121

(108 replies, posted in Politiek & Business)

fenix wrote:

U hoeft de posts van deze fantaste niet te lezen of er op te reageren. U bent zo ongeveer de eerste hier die mij aanspreekt met Mevrouw terwijl u een paar dagen op dit forum bent. Dus ja , voor mij is het ook welletjes geweest.

Dat viel me ook al op. Misschien weer een "oude bekende" onder een nieuwe naam. Sowieso opvallend het aantal nieuwe forumgebruikers afgelopen weken, welke ontwikkeling heeft deze aanwas gegenereerd?

122

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Lorenzo wrote:

Als er Robotfoto's mochten zijn achtergehouden om het onderzoek te manipuleren kunnen deze Robotfoto's zeer zeker als bewijsmateriaal worden gebruikt.

Er is in de gehele wereld nog nooit iemand veroordeeld omdat die op een robotfoto lijkt. En welke aanwijzing heb je dat er robotfoto's zijn achtergehouden?

123

(179 replies, posted in Robotfoto's)

Ambrosius wrote:

Robotfoto 10 en 14 vertonen gelijkenissen maar ik zie veel minder gelijkenissen met robotfoto 4. In Post 6 geeft U overigens zelf aan dat robotfoto's gemaakt onder hypnose zeer discutabel zijn. Bovendien zou een beetje advocaat alle argumenten m.b.t. een dergelijke robotfoto zonder problemen van de tafel vegen. En tot wat dergelijke robotfoto's kunnen leiden hebben we trouwens al gezien in het debacle Bonkoffsky.

Robotfoto's zijn geen bewijsmateriaal!

124

(210 replies, posted in 1983)

Die zat misschien op de achterruit.

125

(137 replies, posted in Plaatsen)

kenza wrote:

Ze hebben bewust een dwaalspoor aangelegd.

Ook een dwaalspoor is een spoor!

126

(125 replies, posted in Plaatsen)

Deze film dan waarschijnlijk? » www.imdb.com

127

(536 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Dit krijg je door een herhaling van zetten, Beijer is al zo vaak ondervraagd en hij is dus duidelijk niet te vangen. En waarom zou hij bewijsmateriaal van misdrijven meenemen naar Thailand, dat zou toch zinloos en uitermate dom zijn.

Je gaat dit alleen opgelost krijgen d.m.v. de juiste wetgeving met grootschalig DNA onderzoek. Als men zich daar nu eens op toe gaat leggen, dan wordt het zo duidelijk wie de daders zijn.

128

(31 replies, posted in Westland New Post)

Django68 wrote:

Volgens een topic op het Franstalige forum zou Marbaix samen met J.C.H., een ex-Diane lid en P.W. die ongeveer 2 meter groot is een van de equipes zijn die deel uitmaakten van de bende.

» tueriesdubrabant.1fr1.net

Is PW Paul Wenner?

129

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Xenophon wrote:

Heren,  ik wil geen ruzie stoken....

Ik zal eens beginnen nalezen wat deze 'the end' zijn stelling is, maar hij heeft wel wat gepost dus het zal niet voor vannacht zijn.

Mijn eerste indruk na het lezen van een post of 50 is dat hij wat klinkt als het orakel van Delphi:  er komt van alles uit, maar het interpreteren is een andere kwestie.  Ik heb niet zoveel geduld met mensen die vragen beantwoorden met raadseltjes.  Ofwel weet je iets en wil je het zeggen en dan zet je het helder uiteen, ofwel zwijg je.  Hij lijkt wel een aantal zaken te weten die dossierkennis veronderstellen.  Lijkt, ben benieuwd hoe ik erover zal denken wanneer ik al zijn posts gelezen heb.

Doe geen verdere moeite, je eerste indruk is, zoals ook fenix aangeeft, geheel treffend!

130

(14 replies, posted in Vragen)

Op de Facebook pagina gebruikt hij het account van zijn tante.