke leerde kennen. ( ik denk trouwens dat hij de peter is van iemand uit die fam.).

ben mij daarnet nog eens gaan vergewissen van de lokatie van de straat tov de oude schietbaan. mijn gedacht is maar 2 cents waard maar beperkt zich wel tot een paar huizen. ik zal je antwoorden.

3

(340 replies, posted in Plaatsen)

coconut wrote:

Finn, ik herhaal een bericht van jou:
"Ik heb hier ergens ooit iets gelezen van de villa aan de overijsesteenweg, op 200 m van schietpartij Hoeilaart, villa in eigendom van discutabel Brusselse advocaat. Dat kan ik bevestigen. Op een dag werd de villa omsingeld door leden van de politie. Men had bouhouche letterlijk in het vizier. Toen kwam er bevel vanuit Brussel : direct afbreken en terug naar Brussel. Mijn beste vriend was daarbij! Hij had altijd de foto’s van gangsters in zijn portefeuille .

Idem bij de loods voor Görts .
En daarna Delta hetzelfde ivm de loods.

Heeft jouw beste vriend een idee wie of wat er bedoeld werd met "Brussel" ?
Wie was toen hun chef in Brussel? En als hij dat niet weet, wie was zijn directe chef ? Werkte hij voor de GP? Was jouw beste vriend zelf uit Overijse?


hier antwoord ik liever per email op Coconut. Als jullie het mij niet kwalijk nemen.Dat is zo'n vriend waarvoor ik mijn leven zou geven, ik zal zijn loyauteit nooit beschamen.

4

(340 replies, posted in Plaatsen)

coconut, aan zijn posts kan ik eigenlijk goed afleiden waar skyper woont/woonde in Genval. Hij heeft maar 6 posts geplaatst. Waarschijnlijk net hetgeen hij gezien had. verder geen interesse blijkbaar.

5

(613 replies, posted in 1985)

goed idee coconut. da ganse film van overijse afrollen vanaf het begin aub
... een (groene) golf met inzittenden gezien aan afrit jezus-eik
waar exact is de "overvalauto - golf of r5t" gestopt op de parking (dit is voor mij niet duidelijk maar belangrijk voor het vervolg = welke slachtoffers eerst) de ene keer is het de jongen, de andere keer is het finné, dan vluchtte finné weg en in de rig geschoten,...
maar als de golf achter het restaurant stond....klopt dat allemaal niet
er is niet 1 sluitende beschrijving 
waar exact waren de plakkers bezig, naar waar vluchten ze (carwash?) en waar hebben ze gebeld (cafe halve steen) ?
hoeveel schoten binnen voor 2 slachtoffers
waar exact stond de (groene) golf, 2x,  met het koppel op de uitkijk
zijn ze naar de loods gevlucht, of de villa of naar de US luchtmachtbasis geescorteerd
gans de film van deze overval heeft op het formum zekers minstens 3 versies

6

(52 replies, posted in Andere)

Amai Coconut. Ik heb mijn middagpauze vol gehad met die link van hierboven te lezen. Dat is oude koek maar wat een verhaal! Mag je dat wel geloven? Nazi, wapens, pedo, roze balletten, bescherming, Bercuit, chateaus, moorden, Cap Ferrat, Marbella, ... al wat en wie hier op het forum staat. Sorry, had het nooit eerder gelezen. Maar heeft blijkbaar geen vervolg gehad? Ik ken die swansongunsung totaal niet maar dit oude verhaal past wel in vele hedendaagse denk patronen.

7

(52 replies, posted in Andere)

Is er ergens een foto van hem?

8

(340 replies, posted in Plaatsen)

Bossi wrote:
coconut wrote:

En toen werd het plots heel stil .........................

Op Woensdag 8 november 2017 om 14.10 uur is er inzake N.R. een verhoor afgenomen, Coconut. Na de feiten te Overijse gebeurde er op ongeveer 600 meter afstand trouwens ook iets bijzonders.

De groep Dyane van de Rijkswacht hadden twee voertuigen in dienst van het merk Mercedes type 280 SEL van grijze kleur. Waren trouwens te herkennen aan de twee meter antenne, geplaatst in het midden van het kofferdeksel en op het dak de antenne van een autotelefoon waarmee de voertuigen waren uitgerust.


...ja en war deden die Mercedessen of wat gebeurde er op 600 m, wat trouwens de afstand is van de Delhaize tot RN zijn huis ....
Je maakt het spannend ...

9

(52 replies, posted in Andere)

Ik zie het Ruf. Dank u. Is dit verifieerbaar?

10

(340 replies, posted in Plaatsen)

coconut wrote:

't is natuurlijk ook geen gemakkelijk dossier. Heb vorige week uitspraken van speurders gelezen. Het was in dit dossier blijkbaar veel gemakkelijker de "boeven" te ondervragen en na te trekken dan tegen het "systeem" in te gaan. Lees, we werden zwaar tegengewerkt.
Ik ben bijna 2 jaar intensief aan het lezen etc... en kwam gisteren te weten dat Latinus Haemers blijkbaar zeer goed kende. Wist ik het en ben ik het vergeten of wist ik het niet? Ik denk dat veel speurders met hetzelfde probleem zaten. Het is bijna onmogelijk al die linken te onthouden.

De te volgen piste is inmiddels vrij duidelijk voor mij (ik pretendeer niet dat het de juiste is) maar ik heb nog altijd problemen met de drugs/wapenhandel die er tussen en bij zit. Wat bijvoorbeeld de loods betreft. Er zijn daar met zekerheid wapens gezien. Maar hoeveel?
Elk nieuw antwoord geeft ons een hoop nieuwe vragen.

Zo was het mij bijvoorbeeld opgevallen dat bij de overval in Braine een jongen als gijzelaar moest dienen en mocht blijven leven terwijl diezelfde dag in Overijse een jongen zomaar gedood werd. Stel dat X effectief deel nam aan de overval in Overijse, dan had hij mss een reden om die jongen onmiddellijk te doden aangezien hij op 300 meter van die jongen woonde. De kans is mss klein maar ze is niet onbestaande. Dat is dus nooit onderzocht. Zeker weten.Betreurde SN woonde in Duisburg deelgemeente van Tervuren. Dus Y woonde in dezelfde straat?