251

(74 replies, posted in 1980-1989)

Trobken wrote:

Maar in een -ondertussen al oud- krantenartikel

14 april 1998, toen was men ook al bezig met DNA onderzoek. Het onderzoek verloopt in cirkeltjes

252

(22 replies, posted in Andere Personen)

Ook een link met Marcel Habran

253

(52 replies, posted in Wagens)

Laten we zeker niet wanhopen. Men zou toch kunnen verwachten dat er vroeg of laat een overeenkomst in 1 van de DNA sporen naar voor komt.

Wel jammer dat de speurders geen enkele update geven over het lopende onderzoek. Dat lijkt me voor de slachtoffers al helemaal verschrikkelijk.

254

(35 replies, posted in Algemeen)

Asjemenou wrote:

Ik denk (nog steeds) aan het collecteren van geld dat kan worden uitgeloofd aan degene die komt met de gouden tip, waarop zovelen zitten te wachten.

Dat zou een heel goed initiatief zijn en kansrijker op korte termijn.

255

(74 replies, posted in Vragen)

Asjemenou wrote:

Beste Fenix, jouw gedachtengang bracht mij op de hier in Nederland door Peter R. de Vroes opgezette crowdfundingsactie, in de zaak betreffende de sinds1993 vermiste Tanja Groen (https://www.1limburg.nl/ouders-van-verm … we-plannen). Die zou ook worden opgezet door of namens de slachtoffers/nabestaanden in de zaak van de Bende van Nijvel.

De Belgische overheid kan natuurlijk ook komen met een beloning van € 1.000.000,- voor de tip die leidt naar een of meer daders in wat men noemt de zaak van de Bende van Nijvel.

In het kader van baat het niet, dan schaadt het niet, zou het  uitloven van een beloning van € 1.000.000,-, nog wel eens de goedkoopste oplossing voor de ontrafeling van het Bende-mysterie kunnen zijn.

Ik heb de crowdfundingsactie van Peter R. de Vries ook gezien, dit is een goed idee om toch te proberen om nog iets te bereiken.
Waarom doen we zo iets ook niet voor de ontrafeling van het bende mysterie?
Kunnen we dit niet opzetten vanuit het forum?

256

(74 replies, posted in Vragen)

imazibraine wrote:
fenix wrote:

Bij mijn weten stond er een "interventieploeg" voor de deur van Haemers. Geniaal bedacht niet?


Voor iemand die sinds 17 februari op dit forum actief is kan je dat wellicht geniaal noemen.

Goed dat we hier nog eens een genie mogen verwelkomen.

Misschien herrezen uit een ander account?

257

(70 replies, posted in Andere Personen)

Mincky wrote:

Sorry, vergat te vermelden dat mijn post voor edd was.

Okay dat lijkt me verder helder, dank voor je toelichting.

258

(70 replies, posted in Andere Personen)

Mincky wrote:

Of die Ali, nu wel of niet betrokken is bij de BvN maakt voor mijn vraag niet zoveel uit. Kan iemand mij uitleggen waarom deze viespeuk, vooral bij de linkse media, zoveel positieve aandacht krijgt? Hij wordt in 1 keer als slachtoffer neergezet. Terwijl hij, als alle aantijgingen mbt terrorisme juist zijn, hij wat mij betreft aan de hoogste boom van Marokko of België zou mogen hangen!

Deze vraag is zeer terecht, waarom krijgt deze man zo'n platform en steun van een organisatie als Amnesty International. Is dit nu alleen omdat hij (naar eigen zeggen) gefolterd is?
Maar waarom heeft Spanje hem uitgeleverd aan Marokko, hiervan rept Amnesty met geen woord.
Vervolgens wordt hij in Marokko veroordeeld, is dit dan geheel zonder bewijzen?

259

(74 replies, posted in Vragen)

kenza wrote:

Ik ben blij dat iedereen het doorheeft    Nu moeten we ons de vraag stellen  waarom deze thema’s aangevallen werden want uiteindelijks deze persoon in zijn opzet geslaagd   Topics werden afgesloten en personen die het goed meenden kregen een ban en enkel alleen omdat ze zich lieten op stang jagen door de aliassen van waarschijnl één en dezelfde persoon met als resultaat dat heel wat goede mensen van het forum wegblijven wat ik ten zeerste betreur

Over welke persoon heb je het kenza?
Wat mij opvalt is dat er een soort van activiteit in golfbewegingen is

260

(92 replies, posted in Onderzoekspistes)

gloacoster wrote:

Een ding is zeker: als die frituuruitbater niet beslist had om in zijn karavaan te slapen, en had die vrouw, die aan de andere kant van het kanaal woonde, niet naar toilet moest gaan, had men NOOIT over die zakken gesproken.

Daar heb je wel een punt. En in die context is het raar dat deze getuigen gezien hebben dat men daar bezig was zaken (of zakken) in het water te gooien op dat moment en niet in '86.