1

(11 replies, posted in Vragen)

Staat allemaal onder "getuigenis frituuruitbater"

2

(543 replies, posted in Bende De Staerke)

Als het "normale" criminelen waren geweest was het al lang opgelost want dan hadden ze elkaar allang verlinkt

3

(101 replies, posted in 1983)

P-51 wrote:

Behoren initialen tot de mogelijkheden ? Of te gevaarlijk wegens nog in leven ?

Dat zou toch wel moeten kunnen toch?

4

(101 replies, posted in 1983)

Insp. Witse wrote:

De man op facebook met de moto? 2 druppels water ...

Welke?

5

(2 replies, posted in Algemeen)

coconut wrote:

........

Maar er is nog een reden waarom wij hier geen nieuwe zaken kunnen plaatsen. Ik citeer uit een mail die ik kreeg : "Iemand windt zich op het forum op over het gebrek aan nieuw materiaal en de vele herhalingen. Er is materiaal, daar ben ik zeker van, maar hoe krijg je dat veilig op het forum zonder een proces te riskeren?
Hartelijk,....."
.....

En toch moet je dit juist wel op het forum gaan zetten, er is namelijk veel te lang gezwegen.
Het is tijd voor een steen in de vijver!!

6

(83 replies, posted in Bewijsstukken)

luk paard wrote:

Die piste is zeker erg geloofwaardig!

Ik heb inmiddels het nodige gelezen over deze broers, om het nu "erg geloofwaardig" te noemen vind ik te kort door de bocht. Maar de vraag is nu wel waarom ze niet in het DNA onderzoek betrokken worden (via nageslacht of stoffelijke resten).

Overigens kan het zijn dat men dit wel doet ...

Vind ik wel, ik heb het Engelstalige boek gelezen.

8

(25 replies, posted in Hypotheses)

Ik ben op dit moment "Dossier Dutroux de waarheid " aan het lezen, hier staat de piste in van de gebroeders Sliman. Er zijn toch wel enkele treffende zaken die naar voor komen.

9

(97 replies, posted in Bibliografie)

luk paard wrote:
LEO wrote:

En dat is ook mijn mening , alhoewel ik de gedrevenheid van de heer Adam kan waarderen . Juist verwoordt bkvLEO:

Ik snap niet waarom er zo denigrerend wordt gedaan over de heer Adam? De reportage is net zoals de voorgaande interviews (hier op het forum oa door mij enkele keertjes gedeeld) zeer geloofwaardig en danig onderbouwd. Eigenlijk is het zo klaar als pompwater en rest enkel de vraag (en die stellen wij ons allemaal terecht) waarom dit spoor/deze piste niet diepgaand/verder werd onderzocht.
Dat kan, allicht zo denk ik ook, omwille van het feit dat er dus geblunderd (laat ons het zo noemen) werd en koste wat kost moet vermeden worden dat aan het licht komt dat vele doden en gewonden hadden kunnen vermeden worden.
Ook dat wordt stellig geopperd door de heer Adam en is zeker geloofwaardig. Justitie (laat het ons zo in het algemeen noemen) heeft verschrikkelijk gefaald bij deze en dat zal dus niet toegegeven worden.
Ik vermoed dat dit een trieste waarheid is.
Dat jij dus de gedrevenheid van de heer Adam kan waarderen maar verder eigenlijk geen enkel geloof hecht aan die piste is als een slag in het gelaat van deze rijkswachter.
Tja.

Omdat justitie hoogstwaarschijnlijk de daders al lang kent, alleen het bewijs niet rond krijgt. Zie ook 1 van de laatste posts van HIPA

HIPA wrote:
Beste mensen; deze week is zeer belangrijk. De volledige bende ligt op tafel , namen adressen enz. ... Het ongelooflijke is dat dit ook het geval was lang geleden. Men zei toen op een dood spoor te zitten wat natuurlijk flauwekul was. De loods is de uitvalsbasis geweest waar al jullie namen van hierboven in voorkomen. De Staerke heeft maar een keer niet gelogen, dat was in '91 bij zijn verklaring.

Alles is geweten, als er nu niks van komt zal dit tot in de eeuwigheid gemanipuleerd worden, sommige loges zijn zo machtig en bezitten alles, ook justitie. Of zou er toch nog gerechtigheid bestaan? Ik hoop het voor ons allemaal.

10

(97 replies, posted in Bibliografie)

Helaas gemist, is dit nog terug te zien?