21

(316 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Yep. Toevallig staat die man naast een afgrond als hij tamelijk jong - 54 - onwel wordt en toevallig de verkeerde kant uitvalt, 5 meter omlaag de beek in en zijn nek breekt (of niet?). Het toeval wil helaas dat er bovendien niemand in de buurt is. Kan natuurlijk. Maar is autopsie niet standaard in zo'n geval?

22

(601 replies, posted in Hypotheses)

kuros wrote:

Zoals nog velen terecht denken: dat ook Aalst een comouflage-overval was om moorden toe te dekken, en dit gelinkt is aan andere onfrisse zaken!
Stel nu dat er in Aalst slachtoffers bij waren, die in opdracht naar Delhaize zijn gelokt!(Bultot) En die een paar uren ervoor hun moordenaars hebben gezien! Zij kunnen het helaas niet meer vertellen!
Stel nu dat er buit hen nog iemand was die bezoek gekregen heeft van de daders (6pers) en die dan op de bewuste avond om 19.30u naar de parking moest gaan! Maar op het laatste heeft afgehaakt!
Stel dat daardoor hun opdracht maar gedeeltelijk was "gelukt" en daarom hun laatste opdracht was?
Stel dat er geholpen is door mensen van Aalsterse, gezien de binnenwegen die zijn genomen bij hun vlucht!
Stel dat degenen die mede-verantwoordelijk zijnvoor wat in Aalst is bebeurd, toch nog gaan praten?
Stel dat de personen die er vermoedelijk bij betrokken zijn alle eigenschappen  hebben van rasechte psychopaten, en de overvallen zijn uitgevoerd door geestesgenoten en kennissen?
Stel dat deze (schijn) overvallen op de perfekte moord gaat lijken?
  Stel dat grijze mercedes in Aalst met nl nummerplaat zou kunnen ter beschikking gesteld zijn door iemand die opdracht heeft gegeven?
De zakenwereld bestaat toch uit niets anders als "pleziertje" doen! Dit gebeurd zowiezo zeker in de misdaadwereld!
Niet elke zware misdadiger zou samenwerken met psychopaten, doch wel indien ze zelf psychopaat zijn!  Drugverslaafden groeperen zich, alcoholverslaafden zoeken elkaar steeds op, rokers gaan bij elkaar staan!
En sex-verslaafden? En waar vindt je de meeste gangsters, pedofielen,in één woord : criminelen!  In de sexindustrie (zie Mirano-Jonathan enz-Mendez!)
Zijn de deelnemers soms geen mensen waar je in het dagelijks leven U moet tegen zeggen? En wie zich daar laat toe lijden zijn mensen die : hun man of vrouw bedriegen, die geen verantwoordelijk meer kunnen dragen, die voor andere dingen buiten sex gevoelloos blijven, verstand op nul of op sex!
Die liegen, bedriegen, stelen, en om weg te steken : over lijken durven gaan! want niets heeft nog belang ,buiten datgene dat voor hun primeert!
  begrijpe, wie begrijpe kan!

Ik geloof niet dat Aalst bedoeld was om mensen te executeren. Reden: De Bende van Nijvel had kort daarvoor in de buurt al zeer dodelijke overvallen gepleegd (3 + 5 doden). Wie is er nu zo dom zich naar een Delhaize parking te laten lokken als hij ook maar het kleinste vermoeden heeft dat hij met gevaarlijke zaakjes bezig is die Bende-gerelateerd kunnen zijn?
En omgekeerd: hoe dom ben je als bendelid om iedereen altijd  uit te nodigen op een Delhaize parking? Das toch hetzelfde als bevestigen: "Kerel, ik zit bij de Bende"? Allez, wees eerlijk: als Patrick Haemers u op een Delhaize parking zou uitnodigen, zou u dan niet even nadenken? smile

23

(784 replies, posted in 1982)

Wat als we het nu eens gewoon te ver zoeken? Een bende marginalen braken in, zoals  ze dat al eerder gedaan hadden. Ze maken lawaai en maken de huisbewaarder boven wakker. Die probeert in stilte de politie te bellen. De Bendeleden horen een klik (de telefoon waarmee Vanden Eynde boven belt). Ze beseffen dat ze niet alleen zijn en doorzoeken het huis. Boven vinden ze Vanden Eynde, met een telefoon in zijn handen. Ze vechten en binden hem vast. Ze zijn razend, vermits die huisbewaarder hen op seconden na bijna had verlinkt. Dus binden ze hem vast en geven hem er duchtig van langs.

Het Bendelid met de .22 (Pinta Barkas, zoals elders op dit forum gepost een zeer serieuze kandidaat?) was een zeer impulsieve kerel, die ook een hond (diefstal Saab) had neergeschoten met meer kogels dan nodig. Van Pinta is bekend dat hij oude mensen martelde voor hij ze executeerde met kaarsen, ook om geld los te krijgen.

Veel mensen geven (terecht) aan dat de teksten op dit forum en andere soms niet geheel lijken te kloppen. Geen fout van of kritiek op Ben lijkt me, er zijn blijkbaar gewoon te veel versies. Net daarom een reden extra om veel aandacht te besteden aan wat de speurders over zulke dingen zeggen in interviews: zij hebben de originele pv's en weten vaak wat er echt van aan is.