401

(313 replies, posted in Slachtoffers)

coconut, de hypothese van Thierry Debels heb ook ik in het verleden meermaals gelezen, echter vind ik de stelling van mijnheer X niet onderbouwd. Moeilijk is zéker een naam te plakken op deze mijnheer X omdat er niets van bijkomende informatie beschikbaar is. Het bos van La Houssière daarentegen is een mogelijke verklaring over de plaats van de dood van Finné.

Enige verwerp op deze stelling 'veel mensen weten bijvoorbeeld nog wat ze op de dag van 9/11 gedaan hebben'. Indien de getuigen de waarheid spreken zullen ze zich niet van maand vergist hebben omdat ze deze avond linken aan de bende raid. Aan de andere zijde, Lekeu is op sommige momenten in mijn mening eerlijk in wat hij zei. Werd hij nadien beschermd door de CIA?

EricF, helemaal akkoord met jouw stelling! De linken die op dit forum gelegd worden (juist/onjuist) spreken voor zich. Echter is de moord op Finné een en - en - en - ... verhaal. Net iets te veel abnormaliteiten om over een toevallig slachtoffer te spreken.

Volledig nieuwe infomatie, voor mezelf, Leon Finné was een informant » issuu.com

402

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Beste the end, meermaals lees ik dat Finné letterlijk geëxecuteerd werd toen hij naar zijn wagen liep. De eerste gedachte gaat er naar uit dat hij een wapen uit de wagen wilde halen, welke er later niet bleek te zijn. Dit wil zeggen dat zijn wagen reeds geparkeerd was. Het bleek worden van angst wil ik in overweging nemen alvorens verder onderzoek te verrichten. Maar de wagen en het winkelkarretje is hier niet mee opgelost.

Tot op vandaag is er geen enkele getuige die kan zeggen dat Finné inderdaad naar zijn wagen terugliep op de parking.

Laatste opmerking: het lichaam lijkt me wel heel raar te liggen voor iemand die naar zijn wagen liep, alsook is er geen enkel kogelinslag op de auto te vinden. Kon de bende nu opeens wel mikken? smile

Coconut, kan jij iets meer vertellen over jouw vermoeden van Zaventem?

403

(717 replies, posted in 1982)

Kees BK, zonder het optreden van spijtopanten, nieuwe getuigen zie ik niet veel ruimte tot het:

  • niet-herhalen van reeds gekende teksten

  • niet-anders interpreteren van reeds gekende teksten

Meermaals lees ik dat CIA-agenten als spionnen optreden en zonder te veel rumoer hun doelwitten omleggen. In dat opzicht kan het wel eens gaan over de productie van zijn aktetas. Deze is zeker geld waard, en zal niet het reeds vernoemde productie volume bevatten.

Een feit is dat iedereen op dit forum op een bepaald moment aan tunnelvisie begint te leiden, en zich na verloop van tijd op een ander onderwerp begint te baseren. Personen die op hetzelfde moment aan hetzelfde stuk werken, brainstormen luidop. Het is dan ook een forum & geen praatcafé.

Indien jij info bevat die we nog niet kennen, zal ik deze met plezier doorlezen en erop werken.

404

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Beste the end, sta mij de vrijheid toe om de rollen vanuit jouw visie om te draaien en enkele vragen naar jou te richten.

  • Naast het aantal schotwonden is er aan de moord op Finné niet veel spectaculair te noemen, de reden waarom niet in overweging te nemen. Waarom voelt iemand zich geroepen om het autopsieverslag te wijzigen, of zelf te vervreemden, indien er eentje bestaat. In mijn mening gaat het over de eerste vraag die elke inspecteur bij een moord stelt 'op welk tijdstip is deze persoon overleden'.

  • Meerdere getuigen stellen dat zij de witte wagen van Finné niet opgemerkt hebben bij het ingaan van de winkel. Lees dat 1 getuigen geparkeerd stond op de parking, 1 getuige stond langs de carwash. Reikt een black out tot voor de gebeurtenissen van de eigenlijke raid / shock? Of zijn deze getuigen met opzet niet verhoord, waaronder 1 getuigen nadien bekroond is als hoofdgetuige.

