31

(99 replies, posted in Speurders)

edd wrote:

Okay we moeten dus op zoek naar een Nederlander met de gelijkenis van Bouhouche...

Wel ja. Zoeken is niet nodig edd. Het staat in de dossier namelijk! Daarom dat ik zo vriendelijk ben om er op te wijzen.

32

(99 replies, posted in Speurders)

Toch wel vreemd. Met die fake bom in de koffer is er een Nederlander die de hoofdrol in feite is. Over die Nederlander heeft het hier de laatste tijd nog niet gegaan! Misschien kunnen jullie zich eens afvragen wat die Nederlander met de inzittenden te maken heeft of zoiets.

Voor de Nederlanders op het forum. Het is niet zomaar een Nederlander, op basis van zijn uiterlijk zou je hem kunnen verwarren met Bouhouche. Dat er een Nederlander een rol speelt, dit verklaart Bultot tevens op 10 nov. 85 in de ochtend! Hij vertelde erbij mocht je het weten je zou eindigen zoals Montel. Nu waarom vertelde Bultot dit bekijk eens wat zijn job was toen die fake aanslag plaatsvond. Dit navragen kan je doen in Florida trouwens.

33

(731 replies, posted in 1982)

In dit dossier veel bla bla bla Nu los van alle zever .......  Is er iemand die thuis is in die wereld?, Ik daag je persoonlijk  uit Imazbraine! Ben, je er klaar voor?

34

(731 replies, posted in 1982)

imazibraine wrote:

Ali Aârrass?

Zie zijn interview met Douglas De Coninck.

Imaribraine, nu je zelff over Doaulas begint. herinner je het artikel in de morgen over O. North in Oostende. Wat denk je? Er wordt een spel gespeelde? Hallo? is er iemand thuis?

35

(731 replies, posted in 1982)

imazibraine wrote:

Ali Aârrass?

Zie zijn interview met Douglas De Coninck.

Nee! Er is trouwens geen DNN link. Hoe noemt men dit een dood spoor. Nidal zou ik in herinnering hoeden!

36

(731 replies, posted in 1982)

fenix wrote:

He´s back bitches"..

Nu wil ik toch eens alle intelligentie mensen zien antwoorden! Wie is er terug?

37

(577 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Wel, bekijk het eens omgekeerd. Met het DNA van de peuk in de Mercides als case. Dit kan niet zomaar van iedereen zijn! Als men random een lijst afloopt weten ze niet waar ze mee bezig zijn! Het is immers niet van een Belg! Mogelijks is hij reeds gestorven aan kanker door te roken! Dat ze daar eens een lijk opgraven. Iemand die eerder een rechter vermoord heeft trouwens.

38

(43 replies, posted in Politiek & Business)

the end wrote:

Een uiterst interessant gegeven in het Atlas-dossier over Przedborski is het stukje over het inhuren van een ex-kolonel van de Mossad door don Felix in 1983 om zijn problemen op te lossen. Het profiel van die kolonel en zijn team stemt toch wel tot nadenken. Enkele elementen:

Deze kolonel zou zijn opgetreden als tussenpersoon:
- om de genaamde Ketib El Ketib (Libanees financier-overleden?????) onder te brengen in Belgie
- het bureau van de PLO te vestigen in Brussel
- hij zou ook de manschappen van de Contras hebben opgeleid, even als deze van het CALI cartel.

Het is in deze misschien dan ook niet toevallig dat robotfoto nr. 17 heel sterk overeen komt met de robotfoto van de moord op PLO-leider in Brussel op 1 juni '81. Zie » Forum

Wetende dat de opdracht voor de geluidsdempers die Dekaise maakte voor Colombia bestemd waren en Dekaise ook getuige/verdachte was in een cocaïnezaak. Tevens is de link met alles rond Libanon ook gemaakt plus:

the end wrote:

De nota's van de BOB van Waver zijn in deze interessant:.

Die El Kebit moet zijn Mr El Kabet een wapenhandelaar. Dit is deel van een netwerk dat de contra's ook voorziet van wapens daarom dat die kolonel ex Mossad die El Kabet kent! Het is maar dat je het zou weten!

39

(731 replies, posted in 1982)

Aan het hoofd van die firma staat een Syriër. De aanslag op Vernaillen is gepleegd met een gestolen wagen van een Syriër. Stibam is ook één van de firma's die de AR18 verdeelde waarmee op Vernaillen gevuurd is.

40

(731 replies, posted in 1982)

Ben wrote:

Voorwerp: onderzoek naar de criminaliteit in Waals-Brabant

In het kader van de moordpartijen in Waals-Brabant zien we ons verplicht inlichtingen in te winnen over Hage Maroun, dit Moualem, geboren in Haïfa Israël op 2/1/1933. We verwijzen naar ons eerste rapport over drugshandel van 28 mei 1984. Hierin is er sprake van contacten met Willy Van Baelen, zaakvoerder van de firma Nutribel die nauw samenwerkt met het Bulgaarse import- en exportbedrijf Kintex, opgericht door de Bulgaarse geheime dienst DS om via de drugs- en wapenhandel de NAVO-lidstaten te destabiliseren. Er worden wapens geleverd aan allerlei terroristische organisaties zoals de ETA in Spanje, de FLNC in Corsica en de IRA in Noord-Ierland.

Kintex wordt gecontroleerd door de KGB en veranderde onlangs van naam en heet nu Globus. Dit gebeurde na de internationale heisa ontstaan door de mislukte aanslag op paus Johannes Paulus II. De Turk Mehmet Agça was de dader. Hij stond op de loonlijst van Kintex. De drugshandel met Libanon wordt geleid vanuit Cyprus door de Libanees Antoine Harrouk, die in opdracht werkt van de christelijke Falangisten. Hage Maroun is samen met Van Baelen actief in de uraniumtrafiek. Mogelijke klanten zijn Libië, Irak en Pakistan. De drie landen zijn sterk geïnteresseerd in de aanmaak van een atoombom.

Hage Maroun heeft daarom het voorstel gekregen om de leiding van het christelijke deel van de haven van Beiroet op zich te nemen waardoor hij alle illegale trafieken kan controleren. Vooral de drugs- en wapenhandel met Antwerpen komen hiervoor in aanmerking. Het spreekt vanzelf dat we hier op het terrein komen van het BIC en het opgedoekte NDB. Het lijkt ons dan ook aangewezen om zo snel mogelijk de telefoon van Hage Maroun op het systeem Zoller-Malicieux te plaatsen en ook die van zijn privéclub My Way in de Stoofstraat, evenals die van zijn adjunct Youssef Chebib, geboren in 1938, adres Universiteitslaan 90 in Elsene.

Getekend kapitein Stockman, commandant van het 2de district in Waver.

Bron: BOB Waver | 14 december 1984

Een belangrijke schakel om het belang wat hierboven staat te verstaan is de volgende firma: Stibam International Transport! Je komt in directe lijn uit bij Albert Gillet die in New York aan Vernaillen melde dat hij niet lang meer te leven had! Het is maar dat dit na 37 jaar eens mag geweten zijn zeker. Het bezoekje van R Gray ........