361

(1,133 replies, posted in 1983)

Tussen de lijnen lees ik dat wij je graag eens ontmoeten The End! Wie, Waar, Wanneer? smile

362

(717 replies, posted in 1982)

Een niet gekende tip the end?!

363

(717 replies, posted in 1982)

  • US krijgt een algemeen verbod vanwege de overheid om wapens te leveren aan de contra's. Realiteit toont aan dat dit nog steeds plaatsvindt via privé-wapenhandelaars (Pourtois, Van Baelen, Mendez, Dekaise)

  • CIA-afgezant heeft een afspraak met Dekaise omtrend een wapendeal waar Mendez zorgt voor valse certificaten en eventueel enkele FN wapens. Mogelijk brengt Dekaise nog enkele modificaties aan wapens aan.

  • Nutribel en haar Belgische entiteit treden via Van Baelen op als dekmantel.

  • Mendez zorgt in het buitenland voor vliegvracht zoals hij nadien nog heeft gedaan in Puerto Rico & omliggende landen.

  • Deze deals houden waepons for drugs in. Op deze manier is Dekaise te linken aan de reeds gekende cocaïnehandel.

the end, is dit voldoende out of the box denken?

364

(504 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Vanwege het Amerikaanse congres komt er een verbod op de bewapening van de Contra's. Indien dit achter de schermen gebeurd moet dit via privé-handelaren gebeuren waarvan er al ettelijke op dit forum vernoemd zijn.

Een persoon die bij het opmaken van valse certificaten uitspringt is Juan Mendez. Deze laatste persoon weet perfect welke wapens binnen en buiten kwamen in de beginjaren 80. Zijn maatje Bouhouche komt al snel op de proppen om ontvreemde FN wapens (door Juan) te laten witwassen en in te schrijven op de naam van Pourtois. Deze wapens zijn vrij van enige blaam en kunnen doorverkocht worden, of ingezet bij criminele activiteiten.

De verklaring van Douglas Stowell wekt mijn interesse wanneer hij bij een interventie van de politie zegt dat hij vanuit Luik komt waar er een meeting met Juan Mendez heeft plaatsgevonden. Zij de vrouw van Mendez niet dat hij in puorto rico zat? Even nadien gebeurd er iets verschrikkelijk in Aalst.

365

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Willy Van Baelen had uitstekende libanese connecties en is meermaals op gesprek geweest bij Dekaise. In jouw vorige posts zeg je ons, the end, dat we ons niet mogen blijven baseren op de geluidsdempers. Dan is uranium eentje om binnen te koppen. Verder denk ik dan meteen aan hage maroun & nutribel.

Maar hoe trek jij dit door naar Leon Finné? Indien je dit kan bewijzen, dan veranderd het hele motief van de bende & waren de overvallen regelrechte afrekeningen (delhaizes) met getuigen & gekende gangsters die ervoor moesten opdraaien.

366

(313 replies, posted in Slachtoffers)

the end wrote:

Dit uranium gegeven is belangrijk maar ook wat rond WNP en de bende (Waver) gebeurde.

1981: Willy Van Baelen

367

(1,219 replies, posted in 1985)

The End, de laatste weken lees ik in jouw posts steeds dezelfde zinnen 'Aalst was anders dan voorgaande overvallen'. Is het mogelijk dat het de bedoeling was om gekende gangsters 'De Staerke / Haemers' uit te schakelen? De schuld van alles in hun schoenen te steken? Ik kan het niet wegdenken dat net De Staerke & Haemers herkend zijn tijdens verkenningen. Alles ligt er precies vingerdik op om hun 'zichtbaar' te maken in de aanloop van de feiten.

368

(157 replies, posted in 1980-1989)

coconut wrote:

Of startkapitaal voor ARI; 1 april 1983. Ze hebben beiden ontslag genomen bij de rijkswacht dus normaal gezien geen vast inkomen.

Bij ARI nemen ze een aantal dubieuze figuren in dienst als dank voor bewezen diensten?

369

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Na het stoppen van de twee contracten tussen Belgonucliaire & Libië onder invloed van de VS, omdat onze reputatie op dit gebied wereldwijd zou versnellen (knowhow), is er sprake van een 3de contract. Een contract dat inhoudt dat er een vormingscentrum werd opgericht. De ene spreekt de andere tegen dat dit contract al dan niet ook stopgezet werd.
Naar de bende toe kan de uraniumsmokkel ook een rol spelen, als je daar op doelt.

Indien het geen van beiden is, zal je wat meer de weg moeten aantonen.

370

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Ik weet waar je naartoe wil, maar deze maal vergezel ik je niet op deze rit.