181

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Uit een gerechterlijke nota opgesteld door de BOB van Brussel dd. 06 maart 1991:

Finné was een persoon welke graag gezien werd bij de rijkswacht van Brussel. Hij kwam dikwijls in de kantine en ging in de omgeving (Pale-Male) drinken, met de leden van de BOB. Hij was soms of meestal drager van 2 wapens Smith & Wesson. Een ervan was gechromeerd. Dit wapen was voorzien van een lange loop (...). Betrokkkene toonde deze wapens aan bijna iedereen. In 1982 (of in de periode daarrond), is betrokkene uitgegaan in een instelling Av.Louise (vermoedelijk Happy Few) en 'vergat' dan zijn twee pistolen. Klacht zou zijn neergelegd bij de GPP Brussel.

Kent iemand zijn exacte relatie met Maj. Vernaillen?

182

(70 replies, posted in Andere Personen)

Aubanel wrote:

Ali Aarrass is 1m91.

Ali is idd 1m91.

183

(328 replies, posted in Andere Personen)

Django68 wrote:

Wat ik wel als een mogelijkheid zie is dat er een of meerdere wapens uit de buit van de overval op Dekaise bij Belliraj verzeild is geraakt. Deze overval heeft waarschijnlijk met wapenhandel te maken en de wapens zijn door verschillende handen gegaan. Vandaar ook de moeilijkheid om daders en motief aan de bende te koppelen.

Deze mogelijkheid lijkt mij zeer plausible! Hieromtrent heb ik enkele maanden geleden nog gecommuniceerd met Toumpsin. Vele van onze franstalige vrienden zeggen dan ook vaak dat de Bende ontstaan is na of eerder uit de overval op Dekaise.

184

(40 replies, posted in Wapenhandel)

Beste Luc, ik zou zeer graag uw verhaal horen. Zoals Aubanel reeds meedeelde is het zeer moedig van u om de puntjes op de i te zetten!

185

(133 replies, posted in Andere Personen)

Hartproblemen!

186

(133 replies, posted in Andere Personen)

Men mag hier gerust ook bij zeggen dat Laurent ooit beschuldigd is geweest door zijn kleindochter als zijnde een lid te zijn van de Bende van Nijvel.

Renne wrote:

Een weetje: Podevijn had een reeks wapens, was er gekend voor. Na de registraties had hij geen wapens meer en zogezegd zijn al die wapens gestolen zei hij. Toen leefde hij nog. Toen men hem vroeg of ze hier (in Aalst) niet zijn gebruikt, werd hij lijkbleek en vroeg zijn vriendin om een dokter te bellen. Paar maanden nadien overleed hij. Had hij het gevoel dat men hem op het spoor was? Van stress kan men zich opjagen en dat is niet goed voor het hart hé. Hij was getrouwd met een veel jongere vrouw die afkomstig was van een vreemd land, Filipijnse of zoiets. Mevr. Nelia Merza.

Renne, jij hebt dit ooit gepost in het topic van Murcielago. Je beweringen zijn correct enkel ik dacht dat deze vrouw eerder een Sinti ofzo was... Ik kan hier ook bijzonder fout in zijn.

For the record: Laurent stierf met zekerheid in 2007 en zijn dood was natuurlijk.

187

(29 replies, posted in Andere Personen)

Spectator Of Life wrote:

Het is maar 1 detail maar als dit al niet klopt ga ik twijfelen aan de rest van het verhaal

Als je hierdoor al twijfelt aan de rest van het verhaal raad ik je dan best aan om niet verder de gemiddelde boeken rondom dit onderwerp te lezen. Maar dat is een andere discussie. Dit is trouwens een soort van werkhypothese. Dus beste Alec Snell, gelieve “huilende turbo” te vervangen door “gierende banden” in je volgende uitgave!

188

(13 replies, posted in Magistraten)

Een mooi bewijs hiervan staat eigenlijk reeds tijden op dit forum; "Neergeschoten met kaliber 12 en 9mm, en geen bloed?"

189

(154 replies, posted in Hypotheses)

kenza wrote:

Leo de huurmoordenaar uit Australiër loopt al een tijdje in het vizier ! Ze dachten eerst dat het een Amerikaan was

Leo zoals ik je onlangs vertelde lees ik je graag of het nu hier is of elders. Altijd bonk erop!
Kenza... Kan je hier concreter in zijn aub??

190

(29 replies, posted in Andere Personen)

Voor wie geïnteresseerd is in deze persoon » trove.nla.gov.au