1

(31 replies, posted in Hypotheses)

Zeg je VDB? Volg dan die piste zeker in plaats van rond de pot te draaien. Het verhaal van Eddy klinkt ook al anders hoor en dat heb je enkel in dat stadsdorpje, heel Frans allemaal daar. Einde conclusie.

2

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Hoe zo niet te begrijpen? De schrijfstijl gaat het daarom? Mag de mens niet anoniem blijven? Ik schrijf geen persoonlijke brief daarom de tussen alinea's. Ik heb alles gelezen en mijn conclusie getrokken, ieder zijn verhaal? Maar geen nonsens te verkondigen. Sinds 1 jaar rare toestanden ervaar in Aalst. Nette burger ik ben en niet van het ongure allure verborgen corrupt milieu. Ik heb inbraken gehad, sigarettenpeuk gevonden in nieuw huis, haar in mijn badkamer niet van mij en nalatige politie bij aangifte. Stel ik me als nette deftige burger de vraag waar Aalst in de faling is gegaan? Dat is heel gezond gedacht.

Ik stel me ook de vraag wie op zoek was naar een premie op dit forum? Beschamende! Heb ik ook overheden ingelicht van deze gang van zaken. Magere troost misschien maar before de nieuwe reconstructie. Mij kan niemand iets verwijten of  nawijzen! Dit omdat ik als burger altijd alles heb aangegeven wat moest worden aangegeven. Iemand een probleem ermee ik rechten studeerde? Nergens iets mee te maken heb? Ik geen rechten studeerde om op boefjes te jagen maar totaal andere redenen. Studeren. Handen in onschuld was. Godzijdank! Wie is dan in staat om in mijn huis te komen en zo'n dingen te doen? Wie heeft mijn goede naam informatie doorgegeven? Wie heeft laster en eerroof naar mijn naam gedaan? Nee ik ben niet in staat tot moorden, overvallen, verzwijgen, meineed of corruptie! Ik ben ook nergens lid van ooit geweest dan Unicef .

Ik zou liever in een cel zitten mijn straf uitzitten dan deze te ontlopen. Ik zou liever als gerechtsdienst helpende mens een andere job kiezen dan te jagen op niks. Daarom geef je als burger altijd zaken aan. Ik heb trouwens opleiding genoten bij JWD om daders te begeleiden, heel veel jaren geleden. Snel heb ik de brui eraan gegeven omdat mensen niet altijd willen veranderen. Luxecriminaliteit. Handjes vanaf getrokken. Van mening zo'n mensen in de gevangenis dagelijks moeten worden geholpen hun leven anders te leven. Hypocrietheid is niet mijn ding.

Tip? Maak niet onnodig mensen zwart of zoek een andere hobby. Neem ik wie dit heeft gedaan enorm kwalijk zaken te insinueren er niet zijn. Ik hoop wie zoekt niet terug 25 jaar erover doet. Het een Aalst "toeristen" trekpleister NIET moet worden zo'n gruwelverhaal. Wees niet wantrouwende maar iedereen vertrouwen? De vijand kan naast u zitten. U mag mijn e-adres aan de slachtoffers, forumers gerust doorgeven na aanvraag wie! Ik kan de mensen recht in de ogen kijken.

3

(83 replies, posted in Robotfoto's)

Het kan handig zijn alle getekende afbeeldingen samen te zetten. Het zijn er 25 andere? Meer? Denk erbij dat mensen niet dezelfde signalisatie zien of geven. Heeft iemand een pruik op, heeft iemand een muts op? Heel wat andere boefjes criminaliteit is er ook op andere plaatsen met foto's. Iemand kan er ouder uitzien, jonger en zal nu er helemaal anders uitzien? Niet gemakkelijk na 25 jaar. De robot tekeningen foto uit '80 duidelijker zetten. Blijft de vraag of dat de gangsters nog leven of allang in rust geroest 100 kilo wegen? Jullie hebben een moeilijk beroep.

4

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Onder leiding van Aalst? Sorry maar heb die agenten nog niet steeds zien werken. Misschien voor TV ze wakker gaan worden, in actie schieten? Het is goed een samenvatting te maken. Wie weet komt het gezochte "publiek" kijken? Of krijg je nu een kogel door je hoofd? Heb het altijd moeilijk met lakse mensen en alsof je op 10 jaar niet héél wat kan oplossen? Denk altijd aan de slachtoffers. Doe ik altijd. Ben absoluut geen agent. Beter ik het kan verwoorden als echt begaan met de mensen dat iets is overkomen.

Heb hier gelezen iemand schreef het gewoon stinkt allemaal van doofpotjes en leugentjes, vervalsingen? Is die bende ooit uitgestorven of zijn die erna gewoon doorgegaan? Zijn er nooit nog overvallen ergens geweest in andere stijl? Heeft niemand alle werkende speurders en gerechtsmensen laten nachecken? Wie zat waar op welke dienst? Hoe kan iets verdwijnen? De kabouters komen niet langs.

Duidelijk zo?