51

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

CleverTrevor wrote:

Wat ik ook wel interessant vind is het interview met Eddy Vos bij Phara van gisteren. Hij zei dat er veel bruikbare nieuwe tips waren voortgekomen uit de reconstructie en dat die een hypothese van Vos ondersteunden. Hij maakt de indruk nogal zeker te zijn van zijn zaak en haast optimistisch ook al zei dat niet. Ik ben nogal gevoelig voor zulke signalen. De nederigheid waarmee hij sprak voordat de reconstructie op televisie kwam kon ik nergens ontdekken. Vraag is dan: is dat onderzoekstactiek? De daders voor zover nog in leven, zitten immers ook mee te kijken.

Er zijn zeker nog medeplichtigen in leven dat ben ik nog te weten gekomen maar ik denk dat alles qua getuigenissen die niet samengaan met wat de politie zegt over het verloop van de overval en de vluchtroute dat dit gewoon is tegengewerkt. Ik heb gebeld met cwb en ze waren enorm geïnteresseerd maar ik vrees dat ze niet meer mogen dan wat ze van hogerhand is toegestaan.

Het is een beetje hopeloos vrees ik het onderzoeken en getuigen en dat zeg ik alleen omdat ik het zelf heb ondervonden. De schuldigen zullen ooit bekend gemaakt worden maar niet bestraft of niet zoals het moet net zoals dutroux die de regering eigenlijk in zijn macht heeft. Het is ook te riskant om zelf te onderzoeken omdat zoals ik al zei er zeker nog medeplichtigen leven.

52

(197 replies, posted in Getuigen)

Maar is dat dan Vlaams dat ze praten of niet want anders wordt alles wel moeilijk. smile Heeft iemand hiermee al gebeld? Want heb naar een ander nummer gebeld gisteren.

53

(197 replies, posted in Getuigen)

Neen. smile Heeft echt niemand contactgegevens van die Eddy Vos, een email is al genoeg of van iemand die met de zaak vroeger betrokken was en te vertrouwen is. Dit is eigenlijk geen informatie die nog 2 weken mag rusten.

54

(197 replies, posted in Getuigen)

Het is zo dat het geen garagist uit Aalst is. Het is een carossier of zo staat hij toch ingeschreven en die zaak is niet in Aalst. Het draait allemaal om dat er 2 Golfjes waren en die echte Golf is na de overval door binnenbaantjes naar dat huis dat blijkbaar een carossier is binnengereden. Maar meer wil ik wel niet in detail gaan via internet.

55

(197 replies, posted in Getuigen)

Uit Aalst in België.

56

(197 replies, posted in Getuigen)

Ik ben zeker bereid samen te zitten met iemand in het echt en niet op het forum want ik vrees dat dit wat te gevaarlijk gaat worden en het is niet dat ik dit doe omdat ik een detective wil nadoen of zo. Ik moet het zelf wel doen want de politie doet er niets mee. Indien iemand die er echt veel van weet en met mij wil samenzitten en eventueel proberen Eddy Vos rechtstreeks te contacteren wil ik wel eens afspreken. Het enigste wat ik gewoon moet weten is nog een juiste naam van een verdachte maar daarvoor hoeft de politie dan maar aan te bellen bij die verdachte of betrokkenen.

Ik ben er nu zeker van dat ik over heel belangrijke informatie beschik die het onderzoek op een totaal nieuw spoor kan brengen. Ik heb de politie al gebeld, ik ben samen met de getuige geweest en de getuige is in het verleden ook al 2 maal geweest en als ik het verhaal wil doen zeggen ze dat het onderzoek voor later is. Als het aan mij lag wist heel België het nu maar ik heb geen zin om eerst overal alles te gaan verspreiden van namen en locaties en zelf gevaar te lopen want ik vrees dat ik dat nu wel doe. De politie of die Eddy Vos moeten het maar overnemen.

57

(197 replies, posted in Getuigen)

Heeft deze bekent en wat was zijn rol?

58

(197 replies, posted in Getuigen)

Ik heb nog een van de laatste keren hopelijk wat informatie nodig. Ik hoef gewoon te weten of men naar een garagist zoekt die iets met Aalst te maken heeft. Ik heb geen namen nodig alleen feiten of zaken die wijzen in de richting dat er een garagist nodig zou geweest zijn. Als ik dit weet weet ik voor 99 procent zekerheid bij wie (naam en adres) ze na de overval zijn heengereden.

59

(197 replies, posted in Getuigen)

Kan iemand aan kaarten geraken van België van 1985 waarop huizen of bebouwing te zien zijn. Zo kan ik tenminste zelf al kijken welk huis de Golf stopte na de overval want als ik moet wachten op de politie.

60

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Of de man uit de cafe die wegvluchtte met een vw golf. Die ging naar de Mercedes. Geeft die aan de 2 overige personen. Hij en de chauffeur rijden weg en de fake golf rijd weg richting Ninove om wanneer de golf van de overval aankomt zijn plaats in te nemen. Als je er dan van uitgaat dat er maar 3 overvallers waren.