171

(413 replies, posted in Plaatsen)

Het gebouw in het midden met het bleke dak: Nieuwbouw na 2000.

172

(23 replies, posted in 1982)

Na Aalst maar voor '89. Ik weet dit aan de hand van het starten van een nieuwe job.

173

(23 replies, posted in 1982)

Hij zei dat de politie actief zocht naar de Bende van Nijvel en ze wisten van de villa. Bouhouche en co circuleerden veel en graag in de druivenstreek, dat wisten velen. Wat Nitelet betreft zal ik mijn licht opsteken bij iemand die schuins tegenover de loods woonde.

174

(24 replies, posted in Filière Boraine)

Wat was de link tussen atelier en Estiévenart aub?

175

(23 replies, posted in 1982)

Ik heb hier ergens ooit iets gelezen van de villa aan de overijsesteenweg, op 200 m van schietpartij Hoeilaart, villa in eigendom van discutabel Brusselse advocaat. Dat kan ik bevestigen. Op een dag werd de villa omsingeld door leden van de politie. Men had bouhouche letterlijk in het vizier. Toen kwam er bevel vanuit Brussel : direct afbreken en terug naar Brussel. Mijn beste vriend was daarbij! Hij had altijd de foto’s van gangsters in zijn portefeuille .

176

(24 replies, posted in Filière Boraine)

Ik ben van hier. Den atelier op de duisburgse steenweg was tot over enige tijd een groenten en fruitzaak van een jong koppel marktkramers. Nu is dat inderdaad een visgeriefwinkel. Voordien was daar niks.

177

(100 replies, posted in Roze Balletten)

Iedereen in Overijse kende 2 balletten clubs: les jardins d’Agrippines vandaag begrafenissen Coorevits en een club op de Hengstenberg waar een leeg binnenzwembad stond. We zijn daar is moeten weggaan omdat VDB op komst was. De lokale bevolking staat achter de comptoire en zo, niet vergeten dat die mensen veel zien. Van de parenclub op enkele 100den meters van de villa waarin ze zaten werd ook vanalles gezegd.

178

(413 replies, posted in Plaatsen)

Ik ben geboren en getogen in de druivenstreek en heb mijn vroege jeugd op luttele meters van de loods gesleten en ik kan u vertellen dat het daar vol ronde waterputten zit want elke serre heeft 1 a 2 waterputten nodig om de besjes de laten groeien in de zomer. 20 serren is dus 20 a 40 putten! Ik ben er als kind ingevallen zoals zovelen. Elke serre heeft ook steenkoolput waarin gestookt werd. Ik kan mij inbeelden dat een ronde trampoline boven een ronde toegesmeten waterput geplaatst wordt. Iedereen hier weet dat de bende dicht bij ons zat, Overijse, Hoeilaart, Rossières, Genval, Waver, Ukkel, St Pieters Woluwe, Lasnes, Elsene ...