  • De engelstalige dame verklaart meermaals dat Finné een asgrouwe huidskleur had in tegenstelling tot een ander slachtoffer.

  • Een afsluiter uit eigen ervaring, heb jij ooit je auto geparkeerd op 10cm van een winkelkarretje? Zo ja, nooit de neiging gehad om dit te verplaatsen tegen krassen? Het winkelkarretje kan er in elk geval niet gevallen zijn na de feiten, dit zou door de stoeprand op haar zei moeten liggen.

405

(717 replies, posted in 1982)

Most of the international division clients from Robert Gray were right-wing governments tied closely to the intelligence community or businessmen with the same associations.

Voldoende personen in België om de klantenportefeuille aan te vullen. Niet vergeten dat chantage zoals bij het dossier Pinon één van zijn hoofdspecialiteiten was.

406

(412 replies, posted in Plaatsen)

Voor wat het waard is, Beijer heeft ooit naar Christian Smets gewezen voor het huren van een loods in Overijse. Is Claude Nitelet niet jarenlang de fluisteraar van Troch geweest, en nadien van Vos? Mogelijk was de loods inderdaad een warm spoor en zijn er ter afleiding net voor de reconstructie wapens in de zwaaikom van ronquires gedropt.

407

(80 replies, posted in Onderzoekspistes)

Op de eerste plaats, dank je wel voor bovenstaande informatie! Dat de WNP diensten verleenden binnen aandere malafide transacties geloof ik graag. Maar gaan we uranium smokkel aan de bende linken?

408

(313 replies, posted in Slachtoffers)

De reden waarom ik denk dat Finné niet op de parking vermoord is, maar elders, is het ontbreken van het autopsieverslag. Tot op vandaag heeft nog geen enkele speurder het moment van dood van Finné kunnen bevestigen. Op geen enkel ogenblik is er verwezen naar het autopsieverslag van Finné in tegenstelling tot andere slachtoffers. Heeft er een autopsie plaatsgevonden, of is dit document kort nadien vervreemd? Indien Finné een toevallig slachtoffer is, was er geen verslag ontvreemd - had er geen bizarre huiszoeking plaatsgevonden.

409

(313 replies, posted in Slachtoffers)

coconut wrote:

the end, de plaats van de minste weerstand is de plaats waar een gat in het lichaam geschoten werd. Gezien het kaliber geen klein gaatje. Gezien de nierstreek, veel bloed. Juist, het hart is een pomp en de luttele seconden dat die pomp nog werkt stroomt het bloed naar buiten door een gat. Ik heb ondertussen die vraag gesteld aan 3 experten. Het is onmogelijk dat er in dit specifieke geval geen bloedspoor is. Laat ons nu aub die 3 experten nu niet bekritiseren.

Klopt, deze vraag heb ik reeds gesteld aan een zeer dichte vriend welke trauma chirurg is van beroep & heel wat in zijn carrière tegengekomen is. Ook is er in september geen sprake van vrieskoude wat het volume van bloed enigszins kan beïnvloeden.

410

(313 replies, posted in Slachtoffers)

Is er uberhaupt een onderzoek op de overval in Overijse uitgevoerd? Moeilijk te geloven wanneer je leest dat 1e rangsgetuigen (kroongetuigen) na 2 jaar uitgenodigd werden op de koffie, of gewoon links werden gehouden. Twee getuigen stipuleren duidelijk dat de witte wagen van Finné niet op de parking stond, een andere zegt Finné nooit gezien te hebben. Plaats hierbij de getuigenis van de Engelstalige dame (kleur lijk + 4 overvallers), dan lukt het aardig om een tekening te maken.

Werd Finné van de route Luxemburg-België onderschept, en lukte het de daders niet om hem in Eigebrakel te droppen (route vanuit Luxemburg), en probeerde ze daarom Overijse? In mijn mening is er een 4de persoon op het toneel verschenen met de wagen van Finné. Waarom hem niet ergens anders doden? Een moord alleen zou heel wat duistere praktijken aan het licht kunnen brengen.