1

(95 replies, posted in Afpersing)

FreCR wrote:
mcfisto wrote:

ik zit soms te denken wat al die personen die zich al jaren met deze zaak bezig houden gaan doen als er op een dag (en ik zeg ALS) er op een dag  arrestaties zouden vallen en bekentenissen zouden komen, wat gaan jullie dan doen als er een antwoord is op de vraag waar jullie al jaren achter zoeken eindelijk daar is?

Sommigen "de moord op Peter DeVvleeschauwer" onder de loep nemen. Anderen de verdwenen stad Atlantis gaan zoeken in vijvers, en nog anderen het verdwenen paneel (Rechtvaardige Rechters) van het "Lam Gods" gaan zoeken wink

Ik vermoed dat, ongeacht hoeveel arrestaties, bekentenissen er nog gaan plaatsvinden , men over de periode van de Bende van Nijvel nooit uitgepraat zal raken. Men zal bovendien eeuwig blijven twijfelen of de volledige waarheid boven tafel is.

2

(769 replies, posted in Westland New Post)

In dat interview kwam hij af en toe niet uit z'n woorden, had hij moeite met door-formuleren. Daar leek mij meer aan de hand dan alleen omschakelen Frans-Nederlands. Misschien een lichte hersenbeschadiging? Te veel drugs/alcohol gebruikt in zijn leven. In ieder geval, ik zie die man voor het eerst praten, komt niet buitengewoon betrouwbaar over. En dan druk ik me mild uit.

3

(769 replies, posted in Westland New Post)

Als hij inderdaad n week vantevoren in de supermarkt in Aalst is gezien door meer dan 1 getuige, en hij had daar niks te zoeken, dan heeft ie wel iets uit te leggen. Als het weer allemaal om 1 getuige gaat, net als bij De Staerke, dat geeft het juridisch geen houvast, maar aan de hand van hoe betrouwbaar zo'n getuige overkomt, kan je prima deze piste verder uitdenken.

4

(697 replies, posted in 1982)

the end wrote:

Vanden Eynde is gemarteld geweest, eerst vastgebonden op een stoel in de keuken en daarna vastgebonden op zijn bed.

Nogmaals, klopt deze info? Voor mij is dit nieuw. Hebben ze Vanden Eynde door de herberg gesleept? Is ie in de keuken op 'n stoel vastgebonden geweest?

5

(697 replies, posted in 1982)

Is VDE van z'n bed gelicht en door het huis verplaatst ? Dat is nieuw voor mij. Ik wist niet beter dan dat alle actie in de slaapkamer plaatsvond.

Je moet mijns inziens wel oppassen met tunnelvisie. Als iemand gemarteld wordt, dan moet je idd alert zijn, maar als dan vervolgens niks crimineels gevonden wordt die dat martellen verklaren behalve wat gokschulden, dan moet je ook de tunnel durven verlaten en uw horizon weer verbreden. We weten inmiddels dat ten minste 1 van de daders een grote sadist was die geen complot nodig had om zich flink uit te leven.

6

(697 replies, posted in 1982)

Allemaal van deze site. Voor een groot deel uit het interview met de zoon. VDE bleef gokken, zelfs toen 'm dat z'n huwelijk kostte, dat noem ik destructief gedrag. En na zijn dood kwamen er volgens de zoon allerlei figuren nog hun geleende geld terughalen. Uit dat patroon, plus dat hij geen huis had maar als pensionado op n zolderkamer woonde van n afgelegen herberg, alles opgeteld dat hele leven laat mij iemand zien met weinig ruggengraat

7

(36 replies, posted in Bewijsstukken)

Als je Pilarski verdacht wil maken, kom dan met iets sterks aanzetten. Mij althans ontgaat elk verband tussen een viswinkel en en een verknipte nummerplaat. Dat gaat in mijn visie echt nergens meer over.

8

(8 replies, posted in Speurders)

Ik bedoel dat je man en paard moet noemen en niet met flauwekul termen als 'sommigen' moet aankomen. Zeg dan gewoon wie over die eenheid zo spreken. 'Sommigen' is n hele vage term. Dan voel ik mij als lezer niet serieus genomen. Dan denk ik die sommigen dat zijn trojan, trojan en trojan.

9

(8 replies, posted in Speurders)

Wie zijn dan die sommigen ? U en uw alter-ego's ?

10

(36 replies, posted in Bewijsstukken)

Volgens mij snij je met een vistang niet zomaar zo'n zo'n nummerbord door. Dan breekt of de tang of uw pols. Vergeef mij m'n enigszins negatieve houding, want we moeten inderdaad breed blijven denken, maar de reactie van trojan vind ik nergens op slaan, zonde van m'n tijd, forumvervuiling. De link tussen ouders die een viswinkel hebben en een verknipt nummerbord, noem ik klinkklare onzin.