31

(213 replies, posted in Foto's)

Als in bepaalde regio' s de supermarkten niet beschermd waren, zou de logica zijn geweest om in die regio's aan te vallen.
Ik stelde me daarom voor dat de bescherming zich uitstrekte tot heel België.

32

(213 replies, posted in Foto's)

Etienne1420 wrote:

Om van de bescherming te genieten had men een Delhaize in Oost- of West-Vlaanderen nodig.

Waren niet alle Delhaize in België beschermd?

33

(213 replies, posted in Foto's)

limboman wrote:

Boemerang, bedankt voor je overzichtelijke tekening. Ik heb na aanleiding hiervan een paar opm cq vragen. De bende had de overval in Aalst bijzonder goed voorbereid, mijn vraag aan u allen is. Wat speelde zich er die avond allemaal af op de Parklaan en omgeving?

Waarom deze vraag. Er zijn 2 kassapartijen in de Delhaize aanwezig en dus ook 2 in en uitgangen zoals op tekening staat aangegeven. De bende kwam binnen via de parkeerplaats, maar wat als tijdens de overval de politie ook via de voorzijde ariveerde. Dan zat men tussen 2 vuren in.(een back-up team kan hier dus hebben klaargestaan).

Vandaar mijn gevoel dat er op de Parklaan en misschien omgeving zich ook verdachte handelingen hebben moeten plaatsvinden. Er is waarschijnlijk 1 bendelid gezien in The Fox volgens getuigen en dan hebben we nog die 2de golf ,bevond die zich niet ergens op de Parklaan toevallig.

Het is een uitstekende weerspiegeling. Ik denk dat als ik lid was geweest van de band, ik zeker niet voor deze Delhaize had gekozen. Ik zou het te riskant hebben gevonden van achteren worden genomen en in de rug worden geschoten.

34

(15 replies, posted in Getuigen)

  • Kristel, caissière bij Overjise, heeft het over een reus met blauwe ogen

  • Martine, caissière waarschijnlijk in Eigenbrakel,  speekt van een reus met zwarte ogen.

» www.lecho.be

35

(298 replies, posted in Andere Personen)

Wat Bultot Betreft, wat vindt u van wat er in het VBDJ-Haemers rapport straat, pagina 28 (contact nabij Ukkel op 12/12/1989)?

36

(298 replies, posted in Andere Personen)

Zie "Juan Mendez", pagina 25, bericht 248 » Forum

N.K. was de minnares van Mendez.

37

(515 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Spectator Of Life wrote:

Dat is waar, dat is ook de reden waarom in de perceptie '85 veel gruwelijker dan '83 lijkt. In alle eerlijkheid is ook dit iets waarover ik steeds heb getwijfeld, het moedwillig doden van kinderen vanuit het oogpunt van de daders.

Als ik kijk naar wat ons bekend is mbt Aalst, ben ik eerder geneigd te denken dat de daders vooral Gilbert Van Den Steen als doelwit hadden. Bij het schieten is helaas ook Rebecca getroffen waarna de daders in paniek zijn geschoten. Ik wil attenderen op het feit dat ik dit niet schrijf ter verdediging van deze wandaden, vanzelfsprekend. In Overijse ligt het anders, daar is een jongen van zijn fiets geschoten.

Bovendien lijken de recente onthullingen rond Bultot erop te wijzen dat ik fout zat met bovenstaande denkpiste.

Het lijkt mij dat Rebecca met de 9 mm klaar was met een kogel in het hoofd, net als haar ouders.

38

(216 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Jean-Pierre Adam werd ontvangen door de CBW en zelfs door de minister van Justitie.

39

(298 replies, posted in Andere Personen)

Heel interessant, bedankt Bossi.
En deze verklaring zou worden afgelegd kort  voordat Bultot vluchtte ?

40

(33 replies, posted in Bende De Staerke)

Ik merk één ding op aan Popolino: hij schreef een boek gepubliceerd in 2000 waarin hij beschuldigingen uit over bepaalde mensen. In 2010, 10 jaar later, wordt onder hypnose een robotportret tot stand gebracht, dat veel lijkt op een van de personen die hij beschuldigde. Het kan daarom niet worden uitgesloten dat hij in zijn boek de waarheid sprak, ook al is dat niet zeker.