1

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Bedankt Insider!

2

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ze kunnen evengoed zijn portefeuille uit zijn broekzak gehaald hebben, met de vraag of dat Meneer Madani Bouhouche/vader was op de identiteitskaart/rijbewijs. Met de bedoeling de zoon niet te moeten confronteren met dergelijke trauma's. Als ze dan ook in de woning Bouhouche niet aantreffen, kan je er vanuit gaan dat de speurders denken dat de zaak duidelijk/rond is.

Man man, ik zou geld geven om inzage te hebben in de vaststellingen, pv's, foto's ed van zijn overlijden. (Die zijn er toch?) Als aan de hand van deze documenten al ons vragen beantwoord worden met neen, of niet duidelijk ...tja..

3

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Leo, het zou mij sterk verbazen mochten de speurders ooit gevraagd hebben of dit geslachtsdeel overeenkomt met dat van je vader. Ik ken die van mijn vader ook niet zenne ... Ik doel op een bepaald litteken, moedervlek .. Insider zal het wel weten geloof ik. Zoals ik hierboven reeds had gevraagd: werd Madani Bouhouche herkend aan de hand van dit kenmerk?

Bv.: als de zoon zou weten dat Bouhouche een bugsbunny op zijn gat getatoeëerd had staan, en de speurders in Frankrijk deze op het lichaam hebben aangetoond ... Dan zijn alle twijfels weg. En aan zijn zoon kan je het niet vragen, want Facebook e.d. staat vol met valse profielen. Als zijn zoon het lichaam heeft herkend aan de hand van een aantal kenmerken, zal dit ook wel op een verslag staan. Daar heb je volgens mij meer aan.

4

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Dag Insider, is Madani Bouhouche herkend aan de hand van dit bijzonder kenmerk(en)? En kende zijn zoon (of degene die de herkenning heeft bevestigd) dit bijzonder kenmerk(en)? Dat zou alle twijfel wegnemen natuurlijk. Alvast bedankt..

5

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Bedankt voor uw uiteenzetting Trobken. Mooi gedaan. Als er voor Bugs Bunny wat zat aan te komen, lijkt het mij idd vanzelfsprekend dat hij naar ware paasgedachte het hazenpad heeft gekozen.

6

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Amen.

Ik zal de mensen hier aanwezig niet snel bestempelen. Daar geraak je geen meter verder mee. Ik sta open voor ieder zijn mening en lees graag ieder zijn verhaal. Achter ieder profiel hier aanwezig, zit een gezicht. Zolang ik dat gezicht niet heb gezien, en persoonlijk mee heb gesproken, kan ik er ook niet over oordelen.

Bon, aan allen een fijne zondag.

7

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Tru Dat: Op al deze vragen en nog veel meer, was Madani Bouhouche waarschijnlijk de enige die daar kon op antwoorden. Misschien wou hij dat wel graag doen, aan de hand van een boek. Kwestie van wat inkomsten te vergaren. Maar gezien het opschuiven van de verjaringstermijn, riskeerde hij nog te worden gestraft.

Wat niet wil zeggen, dat niemand zijn plannen kende. Was hij dat van plan? Wat wou hij vertellen? Wie kende zijn plannen? Is hij daarom afgemaakt?

Jullie hadden waarschijnlijk al gemerkt dat mijn hypothese eerder uitgaat, dat het wel het lichaam van Madani Bouhouche was dat werd aangetroffen, maar dat het geen ongeval was. Ik zeg hier niet dat ik gelijk heb of jullie ongelijk hebben he! Het is maar een gedacht, mijn gedacht.

8

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Meneer Vos zal het ook moeten doen hebben met de informatie die hij daar ter plaatse kreeg. Ik twijfel niet aan zijn kwaliteiten als speurder. En het blijft een serieus dossier. Als niet speurder stel ik een aantal vragen, als ik dat mag. En ik hoop dat Mr Vos ze leest. Hoe onherkenbaar was het slachtoffer? (Er zijn blijkbaar foto's.) Wie deed de herkenning? Was het de boom (op de foto hier gepost, kuch)? Is de schade aan de boom evenredig met de verwondingen aan het slachtoffer? (Daarmee bedoel ik: uitstekende delen, splinters, bloed ...) Was het de kettingzaag? Waar is de kettingzaag?

En nogmaals: was hij daar ter plaatse aan het klieven? Of kliefde hij thuis? Waar is het kliefbijl. Ter plaatse aangetroffen? Thuis?

Ik stel deze vragen omdat ik het fotodossier niet ken. Meer niet. Zoals ik al zei: 3 bewaren best een geheim, als 2 ervan dood zijn.

9

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Ik stel mij al lang de vraag of hij daar alleen was. Omwille van de tegenstrijdige of onvolledige berichten hierboven en omdat ik echt niet geloof dat de bewuste boom splinters heeft afgeschoten die Bouhouche onherkenbaar hebben achtergelaten, laat staan dodelijk heeft getroffen, stelde ik mij volgende vragen:

Was Bouhouche ter plaatste ook zijn hout aan het klieven? Is zijn kliefbijl daar ter plaatse aangetroffen? En als hij er 1 zou bezitten (zucht) is deze dan in zijn woning aangetroffen?

Ik geloof zeker dat het Bouhouche was die daar is aangetroffen. Ik twijfel alleen hard aan zijn doodsoorzaak.

Volgens het gezegde: 3 bewaren best een geheim als 2 ervan dood zijn.

10

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Dat een topspeurder / detective / mogelijks spion in zulke omstandigheden aan zijn einde is gekomen, vind ik triest. Honden kweken en hout klieven om te moeten rond komen... Hij zal het waarschijnlijk zelf nooit verwacht hebben. Wie weet werd een voorstel van zijn kant wel zijn einde. Zoals gezegd zullen we het nooit weten.