201

(19 replies, posted in Hypotheses)

Het zou een mooie oefening kunnen zijn om vertrekkende vanuit deze voorstelling de gaten in de tijdslijn verder op te vullen aan de hand van gekende feiten, getuigenverklaringen, daders en motieven. Vooral de periode voor '83 en uiteraard ook de periode met de tweede golf van feiten.

Zou de bende DS en/of H ( of leden ervan ) op dezelfde manier voor de kar gespannen zijn zonder dat ze het goed beseften ? En heeft dit geleid tot de ontvoering van VDB als een soort van weerwraak nadat ze het spel doorhadden ? Welke afrekeningen of andere feiten zijn hieraan te koppelen , vooral na '85 dan?

202

(19 replies, posted in Hypotheses)

zeer helder doordachte synthese die misschien nog niet eens zover van de realiteit verwijderd zou kunnen zijn ... ongetwijfeld zullen er nog wel namen/lijken uit de kast vallen die hieraan gelinkt kunnen worden

203

(378 replies, posted in Andere Personen)

club_le-happy-few wrote:

Nog vele andere verdachten, die door toevalligheden ook in aanmerking komen. De vraag is, gaat het om echte toevalligheden of manipulatie. Waarom zou men van hogerhand dossiers afschermen, voor een paar Franse marginalen.

Omdat die buitenlandse marginalen misschien de aanleiding kunnen zijn om de bal weer te doen rollen in bepaalde zaken, en zodus een gevaar zijn voor andere (lees hogere) marginalen.

204

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

M.a.w. deze peuken kunnen zowel een spoor, een opzettelijk dwaalspoor of zelfs totaal waardeloos zijn ... Zolang we geen klaar en duidelijk resultaat vanuit de CWB zien zal het voor ons niet duidelijk zijn.

205

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Inderdaad kenza, ik vrees dat je hier dichter bij de waarheid bent dan het eigenlijke dossier zelf ... jammer maar helaas.

206

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Aan het mooie weer zal het niet gelegen hebben om niet te kunnen duiken, wat houd ze eigenlijk tegen? Goede wil?

207

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Mochten er hier op het forum mensen zijn die ervaren duiker zijn ... laat u daar maar eens goed gaan dan, wie weet.

208

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Als ze nog even wachten moeten ze er niet meer gaan duiken want dan is de put helemaal dichtgegooid.