1

(197 replies, posted in Getuigen)

Je hoeft het ook niet te geloven.

2

(197 replies, posted in Getuigen)

Er reden inderdaad zo veel Golf GTI's rond maar geen met 3 gemaskerde mannen (deze droegen geen pruiken die mijn getuige zag maar daadwerkelijk maskers) die een rond het tijdstip van de overval rondreden.

3

(197 replies, posted in Getuigen)

Ik heb van Bouten de info gekregen dat er naast de tuning carrossier in Bierghes er toen ook een rijkswachter uit Vorst woonde. Iemand die een verband ziet of deze herkend?

4

(197 replies, posted in Getuigen)

Merovinger wrote:

Onderzoekbende, als dit waar is is dit een heel interessant gegeven. Op welk tijdstip heeft je getuige deze feiten gezien?

Tussen half 8 en half 9 maar exact weet ik niet precies. Maar veel meer zoeken maakt niet uit als de politie zelf geen daden treft. Het is allemaal wat hopeloos.

5

(8 replies, posted in Vragen)

Lees het Franstalige boek van Bouten. Die staat vol met opgestelde pv's van getuigenissen en feiten. Die heeft had hij eens mee toen we afspraken. Dat is echt een boek waar geen 'zever' of verzonnen zaken instaan maar echte getuigenissen die via de politie en bevoegden verkregen zijn.

6

(197 replies, posted in Getuigen)

Mijn PC bevat enkel foto's en dergelijke. Maar in dat geval dan nog. Ik ben een beetje een computerfreak en heb steeds graag het laatste nieuwe. Dus mijn PC is af en toe geformatteerd. Info die iemand kan helpen bevat hij niet. smile

7

(197 replies, posted in Getuigen)

Ja, dat gebeurt ook bij mij maar dat is denk ik normaal hoor. Als ze willen weten wat we op het forum schrijven dan lezen ze het gewoon. En als ze onze email adressen willen dan zouden ze die ook op een andere manier kunnen verkrijgen. Ik denk niet dat men onze nietsbetekenende account gaan kraken.

8

(197 replies, posted in Getuigen)

Hestur wrote:

Zorg dat je informatie op een veilige plek bewaard wordt, je weet nooit. Het is waarschijnlijk stom toeval, maar men heeft de voorbije weken enkele keren getracht mijn pc te hacken.

Dat zal er wel niets mee te maken hebben. Ik zei dit ook niet omdat mensen moeten angstig worden, ik zeg het om het onderzoek niet te hinderen of verdachten te gaan doen argwaan krijgen. Het is zeker niet zo dat men er niet mee bezig is. We laten nu beter bevoegden hun werk doen in de hoop dat de zaak zo opgelost is.

9

(197 replies, posted in Getuigen)

JOS wrote:

Onderzoekbende, Is bouten hier nu nog met bezig? Al iets nieuw gevonden dat je hier kan delen?

Ja, maar meer mag en kan ik om diverse redenen (nog niet) zeggen. Het is misschien ook aan te rade om niet meer rond deze getuigenis en dergelijke te gaan opzoeken, zoals het huis gaan observeren.

10

(197 replies, posted in Getuigen)

Vanwaar heb je die info? Kunnen we die getuige eens contacteren?