1

(781 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Django68 wrote:

Ik denk dat Bouhouche is omgekomen bij een stom ongeluk. Anderen denken dat hij zijn dood in scène gezet heeft en ergens anders een nieuw leven is begonnen. Waar ik zeker van ben is dat er voor geen van de twee stellingen sluitend bewijs bestaat. We kunnen over dit onderwerp blijven doorbomen (no pun intended) of we kunnen het laten voor wat het is in de wetenschap dat we nooit echt het antwoord zullen kennen.

Belangrijker zijn de aanwijzingen of bewijzen dat Bouhouche al dan niet bij de bende betrokken was.

Precies! Zelfs als Madani Bouhouche niet dood was, wat ik niet denk, wat heeft het te maken met de bende van Nijvel?

2

(196 replies, posted in Foto's)

K& wrote:

Dus achter de soubry reclame een dubbele klapdeur en geen schuifdeur? Wie met een lege kar delhaize binnen reed moest daar naar rechts langs het rekje en onmiddellijk links?

Ik zou hulp nodig hebben. Ik dacht dat de leden van de familie Van de Steen de eerste slachtoffers waren. De gezinsauto van familie Nijs stond echter als ik het goed begreep naast de Volvo VDS geparkeerd. Lopen de moordenaars rond de parkeerplaats om te doden voordat ze de Delhaize binnengingen?

Boemerang wrote:

K&, dit is hoe ik denk dat het ongeveer zit. Raf, misschien wil je "kennis" uit Aalst eens naar onze tekeningen kijken? Legia, Murcielago en ook Renè de Witte (als hij niet ondertussen met zijn zoon aan het X-boxxen is geslagen wink ) zijn van harte welkom om te reageren! Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor andere Aalsternaren uit die tijd.

http://lh4.ggpht.com/_w9CR5VmH5fc/TSIqpx2aXOI/AAAAAAAAAec/v5ruFDiCxNI/s576/Aalst%20ingang%20tekening%201%20copy.jpg

PS: K&, het is Andy Brodeoux (petekind Marie-Jeanne Mulder) die spreekt van schuifdeuren (die automatisch open en dicht gaan). Het zou kunnen dat het elektrische klapdeuren zijn, ik weet ook niet wat anders die deurknoppen kan verklaren.

Beter met het plan.

3

(781 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Tru Dat wrote:

Gloacoster, de Modus operandi in niet iemand vermoorden en dan vervoeren. Je zoekt iemand die op je gelijkt, dat kan ver van je woning zijn, in een stad bijvoorbeeld, je legt daar contact mee en helpt hem met een biertje eten enz je schept een band en vertrouwen. Ondertussen onderzoek je ook of hij vrienden kennissen en familie heeft, als je merkt dat het slachtoffer voldoet trakteer je die op wat biertjes en doet daar slaapmiddel in het verdoofde slachtoffer vervoer je naar huis enz. ... Dat is een modus operandi die in Frankrijk reeds voorkwam.

Behalve dat er iemand zou zijn die naar voren zou komen om de verdwijning van de waar-valse dood te melden.

4

(781 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Als hij niet echt dood was geweest, zou het niet nodig zijn geweest om alles uit het huis te zuiveren, want hij zou niets hebben achtergelaten en vooral zijn wapens niet.

5

(781 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Wikipedia: 300 ernstige ongevallen / jaar in Frankrijk met een kettingzaag. 80% is verbonden met de ketting.

6

(781 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Ik ook, en dat zegt Beljer ook.

7

(3 replies, posted in Bouhouche & Beijer)

Heel interessant. Jacques Genevois zou Robert Beijer dan ook terecht hebben beschuldigd van betrokkenheid bij de aanslag op de Herman Vernaillen. Als dat klopt, dan was deze informant betrouwbaar. En de vraag is: had hij ook gelijk met de informatie van Asterix?

8

(92 replies, posted in Wagens)

Het lijkt mij dat een neef van Baloo werd gedood terwijl hij tegelijkertijd in een gestolen Saab reed. Het is natuurlijk mogelijk dat dit toeval was, omdat de Saabs door dieven gezocht moesten worden.

9

(92 replies, posted in Wagens)

De borains werden vrijgesproken, maar je kunt je afvragen wie ze bezochten.

10

(92 replies, posted in Wagens)

Misschien wel een van de belangrijkste elementen van het dossier. Omdat de Saab op één plek wordt gezien:

  • of werkten 2 verdachten die voor hun arrestaties opschepten  over het aanvallen van supermarkten

  • of een vreemde zelfmoord vond een paar uur na zijn vlucht plaats.

Deze punten hadden verder moeten worden onderzocht.