21

(147 replies, posted in Afpersing)

Er moet aan worden herinnerd dat de eerste getuigenis over de moordenaars verscheen in de getuigenis van een prostituee van de straat van Aerschot die in een pv in 1983 aangeeft te weten dat de moordenaars uit Frankrijk kwamen. Zijn naam en pv zijn bekend bij onderzoekers van de cel. Zijn naam zal later in de geschiedenis van de moorden terugkeren met die van zijn beschermer uit de tijd. Uiteraard wanneer we twee miljoen pagina's in de archieven hebben om te onderzoeken.

22

(204 replies, posted in Andere Personen)

pyrénéen wrote:

In 1983 werd een onderzoek ingesteld, maar de conclusie beviel J-P Adam niet. Zie het artikel van Gilbert Dupont van 9-6-2021: "Daniel Dekaise noemde me  krullend".

Xavier Sliman werd geïnterviewd op de door Gilbert Dupont verstrekte datum. Hij zei dat hij op het moment van Dekaise's aanval aan het lunchen was met zijn vader en moeder. Hij werd onmiddellijk vrijgelaten ...

23

(204 replies, posted in Andere Personen)

Niet akkoord! Ze zijn al vijfendertig buikspieren aan het onderzoeken en werken aan hypothesen die structureel niets opleveren. Als er iets was verschenen, zou er al informatie zijn gecommuniceerd.

24

(204 replies, posted in Andere Personen)

Omerta bij de onderzoeksrechter en de federale parket!

25

(204 replies, posted in Andere Personen)

Niks!

26

(8 replies, posted in Onderzoekspistes)

Xavier Sliman was ook een fervente jager.

27

(3 replies, posted in Andere Personen)

Decedé a Marseille il y a une dizaine d'années.

28

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Dit is vaak het geval wanneer je niet precies weet waar je naar op zoek bent en je constant in cirkels rondloopt zonder een echte werkhypothese te hebben (origineel indien mogelijk)

29

(154 replies, posted in Hypotheses)

Ja.

30

(154 replies, posted in Hypotheses)

Die prostituee was VL.

Idefix wrote:
Django68 wrote:

@idefix: in het recente interview met Eddy Vos liet deze optekenen dat er heel wat aanwijzingen zijn die naar de piste van extreem rechts leiden. Misschien zelfs te veel.

Nog elke dag krijgt de Cel Waals-Brabant volgens Vos tips binnen!!!!

“De helft lijkt quatsch.
Maar in zo’n onderzoek kun je je niet veroorloven een tip zomaar verticaal te klasseren. Na al die jaren kunnen we geen enkele hypothese uitsluiten.”

Toch hebben de speurders van de Cel Waals-Brabant een denkspoor: dat van Noord-Franse gangsters!!!


“De feiten waarover we beschikken, hebben we aan elkaar gelinkt. Dat brengt ons bij Noord-Franse gangsters die banden hadden met het prostitutiemilieu in het Brusselse Noordkwartier”, verduidelijkt Vos!!!!!

“In de periode van de overvallen was het Brusselse prostitutiemilieu aan het Noordkwartier voor een deel in handen van het Noord-Franse gangstermilieu, en het was een doorgeefluik voor wapens.


We konden de hand leggen op een wapen dat vermoedelijk afkomstig was van de overval van de Bende bij wapenhandel Dekaise, in september 1982 in Waver.

Een prostituee legde ook verklaringen af waaruit bleek dat vermoedelijk Noord-Fransen betrokken waren bij de hold-up in de Colruyt van Halle in 1983!!!”