21

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Hoeveel DNA-stalen en vingerafdrukken zijn er eigenlijk onder de bewijsstukken? En waar zijn die gevonden? Ik herinner me een peuk en een hoedje. Gezien het aantal robotfotos van verschillende daders lijkt een niet match mij nu niet direct uitsluitsel te brengen wat betreft Bonkoffsky's schuld.

22

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Robotfoto 17 is toch duidelijk Bouhouche...

23

(176 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Ik sluit me aan bij de mening van club_le-happy-few. De manier waarop de huidige onderzoekers zijn omgegaan met de ploeg en het werk van Dendermonde maakt dat ik wantrouwig ben. Dit heeft veel weg van een truk om de verjaring te vermeiden.

24

(1,219 replies, posted in 1985)

Ach, ik zeg gewoon wat veel Aalstenaars denken: vorig jaar in de nasleep van die VTM-reconstructie gauw wat publiciteit meepikken en daar dan zo ne speech staan geven. Moest de burgemeester echt om dat dossier geven zou ze via haar partij druk proberen zetten om wat schot in de zaak te krijgen, maar nee ... De enige politieker voor wie ik een beetje respect heb als het op zo deze zaak aankomt is Coveliers, die kende het dossier tenminste en Landuyt ook dacht ik.

25

(1,219 replies, posted in 1985)

Het stad doet da enkel maar als er verkiezingen in aantocht zijn. wink

26

(760 replies, posted in 1985)

Ik ben er 99% dat de bende van Nijvel een soort hendel in haar GTI's inbouwde om de koffer al rijdend te sluiten. Meen dit gelezen te hebben in "De Bende & co", voor mij nog steeds een van de beste boeken over de bende. Is wel al 15 jaar geleden dat ik dit boek las

27

(84 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Goed dat ze terug het extreem-rechtse spoor volgen. Het onderzoek is destijds om die reden uit Dendermonde weggehaald, en ik heb er Vos nooit iets over horen zeggen.

28

(13 replies, posted in Bewijsstukken)

Ze hadden toch ergens op een dak iets gevonden in Aalst? Dan moet dit bijna zeker op de brico geweest zijn... vandaar had je zicht zowel op de parking als op de straat waar de politie stond, en zat je dicht tegen het pad naar de osbroek.

29

(527 replies, posted in Hypotheses)

Heeft Insider het forum verlaten of zo? Ik had in elk geval graag de rest van zijn verhaal gehoord.

30

(213 replies, posted in Foto's)

We woonden niet zo ver van het park en osbroek dus ik liep daar veel rond met m'n vrienden, ik was een jaar of 8 ten tijde van de overval denk ik. Ik weet niet meer wat daar juist links was als je uit het pad van de osbroek kwam, maar ik denk wel dar het verlaten was en dat je je daar kon wegsteken enzo. Het zou ook een hangar ipv een brico kunnen geweest zijn, maar een van de foto's hier, met die kogelinslagen deden mij denken aan een brico of iets dergelijks.

En tom en co is daar he, op de parking van delhaize, niet in de geraardsbergsestraat, tenzij ze verhuisd zijn sinds de laatste keer dat ik er geweest ben. Al die appartementen zowel ten noorden van delhaize als rechts van de ingang van de parking stonden er ook nog niet, maar zal wel iets anders gestaan hebben. O ja, als je uit de osbroek naar de delhaize ging stond er dacht ik zo een soort van versperring om wagens tegen te houden.