1

(76 replies, posted in Speurders)

Sorry voor de eventuele verwarring. De info werd aan mij bezorgd door mensen die in de buurt wonen (niet de buur zelf die hem gevonden maar andere buren). Hij woonde in een huurhuis, heeft thuis zelfmoord gepleegd door zijn polsen over te snijden. Hij deed dit op zijn “eigen” oprit/tuin ipv binnenshuis. Zijn directe buur heeft hem dus daar zien liggen en de politie verwittigd.

Een andere persoon (een familielid van de persoon die me de info deelde) had Roger Romelart de dag voordien nog zelf gesproken en Roger deelde aan hem mee dat hij “zou bloeden als een varken”. Roger wist dus alleszins dat hij de dag erop zou sterven (Toch zelfmoord? 1 van zijn dochters meldt in de nieuwsartikels dat hij enige tijd zenuwachtig was » Nieuws)

2

(76 replies, posted in Speurders)

Hij heeft zelfmoord gepleegd door zijn polsen over te snijden. Dit is ook buiten gebeurd (niet in zijn huis zelf, maar in de tuin/oprit), het is de buur die het lichaam zag liggen. Blijkbaar ook iemand die hem de dag ervoor gesproken had dat hij "zou bloeden als een varken".