21

(197 replies, posted in Getuigen)

Het huis in Bierghes is nog steeds van de eigenaar van de garage in Braine-le-Chateau en Beersel. Vorige week stond er nog een volledig uitgebouwde Golf voor de deur, dus ofwel woont er nu een zoon in ofwel die oudere personen zelf. Meer weet ik ook nog niet. Alleen dat de daders of de familie ervan nog in Bierghes wonen. Dat is hun thuisadres zonder garage. De garage is in Braine-le-Chateau en in Beersel.

22

(197 replies, posted in Getuigen)

Bouten is met mij ermee bezig en hij doet dat niet als het niet belangrijk is. Het huis staat er wel al zeker sinds de jaren 80. Dat huis op dat adres in Bierghes is niet een garage maar de eigenaar van de garage woont er. Dat wil dan meteen ook zeggen dat hij allicht de bestuurder was gezien zijn kennis van de VW Golf. Vorige week stond er trouwens nog een getunede Volkswagen Golf voor de deur dus toeval is het allemaal niet. Ik hou mij niet bezig met eventjes een adres uit te pikken en dat zoveel mogelijk te linken aan de bende.

23

(197 replies, posted in Getuigen)

JOS wrote:

Hoe bedoel je, welke reactie was er precies toen je het nr belde? Hoe kunnen we je geluidsopname ook eens beluisteren?

Ik kreeg meteen de vraag op een redelijk agressieve wijze wie ik was en toen ik daarop niet meteen antwoordde begon de 'oudere' man te schreeuwen of ik doof was en dergelijke. Niet echt iets dat je normaal zou krijgen van antwoord als je bij iemand verkeerd verbonden zou zijn.

24

(197 replies, posted in Getuigen)

Mincky wrote:

Sowieso raar dat het bedrijf amper winst maakte, en ook een jaar met louter verlies.

De eigenaar van die garage heeft met de overval meegedaan en volgens mij dan als chauffeur. Ze zijn na de overval naar zijn privé-adres gereden en daar gestopt. Duidelijker kan niet. Ook heb je daar heel veel bossen en een steengroeve voor wapens te verbergen. Naar een lijk zou ik niet zoeken want mijn getuige spreekt steeds over 3 verklede mannen in de Golf.

25

(197 replies, posted in Getuigen)

dim wrote:

"JD" Tuning staat dus waarschijnlijk niet voor Jeroen Dik maar voor Jullien D.? Hoedanook, Jullien is niet betrokken... Te jong! Als het bedrijf al bestaat van de jaren 80 moet het andere naam en  eigenaar gekend hebben. Iemand met relaties in Bierghes of omstreken die dat kan nagaan?

Zijn vader misschien? Aangezien het bedrijf is blijven bestaan. Ik denk niet dat je met je spaargeld zo een carroserriebedrijfje gaat kopen dat slecht draait. Ik ben vandaag naar Bierghes gereden en het huis ligt er echt als een krot bij. Het is wel bewoond maar het lijkt alsof er holbewoners in leven met een verroeste mobilhome voor de deur. Kan iemand nagaan wie zijn vader was?

26

(197 replies, posted in Getuigen)

Is er niemand die in Beersel woont en eens wil checken of JD Tuning daar nu nog bestaat?

27

(197 replies, posted in Getuigen)

Voila, blijkbaar werken de JD Tuning in Beersel en Braine-le-Chateau samen. Aangezien die in Braine-le-Chateau (of in Bierghes want daar woont de eigenaar) sinds 1 juli 83 bestaat. Ze houden blijkbaar van VW en Audi aangezien ze precies heel wat prijzen hebben gewonnen met hun VW's. Als dit al geen duidelijk teken is.

28

(197 replies, posted in Getuigen)

Die in Bierghes zijn oprichtingsdatum is 1 juli 1983, die in Beersel weet ik niet. Ik zoek het op en als ik iets vind laat ik het weten.

29

(197 replies, posted in Getuigen)

Die JD Tuning moet het huis geweest zijn volgens mij aangezien er daar in Beersel een is naast dat restaurant.

30

(197 replies, posted in Getuigen)

Die JD Tuning in de straat in Bierghes die mijn getuige wist te melden staat op naam van Julie D. Misschien Julien De Staerke? Weet iemand iets over de jeep die de 2de of de 1ste Golf heeft achtervolgt tot in Bierghes? Want dat kan heel goed aansluiten op de getuige die ik ken zijn verklaring van die JD Tuning.