11

(146 replies, posted in Andere Personen)

Heeft er iemand een foto van hem?

12

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ziekelijk! Wie maakt nu een identiteit aan van een dode! Een schande voor alle nabestaanden, inclusief die van Mendez.

13

(77 replies, posted in Bewijsstukken)

Boemerang wrote:

Daarnaast werden er ook nog meerdere Ingrams M11 ingevoerd, Dekaise had er zeker 1 want die lag in zijn vitrine en werd gestolen door de bende.

Pourtois heeft een serie van 5 stuks Ingram M11 via PRB ingevoerd en eveneens aan Dekaise gegeven met als doel er geluidsdempers voor te maken (de deal met Robert Gray/ISA). Deze heeft Pourtois kort na de overval weer opgehaald bij Mevr. Dekaise terwijl Dekaise zelf nog in het ziekenhuis lag. Deze 5 Ingrams heeft Pourtois later verkocht aan de Libanees Rachid Abed uit Beirut/Athene.

Ergens in de eerste helft van 82 heeft Dekaise van Montgomery Kee (Nutribel) een prototype Ingram gekregen, aangepast en vervolgens is het wapen ge-exporteerd naar Engeland. Het model is mij niet bekend, dit wordt niet beschreven. Het wapen werd nooit door Dekaise geregistreerd en het serienummer is onbekend gebleven. Dit betekent dat het wapen een illegaal wapen was dat niet bij de Proefbank voor Vuurwapens werd geregistreerd.

Beste Boemerang, heeft u hiervóór een bron?

14

(77 replies, posted in Bewijsstukken)

De berichtgevingen van de pers zijn ondermaats!

15

(85 replies, posted in Mededelingen)

Beste Ben,

Het lijkt misschien nog wat aan de vroege kant aangezien die bebaarde man met zijn pieten nog niet is gearriveerd, maar toch wens ik je hierbij alvast het allerbeste voor het jaar 2021. Dat het een vruchtbaar jaar mag worden voor de criminaliteitscijfers!

Ieder jaar opnieuw kijk ik vol verwachting uit naar uw jaarlijkse statistieken, zij blijven voor mij een waar hoogtepunt op het forum. Met het nieuwe jaar voor de deur wil ik u graag vragen om deze keer niet alleen een top 5 te voorzien, maar lijsten te maken van alles: een exact en totaal overzicht van alle landen, steden en zoekwoorden (zo goed als enigszins mogelijk). Ik ben een cijferlikker avant la lettre, want meten is weten en uiteraard is schrijven ook blijven.

Eveneens maak ik mijn welgemeende beste wensen voor 2021 over aan alle leden en aan alle lezers. L’union fait la force!

Robert Vandeurnen

16

(760 replies, posted in 1985)

Moest ik die persoon zijn dan had ik al contact opgenomen met CWB. Gedoofde lichten... Zeker melden!

17

(56 replies, posted in Slachtoffers)

Voor mijn part mag dit topic "symbolisch" gesloten worden. Alleszins, op de vraag of Jan Palsterman een gerichte liquidatie was, is nu een duidelijk antwoord gegeven door zijn toen 20 jarige dochter. Naast daders lezen slachtoffers ook hier mee, maak van hen niet verder slachtoffers. Maar ja das mijn mening dan.

18

(56 replies, posted in Slachtoffers)

De bende kon onmogelijk geweten hebben dat Jan Palsterman op dat uur naar de Delhaize zou gaan. Jan wist het zelf niet. Ik weet dat sommigen liever de grote complotten zien ipv simpele bewijsbare feiten. Dat is jammer, alleen wordt zo het slachtoffer nog eens slachtoffer gemaakt!

19

(56 replies, posted in Slachtoffers)

Speculaties als waarheid op een forum zetten waarbij men hierbij iemand schade mee berokkenen is strafbaar.

20

(56 replies, posted in Slachtoffers)

Phil Au Sauf wrote:

Dit vind ik een vreemde post.

Ben, die mij steevast, in zowat alle topics, voorkomt als een voice of reason die iedereen probeert te behoeden van al te boude uitspraken of al te snelle conclusies, maar hier probeert de discussie te sluiten met het ‘argument’ dat twee kinderen zoveel jaren later uitsluitsel geven over de beweegredenen en gedragingen van hun vader op de bewuste dag.

De oudste van beide was als ik het goed heb 12 jaar. Er is geen enkele 12 jarige, laat staan jonger, die precies weet waar zijn ouders mee bezig zijn, of wat zij in gedachten hebben gedurende de dag. Wat voor een kind voorkomt als ‘Het was nu eenmaal gezellig dus het liep uit’, kan in het hoofd van de ouders iets heel anders zijn geweest. ik zeg niet dat het zo IS, maar het kan zeker niet worden uitgesloten.

20 was de oudste der kinderen. Rationeel in staat om te weten wat gebeurde. Soms denk ik dat sommigen liever houden van de grote complotten als van de keiharde bewijzen. En neen niet elk bewijs hoort op het forum te staan. Mannekes toch laat toch eens allemaal het parket hun werk doen.