241

(70 replies, posted in Andere Personen)

Mincky wrote:

Sorry, vergat te vermelden dat mijn post voor edd was.

Okay dat lijkt me verder helder, dank voor je toelichting.

242

(70 replies, posted in Andere Personen)

Mincky wrote:

Of die Ali, nu wel of niet betrokken is bij de BvN maakt voor mijn vraag niet zoveel uit. Kan iemand mij uitleggen waarom deze viespeuk, vooral bij de linkse media, zoveel positieve aandacht krijgt? Hij wordt in 1 keer als slachtoffer neergezet. Terwijl hij, als alle aantijgingen mbt terrorisme juist zijn, hij wat mij betreft aan de hoogste boom van Marokko of België zou mogen hangen!

Deze vraag is zeer terecht, waarom krijgt deze man zo'n platform en steun van een organisatie als Amnesty International. Is dit nu alleen omdat hij (naar eigen zeggen) gefolterd is?
Maar waarom heeft Spanje hem uitgeleverd aan Marokko, hiervan rept Amnesty met geen woord.
Vervolgens wordt hij in Marokko veroordeeld, is dit dan geheel zonder bewijzen?

243

(74 replies, posted in Vragen)

kenza wrote:

Ik ben blij dat iedereen het doorheeft    Nu moeten we ons de vraag stellen  waarom deze thema’s aangevallen werden want uiteindelijks deze persoon in zijn opzet geslaagd   Topics werden afgesloten en personen die het goed meenden kregen een ban en enkel alleen omdat ze zich lieten op stang jagen door de aliassen van waarschijnl één en dezelfde persoon met als resultaat dat heel wat goede mensen van het forum wegblijven wat ik ten zeerste betreur

Over welke persoon heb je het kenza?
Wat mij opvalt is dat er een soort van activiteit in golfbewegingen is

244

(92 replies, posted in Onderzoekspistes)

gloacoster wrote:

Een ding is zeker: als die frituuruitbater niet beslist had om in zijn karavaan te slapen, en had die vrouw, die aan de andere kant van het kanaal woonde, niet naar toilet moest gaan, had men NOOIT over die zakken gesproken.

Daar heb je wel een punt. En in die context is het raar dat deze getuigen gezien hebben dat men daar bezig was zaken (of zakken) in het water te gooien op dat moment en niet in '86.

245

(328 replies, posted in Andere Personen)

imazibraine wrote:

....
De inhoud van de 'Cherpinsky' - lijst werd, behalve binnen het Kernkabinet, nooit vrijgegeven, zelfs niet aan het parlement.
....

Ook niet via wikileaks vrijgegeven?

246

(37 replies, posted in Slachtoffers)

Hier is eerder al discussie over geweest op het forum, dit is niets nieuws. Eerder heeft iemand ook aangegeven dat een foto met de betreffende rijkswachter er op terug te vinden is op het web. Conclusie: de man lijkt inderdaad op 1 van de robotfoto's.

247

(328 replies, posted in Andere Personen)

bkv wrote:

Tenzij het voorgelegde bewijs voor experts ter zake werkelijk volstrekt onbetwijfelbaar is, is de kans nihil dat iemand in dit dossier nog wordt veroordeeld, dus ik snap de ophef niet echt.

Als er overeenkomsten zijn met DNA samples van nog leverde verdachten, dan zal er zeker wel een proces komen.

248

(328 replies, posted in Andere Personen)

imazibraine wrote:

De ambtenaar van Buitenlandse Zaken die meende  een verband te zien tussen de Bendefeiten en de activiteiten van Abu Nidal, Belliraj en Ali Aârrass deed hiervan op 10 mei 2017 schriftelijk aangifte bij onderzoeksrechter Martine Michel van Charleroi.  ...

Is het bekend welk exact verband de ambtenaar zag?
En u imazibraine lijkt zeer goed op de hoogte van deze piste, kent u de ambtenaar?

249

(232 replies, posted in Andere Personen)

Asjemenou wrote:

Wat mij opvalt is dat het federaal parket zich nog niet naar buiten toe heeft uitgelaten over hoe het zit met het van het stoffelijk overschot van Alain Vincx afgenomen DNA, terwijl datzelfde federaal parket dat wel deed in het geval-Dieter Ludwig, althans dit stel ik, op basis van de informatie waarover ik beschik.

Dit hebben ze bij alle tot op heden uitgevoerde DNA onderzoeken op verdachten ook niet gedaan, is inmiddels een substantieel deel van de 1200 die ze uitvoeren.

250

(13 replies, posted in Bewijsstukken)

imazibraine wrote:

Het enige DNA dat nog niet vernietigd is, is dat van de sigarettenpeuken die gevonden werden in de taxi van Constantin Angelou.

We hebben het hoedje en het bloed in het kogelvrije vest nog. Misschien die zwarte overjas nog, alhoewel dat (net als het hoedje) niet op juiste wijze is bewaard... Gemanipuleerd is er zeker anders waren de daders al reeds gevonden.