1

(155 replies, posted in Andere Personen)

Ik ken een advocaat uit het Gentse, onder Gent weliswaar, heeft toevallig ook een saab 900 turbo en tattoos op zijn arm. Spreekt AN, lijkt aangeleerd te zijn of niet zijn moedertaal. Persoon in kwestie heeft zeker nauwe contacten met namen die in het dossier voorkomen. Hij draagt zelf dezelfde voornaam en initialen als Patrick Pilarski, het zou toch niet waar zijn zeker? Zou er sprake kunnen zijn van een gedaante verwisseling?

De huidige magistratuur, advocatuur en politiek zijn door en door rot. Al 35 jaar of langer is het geweten wie er achter zit, de beerput mag niet open. Op een dag wordt hij toch opengebroken met harde materiële bewijzen ...

2

(148 replies, posted in Westland New Post)

Het zou toch niet de eerste keer zijn dat de Federale Gerechtelijke Politie een verkeerdelijk signalement verstuurd? Denk dat die mannen heden daags nog steeds heel wat verdoezelen, de elite en hun slachtafval(bedrijfjes) toch ...

3

(148 replies, posted in Westland New Post)

Als ik naar deze robotfoto kijk doet dit me binnen de 2 seconden aan Christian Elnikoff denken. Deelt iemand deze mening? Is Christian Elnikoff ooit in Blankenberge geweest? Wie was zijn toenmalige vrouw, weet iemand haar naam, zou toch in Blankenberge gewoond hebben.

» www.nieuwsblad.be

4

(164 replies, posted in Staatsveiligheid)

Zou het hier toch niet om Claude Delperdange kunnen gaan? Uit de weg geruimd door zijn eigen vrouw, ze heeft maar 5 dagen voorarrest gekregen en dan de doofpot in. Zit wel vijf jaar tussen zijn dood en de X-nota.

5

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Om even wat duidelijkheid te brengen. Dit is de put die volgestort wordt, diegene waar volgens Kenza de wagen ligt. Foto genomen in sep-okt 2019.

https://i.ibb.co/FwxsbZx/70312530-430528054246950-4359050385604739072-n.jpg

6

(269 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Om welke put gaat het nu concreet in Lessines? Ik ben er al enkele malen geweest dus heb kennis van het terrein, diegene waar ze duiken kan het al niet zijn. diegene er naast, die je hierboven op de print screen ziet, en volgestort wordt met puin, bedoelen we deze?

Volgens mij staat hier geen pomp te draaien, aan de grootste put aan de overkant staat wel een immens grote pomp te draaien, lijkt me ook makkelijker om daar de wagen te dumpen. Het zou al vree moeten lukken dat je de wagen perfect in de kleinere put kan mikken.

Er zijn inderdaad nog jonge mensen die zich ook interesseren in het hele Bende van Nijvel gebeuren. Daar wij niet geboren en getogen zijn in die tijd kunnen we een nuchtere, derde visie plaatsen op al deze feiten. Voor mij gaat het duidelijk om de strategie van de spanning vermengd met enkele afrekeningen en opkuiswerkjes, gestuurd vanuit rechtse politieke hoek.