31

(40 replies, posted in Wapenhandel)

Indien er beslist wordt om op een dag een nieuwe Bendecommissie op te starten (wachten op godeau...) hoop ik ten zeerste dat iedere speurneus de mediaberichten links laat liggen. De meest vertrouwbare data welke ikzelf gebruik situeert zich tussen 1980-1982.

Aubanel, wanneer de forumleden met kennis zich in het duister teruggetrokken hebben, kan je van de media hetzelfde verwachten. Er is een nieuwe generatie van start die niet meer terugblikt op het verleden.

Een mooi voorbeeld is het bestuur van Delhaize, zij hebben de knoop doorgehakt om het verleden te laten rusten en een nieuwe winkel te bouwen.

32

(40 replies, posted in Wapenhandel)

Een mooi voorbeeld hoe fantasie van de media / personen kan loslopen. Dankjewel Luc om jouw verhaal met ons te delen!

33

(133 replies, posted in Andere Personen)

Schietclub Gunsmoke is de reden waarom ordediensten interesse in Zottegem hadden.

34

(133 replies, posted in Andere Personen)

Laurent Podevijn: Een handelaar in motorfietsen die er niet voor terug deinst om zijn klanten in het zak te zetten. Wanneer de gemoederen heet worden, belt hij zijn vrienden van de rijkswacht die hem steunen (wagenpark).

Mendez: Ex-werknemer bij Podevijn die bevriend blijven via de schietclub, en die weet dat Laurent geen schrik heeft van louche zaakjes. Verder nog, Mendez mag zijn garage gebruiken om aan gestolen wapens te prutsen, en hij strijkt een percentje van de verkoop op.

In mijn mening zoeken mensen in Aalst een figuur uit hun omgeving die zij kunnen linken aan de bende, en komen zo bij Laurent Podevijn uit.

Is er intussen één vaststaand bewijs die wij aan de overval in Aalst of bende activiteiten kunnen linken?

35

(13 replies, posted in Magistraten)

Zeer moedig van deze persoon om een duidelijk signaal de wereld in te sturen. Het klopt echter dat dit moet bewezen worden alvorens je opnieuw een zaak hebt.

36

(13 replies, posted in Magistraten)

De getuigenis van deze Engelse dame staat ook op YouTube.

37

(125 replies, posted in Plaatsen)

Django68, het voorval dat jij aanhaalt speelt zich enkele uren / dag (hangt van de versie af) na de overval op Dekaise. Bruno Vandeuren had inderdaad al redelijk wat op zijn kerfstok, maar niet in samenwerking met bovenstaande duo’s.

38

(125 replies, posted in Plaatsen)

Zoals?

39

(100 replies, posted in Politiek & Business)

Je hebt zeker een aantal zaken in bovenstaande post aangehaald welke niet pleiten in het voordeel van Vanden Boeynants. Mijn mening is verschillend met de jouwe waar ik denk dat Vanden Boeynants tijdens de uitspattingen van club jonathan of elder comprimerende foto's / video materiaal heeft laten maken, maar niet met minderjarige. Ik durf eerder te stellen dat de hardcore leden hierin zijn verdergegaan. Heeft hij hiervan foto's / video materiaal nadien gekregen, ongetwijfeld, was hij de aanzet - organisator hiervan, denk het niet .

40

(100 replies, posted in Politiek & Business)

In tegenstelling tot Vanden Boeynants is Dutroux ziek in zijne kop, en bestaan daar geen pilletjes voor ... enkel ijzeren baren langs alle ramen is de enige oplossing hiervoor! Er is nog steeds een verschil tussen een persoon zoals Dutroux die ziek is in zijn hoofd, en een geld/machtsbewust iemand om die stap te zetten. Wij kunnen dit van op een afstand makkelijk neertypen dat dit zo gebeurd is, maar om zelf die stap te zetten in de echte wereld kom je voor een hele boel inwendige morele dillema's te staan.