1

(16 replies, posted in Bewijsstukken)

Cocaïne toevoegen aan heroïne om meer volume te krijgen? Vreemd, gezien coke duurder is dan heroïne. Waarschijnlijk cafeïne? Daarmee krijg je meer volume, en de heroïne is dan beter te roken op alu folie.

2

(65 replies, posted in Robotfoto's)

Hassan Maâche?

3

(24 replies, posted in Hypotheses)

Maar als het de Strategie van de Spanning was, waarom dan geen overvallen door heel België? Daar bereik je veel meer angst mee toch? Zouden de mensen in bv. Gent net zo bang zijn geweest als de mensen rondom Brussel? Stel dat het wel de Strategie van de Spanning was, en WNP was erbij betrokken, zou het dan geen wraak kunnen zijn (de laatste bloedige aanslagen 1985), op de gezelfmoorde/vermoordde Latinus, door de overige leden?

4

(133 replies, posted in Hypotheses)

Begint op Pvan H te lijken. Als je iets weet, schrijf het dan hier of ga er mee naar justitie/politie, kap met interessant doen!

5

(177 replies, posted in 1983)

Trojan wrote:

Geen van beide. smile Komaan forum, een kleine inspanning. Doe es een gokje iemand?

Voor het lekkere bier? Of deed u er vroeger zelf misschien iets?

6

(28 replies, posted in Andere)

Trojan wrote:

Kocht iemand stelselmatig immo in Waals-Brabant? Dat zou wel een leuke piste geven: de immoprijzen naar beneden halen d.m.v. terreur. Of omgekeerd, in een ander stuk van de rand van Brussel de immoprijzen omhoog jagen omdat het daar veiliger is om te wonen en te winkelen.

Tegelijk kan worden geprobeerd het rijkswachtleger te moderniseren d.m.v. lucratieve wapenverkopen. Zodat ze een beetje meekunnen met de firing power van de misdaad. Zijn die twee motieven ooit onderzocht?

Onzin denk ik, zijn maar tijdelijke dingen. Ik zou persoonlijk eerder ergens niet gaan wonen, daar waar bijvoorbeeld veel moslims wonen, en anderen ergens niet waar veel Finnen wonen.

7

(1,070 replies, posted in Andere)

North End wrote:

Mocht ik Tinck zijn dan zou ik mij niet één, maar tenminste drie advocaten nemen. Een enkele Salduz-advocaat, die zeker en vast ook andere dossiers heeft lopen, kan zich toch niet in zulk een dossier binnen een paar weken inlezen. Van enige gelijkheid der wapens zou geen sprake zijn als zich Tinck, mocht men hem vervolgen, tegen het onderzoeksapparaat met een enkele advocaat zou moeten verdedingen van wie niet bekend is dat hij met zulke processen enige ervaring heeft.

Het zou mij niet verbazen dat de radiostilte daardoor kan worden verklaard dat men de zitting op dinsdag aan het afwachten is en afhankelijk van het resultaat  de verdediging zal uitwisselen.

Als ik Tinck was/zou zijn, zal ik mijn advocaat nemen.

8

(133 replies, posted in Hypotheses)

Ik blijf voorzichtig ...

Een trol (mv.: trollen) in een internetomgeving is een persoon die op fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen - ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken,[1], opzettelijk verkeerde informatie (desinformatie) te geven of zichzelf expres anders voor te doen en een rol te spelen.

» Wikipedia.org

9

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

the end wrote:

Hestur, ik denk dat je daarmee in de goede richting denkt, Tinck verteld graag aan wie het wil horen dat hij een moordenaar is, dat zal hij zeker ook in de gevangenis doen.

Ik denk dat ie voor nu voorlopig wel even is uit geluld ...

10

(451 replies, posted in Hypotheses)

Was Peter niet gewoon een gevallen oplichter?