1

(760 replies, posted in 1985)

Scaramouche: Dit heb ik gedaan en er is inderdaad sprake van een tuning-carrosseriebedrijf genaamd J.D. Maar op hetzelfde adres dat u vermeld kan je op google terugvinden dat J.D., de persoon die jij noemt een huisarts zou zijn. Wetende dat er enkele dagen later een frituuruitbater hoorde: çava docteur? Zet dit mij toch aan het denken...

2

(760 replies, posted in 1985)

Scaramouche wrote:

In de route de Quenast in Bierghes is de Golf GTI in één van de eerste huizen langs de linkerkant in deze straat de oprit van een woning opgereden. Is het dit dat over het hoofd werd gezien door forumleden Professor M.?

De "villa" waar de Golf GTI gesignaleerd werd langs de route de Quenast. Als je deze villa opzoekt op internet kom je uit bij een dokter genaamd J.D. … Heeft iemand hier meer informatie over? Want dit komt nergens ter sprake.

3

(760 replies, posted in 1985)

Ik ga er van uit dat er 2 Golf GTI 's waren, Golf 1 is de Golf dat de overval doet, Golf 2 is de Golf dat voor afleiding en verwarring moet zorgen. Dus omdat Denderleeuw niet kon doorgaan is Golf 1 na de overval naar zijn afgesproken plaats gereden, Golf 2 ook maar via een andere weg, zodat Golf 2 kon zorgen voor verwarring, Golf 2 heeft zijn vluchtroute behouden maar Denderleeuw links laten liggen. De Golf 2 is gezien in Kester, en Golf 2 is volgens mij de Golf die uitgebrand is teruggevonden, de donker groene. Golf 2 is volgens mij ook de Golf die gezien werd op de steenweg Route de Quenast  Bierghes, Route de Quenast is een heel interessante piste waar forumleden over kijken. Er zijn er die het onderzocht hebben maar niet goed genoeg en iets over het hoofd zien.