1

(976 replies, posted in 1985)

Herr Flick wrote:

Ooit al eens een hollander frans horen klappen? Wel ik ken heel wat hollanders en ik hoor heel wat Frans en Engels spreken (alle dagen ) en ik heb nog nooit, maar dan ook nog nooit een hollander ontmoet die vlekkeloos en accentloos Frans of zelf Engels kan praten, je hoort het altijd. En je hoort het zelf vrij duidelijk, dus als er hollanders bijzaten, hebben ze zeker niks gezegd, anders was het zo opgevallen.

Omdat jij nog nooit een hollander accentloos Frans hebt horen spreken bestaan ze niet? Er zijn er vast een paar die dat kunnen. Het kan de 22 maanden stilte verklaren, je trekt je terug over de grens en niemand zoekt je daar. Met de zaak "Bende van Nijvel" moet je met allen rekening houden, ook al dat vreemde telefoontje van een Nederlandse privé-detective zeer vreemd. Naar mijn mening moet men verder zoeken dan België.

2

(976 replies, posted in 1985)

Moet er dan mischien niet over de grenzen gekeken worden als er al een paar keer sprake is van Nederlanders. Het kan mischien verklaren die 22 maanden stilte als het nederlanders waren of in nederland verbleven zocht niemand ze daar zomaar een denkwijze van mij dan he.

3

(976 replies, posted in 1985)

Er is een Mercedes gezien die mischien opserveerde is dat geen spoor. Waar kwam de plaat vandaan. Gestolen van een Nederlandse wagen in België of mischien in Nederland. Een Nederlandse plaat laten maken in België valt toch op?

4

(264 replies, posted in 1982)

Wat hadden de lieden hiet te zoeken. Puur voor de lol misschien? Het is tenslotte het enige feit in Frankrijk.

5

(33 replies, posted in Vragen)

Ik vraag me af of er echt niemand is die wil praten over wie de daders zijn. Deze lieden moeten toch ergens geleefd hebben tussen de moorden en overvallen in? De familie bijvoorbeeld moet er toch iets van hebben gemerkt vreemd gedrag of vreemde tijden dat ze wegwaren? Niemand kan toch in rook opgaan?

6

(83 replies, posted in Bewijsstukken)

Dan zal het nog moeilijk te bepalen zijn  wie de jas heeft gekocht  kan net zo goed een handlanger of zoiets  zijn geweest. Is deze jas ook daadwerkelijk gedragen tijdens de overvallen?

7

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Hoe verklaren jullie de stilte rond Dour? Er moet nu toch bekent zijn wie deze persoon is? Of zal alles weer in de doofpot komen? Graag jullie mening.

8

(83 replies, posted in Bewijsstukken)

Hallo allen, ik ben al een tijdje niet geweest mijn vorige naam op het forum was hestor maar was mijn paswoord kwijt. Ik neem graag weer deel aan het forum.

De wollen jas is er niet bekent wat de herkomst is? Winkels die in de tijd deze jassen verkochten? Zijn er geen sporen van haren in gevonden?