91

(134 replies, posted in Andere Personen)

Die Claude Dubois begint toch verdomd interessant te worden. En het vreemde: zijn weigering op welke foto ook te willen staan. Dat alleen al...

92

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Info is helemaal fout. PF heeft er niks mee te maken.

93

(119 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik heb niet gezegd dat ik de juiste info heb en kan het antwoord van the end niet beoordelen.

En op dit forum moet trouwens helemaal geen misdaad opgelost worden. Die misdaad moet elders opgelost worden. En voor alle duidelijkheid: ik weet helemaal niet wie het gedaan heeft.

94

(119 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ja Luk, van zulk gedoe krijg ik het ook op de heupen. Er mag je van alles en nog wat opvallen, maar ofwel ventileer je dat op het forum en zeg je effectief waarover het gaat, ofwel zwijg je daarover op het forum en vertel je het aan Jumet, Maar zeggen: ik heb iets gezien, er is me iets opgevallen maar ik zeg het lekker niet, dat komt over als behoorlijk kinderachtig.

95

(119 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dank u. Nu nog hopen dat the end zijn antwoord, dat hij aan mij persoonlijk verzonden heeft, ook nog op het forum zal plaatsen. En dan kan eenieder zijn of haar conclusies trekken.

96

(119 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik herhaal nog eenmaal mijn vraag aan the end. Noem de eerste letter van de familienaam van diegene die men hoopte op te graven of noem ons de eerste letter van degene die men bij die gelegenheid heeft ondervraagd.

97

(119 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik heb die tijd ook niet. Ik herhaal de hierboven gestelde vraag aan the end.

98

(119 replies, posted in Onderzoeksdaden)

the end wrote:

Wat maakt het uit of ik het zeg, het is geen goed spoor. Dus is het van belang?

Kijk, the end. Al dat "ik-weet-het-en-jullie-lekker-niet-gedoe" begint me behoorlijk de keel uit te hangen. Daarom deze simpele vraag. Geef me - ons hier op het forum - de eerste letter van de familienaam van de persoon die men vorige week in Pécrot heeft ondervraagd. En weet je wat: je krijgt nog een tweede kans. Geef ons de eerste letter van de familienaam van de persoon die men meende te zullen vinden.