271

(252 replies, posted in Hypotheses)

Waar gaat dit over?

272

(32 replies, posted in Andere Personen)

HIPA wrote:

Wij willen DNA, wel ge gaat gene vinden.

Precies dit dacht ik deze week ook toen ik bovenstaand las. Men heeft nu al zo veel personen gevraagd DNA af te staan, zelfs meer dan er verdachten genoemd staan op dit forum.

Het blijft echter de keuze van de onderzoekscel wie er wel en niet uitgenodigd wordt voor DNA onderzoek; personen die buiten schot moeten blijven kunnen op deze manier buiten het onderzoek blijven. Geen mens die er nu zicht op heeft wie wel en niet DNA heeft afgestaan. Wat je je ook kunt afvragen is op welke wijze men DNA verkrijgt van reeds gecremeerde verdachten.

Waarom niet naast het onderzoeken van verdachten ook een grootschalig onderzoek houden zoals men dit in Nederland heeft gedaan bij de moord op Marianne Vaatstra en de moord op Nikki Verstappen. Als je het onderzoek doet op deze manier, dan kun je ook via directe en indirecte familieleden verdachten op het spoor komen. Misschien ook verdachten die niet in het dossier staan ...

273

(252 replies, posted in Hypotheses)

Léonidas wrote:

Na in het openbaar te zijn beschuldigd 28 moorden te hebben gepleegd, rechtstreeks of als medeplichtige, ben ik verrast dat Abdellah geen juridische stappen heeft ondernomen tegen de persoon die deze beschuldigingen heeft geuit.

Ik meen gelezen te hebben dat die dit wel gedaan heeft

274

(200 replies, posted in Bibliografie)

imazibraine wrote:

Maar zijn 'Rijkswacht'-thema moet blijkbaar de geesten rijp maken voor een proces tegen twee oud-rijkswachters : François Achten en Philippe Vermeersch. Dat zal op niets uitdraaien, maar dat is bijzaak; er zal tenminste formeel voldaan zijn aan de belofte : een Bendeproces vóór 2025.

Wie zegt dat dit gaat gebeuren?

275

(252 replies, posted in Hypotheses)

Inderdaad Leonidas, zo simpel is het.
De onderzoeksrechter kan deze personen toch gewoon verhoren en / of een DNA test afnemen. Hierna weten we of de theorie van Chronos steekhoudend is of naar de prullenbak kan.
Dat lijkt me ook sneller te kunnen dan telkens overleden personen op te gaan graven om daar nog DNA van af te nemen.

Helaas ken ik de gehele theorie van Chronos niet goed genoeg omdat mijn Frans hierin te kort schiet en omdat het lastig zoeken is in Franstalige forum.

276

(252 replies, posted in Hypotheses)

Mincky wrote:

Pnews.be, zou zich beter ook eerst eens goed moeten inlezen en aan fact-checking doen, in plaats van allemaal dingen te schrijven die eigenlijk niet (kunnen) kloppen.

We weten helemaal niet of de theorie van Chronos niet klopt, er kunnen best elementen in zijn theorie zijn die wel kloppen. Tot op heden is er geen verdachte gelinkt aan het gevonden DNA. Het kan dus zo maar zijn dat de daders altijd buiten beeld geweest zijn van de opsporingsdiensten.

277

(17 replies, posted in Andere Personen)

Trobken wrote:

Dat staat gewoon online, openbaar door iedereen te lezen zonder account van wat dan ook.
En er staat inderdaad nog meer online dus begrijp ik niet ...

  • waarom er zo weinig moeite wordt gedaan (om deze info te zoeken) door zovele forumleden...

  • waarom er zo veel kul wordt verteld, ondanks je deze gecontroleerde informatie op het internet vinden kan

Ook in de pers verschijnt er nagenoeg niks over deze zaak, nochtans kunnen ook zij deze bronnen raadplegen. Ik kan alleen maar denken dat justitie hen om terughoudendheid vraagt, om het onderzoek niet te belemmeren ...

Ik heb hier zelf ook naar gezocht maar ik kan hier toch via google geen informatie over hem vinden. Er komen wel erg veel Duitsers met deze naam naar voor.

club_le-happy-few wrote:

Ook al heeft de helft van het korps dat hoedje op zijn kop gehad, het is een positieve match en ik geloof hier niet in toeval.

Exact. Een van de daders heeft het hoedje op gehad, de rest (het korps) kun je dan wel wegvinken en dan blijft er toch een verdachte over. Dus waarom gaat men hier niet op verder?

278

(17 replies, posted in Andere Personen)

Is het bekend welke garage hij bezat en waar?

En niet onbelangrijk; aan welke andere verdachten wordt hij gelinkt?

279

(576 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Eigenlijk zegt het weer helemaal niks, zowel Noël als Dieter Ludwig zijn beide 1 van de 500 tot nu toe onderzochte personen.

280

(576 replies, posted in Onderzoeksdaden)

De oude?