1

(27 replies, posted in Andere)

Is Van Camp nu vermoord omwille van bovenstaande connecties of omwille van dat Golfke van zijn dochter? En is Ronald Rossignol nog actief?

2

(459 replies, posted in 1982)

Wat mij steeds verbaasd heeft, is dat de vluchters in de Santana geen trage R4 kunnen afschudden op het stuk tussen Waver en Overijse. Deze snelle brede weg is Francorchamps waardig, met tal van uitwijkmogelijkheden links en rechts. Volgens de foto hebben ze van nummerplaat gewisseld (dom?) waar vroeger een kartingsparcours was herinner ik mij. Dan hebben ze nog km's lang de tijd om een R4 er af te rijden or een brede snell baan alvorens ze in Overijse centrum komen. Daarna hebben ze nog is 7km en 2 E411 opritten om die Renault te kijk te zetten richting Hoeilaart.

Ze kenden de streek of de weg naar hun schuilhol (parking Beau Site? Brugstraat?) zeer goed ... ofwel helemaal niet. Maar ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat ze een plezant kat en muis spelletje gespeeld hebben met dat R4'tje met als hoogtepunt een schietpartij voor het rood licht aan de Koldam! Was deze dag opgezet spel in de creatie van een mythe of waren hier geen ervaren daders bezig.

3

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ofwel zijn er in die artikels een hoop journalistieke vrijheden geslopen ofwel wordt dit weer doelbewust als "niks mee te maken  gecatalogeerd". Ik stel me de vraag op wat men zich baseert om deze bevinding te formuleren. 't Is niet omdat je geen directe link weet/vindt dat er geen kan zijn.

4

(159 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Wat was het resultaat van die vondst? Is daar al iets over bekend of weeral stille dood?

5

(1,012 replies, posted in Andere)

Dat interview van Faroek vond ik inderdaad zeer magertjes. Op niks werd er doorgegaan, niet op de bekentenis van Bonkoffsky en niet op de geheimzinnige derde duikploeg en nog veel meer. Waar zijn de onderzoeksjournalisten naartoe?

6

(25 replies, posted in Politiek)

» www.realo.be

Google Maps is niet accuraat mbt huisnummers. Het is de wat achter inliggende villa links van de wandelende mevrouw, voor de Kapelstraat. Op de brievenbus staat het juiste huisnummer. Dit was de villa van Philippe Lebrun.

7

(25 replies, posted in Politiek)

Villa stond in de streek gekend als de Bende van Nijvel-villa. Deze was op een gegeven moment omsingeld door politie of rijkswacht, men had Bouhouche en anderen in het vizier. Men kreeg het bevel van commando af te breken en terug te keren naar Brussel (kazerne?). End of story. Iedereen kent hier dit verhaal.

De wandelaar zal gerust die bewegingen gezien hebben en tenzij hij dementeert is hij zeker van de datum (dag Aalst). Wat niet wegneemt dat ze een paar maanden eerder > Overijse bezoek kunnen gekregen hebben van de politie. Deze villa was gekend bij het gerecht en ik neem aan zijn eigenaar ook, gezien zijn relaties en proffessie. Het is dan logisch dat je na de overval daar gaat kijken.

Wat ik minder logisch vind is dat ze toen nog niets afwisten van de loods ... luttele 2 km verder.

8

(381 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Bij een kansbereking hiervan ga je geen hoog % krijgen natuurlijk maar het blijft de perfecte verdwijntruc van de meester. Als iemand sans gene zoveel moorden verricht of beveelt is het klein bier om dit te verwezenlijken. Maar het heeft geen zin hierover na te denken. Misschien is loontje gewoon om zijn boontje gekomen.

9

(381 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

d'er is dus geen enkele zekerheid dat... identificatie?

10

(486 replies, posted in Bende De Staerke)

Wat mij steeds verbaast, is de ongelooflijke straffeloosheid waarmee men in dit land steeds wegkwam. En niet alleen hij. Overval na overval, diefstal na diefstal, heling na heling, corruptie na corruptie, ontsnapping na ontsnapping, een dader zit hier nauwelijks nog achter de tralies, laat staan een deftige boete of financiële vergoeding voor de aangerichte schade. Dat mag steeds herbeginnen.