11

(413 replies, posted in Plaatsen)

Bossi wrote:
coconut wrote:

En toen werd het plots heel stil .........................

Op Woensdag 8 november 2017 om 14.10 uur is er inzake N.R. een verhoor afgenomen, Coconut. Na de feiten te Overijse gebeurde er op ongeveer 600 meter afstand trouwens ook iets bijzonders.

De groep Dyane van de Rijkswacht hadden twee voertuigen in dienst van het merk Mercedes type 280 SEL van grijze kleur. Waren trouwens te herkennen aan de twee meter antenne, geplaatst in het midden van het kofferdeksel en op het dak de antenne van een autotelefoon waarmee de voertuigen waren uitgerust.


...ja en war deden die Mercedessen of wat gebeurde er op 600 m, wat trouwens de afstand is van de Delhaize tot RN zijn huis ....
Je maakt het spannend ...

12

(74 replies, posted in Andere Personen)

Ik zie het Ruf. Dank u. Is dit verifieerbaar?

13

(413 replies, posted in Plaatsen)

coconut wrote:

't is natuurlijk ook geen gemakkelijk dossier. Heb vorige week uitspraken van speurders gelezen. Het was in dit dossier blijkbaar veel gemakkelijker de "boeven" te ondervragen en na te trekken dan tegen het "systeem" in te gaan. Lees, we werden zwaar tegengewerkt.
Ik ben bijna 2 jaar intensief aan het lezen etc... en kwam gisteren te weten dat Latinus Haemers blijkbaar zeer goed kende. Wist ik het en ben ik het vergeten of wist ik het niet? Ik denk dat veel speurders met hetzelfde probleem zaten. Het is bijna onmogelijk al die linken te onthouden.

De te volgen piste is inmiddels vrij duidelijk voor mij (ik pretendeer niet dat het de juiste is) maar ik heb nog altijd problemen met de drugs/wapenhandel die er tussen en bij zit. Wat bijvoorbeeld de loods betreft. Er zijn daar met zekerheid wapens gezien. Maar hoeveel?
Elk nieuw antwoord geeft ons een hoop nieuwe vragen.

Zo was het mij bijvoorbeeld opgevallen dat bij de overval in Braine een jongen als gijzelaar moest dienen en mocht blijven leven terwijl diezelfde dag in Overijse een jongen zomaar gedood werd. Stel dat X effectief deel nam aan de overval in Overijse, dan had hij mss een reden om die jongen onmiddellijk te doden aangezien hij op 300 meter van die jongen woonde. De kans is mss klein maar ze is niet onbestaande. Dat is dus nooit onderzocht. Zeker weten.



Betreurde SN woonde in Duisburg deelgemeente van Tervuren. Dus Y woonde in dezelfde straat?

14

(74 replies, posted in Andere Personen)

Hoe komen we van Gilbert Haesendonck bij René Noël? Ik heb de link gemist. De tweets zeggen toch geen naam?

15

(413 replies, posted in Plaatsen)

Indien dezelfde X op het Franstalige forum : hij haalt de naam BS aan, een huurling.

16

(413 replies, posted in Plaatsen)

Het ware misschien aangewezen dat de mensen van Overijse eens tezamen een pint gaan drinken want er circuleert veel info achter het forum of in privegesprekken. Daar is niks mis mee hoor maar het forum is er ook niks mee. Laat dit een invitatie zijn. Tezamen weten we meer dan ieder apart.

17

(165 replies, posted in Getuigen)

Politiek gezien begint de bende in Charleroi. Wat betekent dit?

18

(4 replies, posted in Andere Personen)

Drukken werd toen in speigelbeeld gedaan. Meermaals moest je een voetbalelftal foto niet van links naar rechts maar van rechts naar links bekijken indien je de correcte namen correct bij de foto wou hebben.

Stropers en boswachters verhaal. Neen, een controle moet extern gebeuren. Voorbeelden genoeg in België dat het intern niet werkt.

Ik heb het boek bijna uit. Het is voor een groot deel een opsomming van namen die allemaal al op het forum bekend zijn. Voornamelijk Gladio, WNP, staatsveiligheid en andere CIA, DEA, ... leden. Wat aantoont dat de schrijver een piste van strategie van de spanning met alles wat daarbij hoort, zoals extreem-rechts, onderschrijft.

Ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat hij zich eigenlijk nog redelijk inhoudt wegens gebrek aan bewijs of gewoonweg uit angst. Sommige stellingen zijn redelijk onderbouwd, zoals Colruyt Nijvel maar anderen, de Bouhouche papers en Beuckels krijgen weinig achtergrond mee waardoor je steeds met een dubbel gevoel zit. Is dit nu waar of niet. Tevens is er geen goede structuur terug te vinden, hij springt van de hak op de tak.

Als niet specialist zijnde kan ik het boek zeker pruimen, veel dingen zijn nieuw voor mij. Het leest als een trein. Andere zaken komen niet genoeg aan bod wegens te veel “die sprak met die” of spionnenoorlog in Brussel. Roze balletten, X-Files, komen nauwelijks aan bod. Staatsontwrichting, strategie van de spanning en spionnen des te meer. Net zoals op dit forum heeft de schrijver ook last van een gebrek aan bewijs en dat voel je. Het is zijn persoonlijke mening, niks mis mee maar als dader zou ik niet direct ongerust zijn.