21

(782 replies, posted in Westland New Post)

HIPA wrote:

De gangsterbendes zijn nooit in de val gelokt , zij voerden de overvallen wel degelijk uit .
Ze werden gedekt en getraind door leden van Dianne die de operatie in handen hadden .
Een samenwerking van onder en bovenwereld .
De gangsters zijn levenslang ingedekt in hun medeplichtigheid, dat werd beloofd en afgesproken dit is nu wel heel simpel uitgelegd . .

Daar kan ik me in vinden, een kruisbestuiving tussen het plegen van een terreur actie versus het verdwijnen van aanklachten / laten begaan in andere overvallen / drugs / ... Mogelijk is in Aalst een groot deel van deze criminelen samengekomen als laatste dwaalspoor.

Toch geloof ik dat het groter geheel in een globaal wapenhandel carrousel moet gezien worden, waar België met onder andere FN de draaischijf was. Ja, er zijn in mijn mening voorgeselecteerde doelwitten opgesteld die tijdens een overval het leven lieten.

Waarom is het onderzoek op vandaag nog steeds bezig? Dinosauriers binnen de politiek houden op vandaag nog steeds dekseltjes gesloten, houden nog in leven getuigen / gangsters in de klem.

22

(12 replies, posted in Gladio)

We mogen niet vergeten dat zowel de overal met als doel het stelen van wapens in kazernes / depots één gemeenschappelijke noemer hebben; deze werden steeds verstopt / begraven, maar bij mijn weten nooit gebruikt. Dit gegeven met de naam Bougerol & het meest waarschijnlijk inmengen van Amerikaanse SF gaat uit naar Gladio / Stay Behind Netwerken.

Het is ook Beijer die omschreven werd als persoon die de wapens nadien in een voertuig liet laden, en het is Beijer die weet heeft van wapens verborgen onder de grond. Het is Bougerol die een sijbrander / wapenzakken uit SKAI in zijn slaapkamer had liggen.

Als je het mij vraagt dienen wij zoals vaak gezegd op 3 zaken te focussen : De Gladio structuren op bevel van de US, het chanteren van intussen reeds gekende gangsters / criminelen door hen verbrande wapens te laten gebruiken, internationale wapenhandel.

Al de rest er rond is verwarring. In mijn mening dan toch.

…je mag het niet luidop zeggen, maar veel onder ons denken hetzelfde …

24

(5 replies, posted in Andere Personen)

Advocaat-Generaal

25

(717 replies, posted in 1982)

Now wrote:
Ben wrote:

Voorwerp: onderzoek naar de criminaliteit in Waals-Brabant

In het kader van de moordpartijen in Waals-Brabant zien we ons verplicht inlichtingen in te winnen over Hage Maroun, dit Moualem, geboren in Haïfa Israël op 2/1/1933. We verwijzen naar ons eerste rapport over drugshandel van 28 mei 1984. Hierin is er sprake van contacten met Willy Van Baelen, zaakvoerder van de firma Nutribel die nauw samenwerkt met het Bulgaarse import- en exportbedrijf Kintex, opgericht door de Bulgaarse geheime dienst DS om via de drugs- en wapenhandel de NAVO-lidstaten te destabiliseren. Er worden wapens geleverd aan allerlei terroristische organisaties zoals de ETA in Spanje, de FLNC in Corsica en de IRA in Noord-Ierland.

Kintex wordt gecontroleerd door de KGB en veranderde onlangs van naam en heet nu Globus. Dit gebeurde na de internationale heisa ontstaan door de mislukte aanslag op paus Johannes Paulus II. De Turk Mehmet Agça was de dader. Hij stond op de loonlijst van Kintex. De drugshandel met Libanon wordt geleid vanuit Cyprus door de Libanees Antoine Harrouk, die in opdracht werkt van de christelijke Falangisten. Hage Maroun is samen met Van Baelen actief in de uraniumtrafiek. Mogelijke klanten zijn Libië, Irak en Pakistan. De drie landen zijn sterk geïnteresseerd in de aanmaak van een atoombom.

Hage Maroun heeft daarom het voorstel gekregen om de leiding van het christelijke deel van de haven van Beiroet op zich te nemen waardoor hij alle illegale trafieken kan controleren. Vooral de drugs- en wapenhandel met Antwerpen komen hiervoor in aanmerking. Het spreekt vanzelf dat we hier op het terrein komen van het BIC en het opgedoekte NDB. Het lijkt ons dan ook aangewezen om zo snel mogelijk de telefoon van Hage Maroun op het systeem Zoller-Malicieux te plaatsen en ook die van zijn privéclub My Way in de Stoofstraat, evenals die van zijn adjunct Youssef Chebib, geboren in 1938, adres Universiteitslaan 90 in Elsene.

Getekend kapitein Stockman, commandant van het 2de district in Waver.

Bron: BOB Waver | 14 december 1984

Een belangrijke schakel om het belang wat hierboven staat te verstaan is de volgende firma: Stibam International Transport! Je komt in directe lijn uit bij Albert Gillet die in New York aan Vernaillen melde dat hij niet lang meer te leven had! Het is maar dat dit na 37 jaar eens mag geweten zijn zeker. Het bezoekje van R Gray ........

Om The End zijn post volledig te maken , het was Dekaise die als Belgisch steunpunt van de firma Kintex gezien werd.

26

(109 replies, posted in 1983)

Laat me eveneens mijn post opnieuw plaatsen:

Paul Lambert, de eigenaar van de witte wagen waar een oranje band overgeschilderd was. De persoon die hetzelfde manoevre uitvoerde als de echte politiewagen, maar waarop geen enkele kogel werd gevuurd. De piste waarbij het koppel Dewit van de snelweg naar het DATS tankstation werd geëscorteerd past hier perfect bij. De wagen van Paul Lambert had een Rijkswachtantenne (bij welke feiten heb ik dit nog gelezen ...). Hierdoor lijkt hij niet enkel op een politiewagen, maar gaf hij ook de mogelijkheid om door te geven wanneer de ordediensten opgeroepen werden.

Paul Lambert werd pas een jaar na de feiten ondervraagd.

Moord met nekschot dat Patrick Haemers steeds is blijven ontkennen.

Wat is er met deze antenne gebeurd?

Spoedig beterschap gewenst, David.

28

(760 replies, posted in 1985)

LEO wrote:

Inderdaad P- 51. Ik hou nog steeds het relaas van Joël Lhost in gedachten. Er is zeker een link naar hogerop en buitenlandse betrokkenheid! Maar ook hier werd in het onderzoek niet verder doorgeduwd. Had men angst om op bevriende buitenlandse teentjes te trappen? Maakte de Belgische regering zich schuldig aan 'stilzwijgend medeweten'?

Helemaal eens mee! Wanneer je de getuigenis van Joël Lhost leest, vraag je je af waarom het topic Kester gesloten werd ... Zonder inmeninging van een buitenlandse overheid, was het mysterie rond de bende alvast opgelost en te lezen op talloze sites. De bende was en is voor mezelf nog steeds een bliksemafleider / opruimdienst van iets dat veel hoger speelt. Wat is dat iets? Zelf neig ik te denken aan internationale wapenhandel vs embargolanden, drugstrafieken, push van USA om controle te krijgen over buitenlandse overheidsorganen vs koude oorlog. En dit ... zal nooit naar boven komen. Geen enkele politieker die hieraan zijn vingertjes wenst te verbranden. Schandalig!

29

(760 replies, posted in 1985)

Ik lees in dit topic dat redenen bestaan om aan te nemen dat de bende na Aalst abrupt gestopt is. Meer bepaald, er was mogelijk een nieuwe raid gepland. Zijn er documenten / beweegredenen beschikbaar om dit aan te nemen?

Ook vraag ik me af waarom de bende geweerschoten lost enkele uren voor de overval. Dit lijkt me niet verstandig, het scherpt mogelijk de waakzaamheid aan van omringende buren.

Wat ik wel durf aan te nemen, is dat de befaamde Golf Aalst nooit verlaten heeft. Om deze lijn door te trekken, moeten we onderzoeken indien bij vorige aanslagen eveneens dwaalsporen gelegd werden om soortgelijke voertuigen op verscheidene plekken te laten uitrijden. Enkel strookt dit dan niet met het wachten op de parking alvorens te ontsnappen en een vuurgevecht met de politie aan te gaan.

30

(753 replies, posted in 1985)

@Asjemenou , hierbij de link betreffende voorafgesteld slachtoffer https://www.youtube.com/watch?v=w1V8lekjGbg
Kijk gerust vanaf minuut 1 waar Eddy Vos aan het woord is (kijk dit in de context van roze baletten)
Zoals je merkt heeft dit betrekking op de warenhuizen overvallen, de andere daden van de bende van nijvel waren zoiezo persoonsgericht.

Het artikel over de vervreemden van het autopsie rapport wil ik je gerust deze avond bezorgen.