31

(213 replies, posted in Foto's)

Ik weet niet of het al vermeld is geweest maar op plaats 1, op die hoek, was als ik het mij goed herinner de Mac Gil destijds gevestigd. dat is het cafe waar onder andere Bouhouche zou zijn opgemerkt samen met nog iemand, ik geloof dat ik dat vroeger gelezen heb in het boek  ''de bende en co''. Ze waren het warenhuis aan het in de gaten houden alsof ze wisten dat er iets zou gaan gebeuren.

Het petekind van mevrouw Mulders is een vriend van mij. Hij heeft het verhaal vroeger wel eens verteld, ik geloof dat die deuren steeds open en toe gingen, maar niet volledig, omdat zijn meter net op die plaats lag en dat ze haar daarom hebben doodgeschoten, ze viel neer en de deur ging open.

Ik zal eens proberen vragen of het nu schuifdeuren of klapdeuren waren maar is nogal een vervelend onderwerp. Ik denk echter ook wel dat het klapdeuren waren. zo meen ik het me toch te herinneren, maar ik was toen zelf nog een kind. waar de tom en co is was vroeger iets anders, een failliete brico of zoiets denk ik. was volledig anders, jammer dat mijn geheugen zo wazig is daarover.

32

(270 replies, posted in 1985)

Het is ook nuttig eens te kijken welke politieke beslissingen werden doorgeduwd in die laatste periode.

33

(197 replies, posted in Getuigen)

Renne, ik heb je een email gestuurd, heb je die gelezen?

34

(213 replies, posted in Foto's)

Het is jammer dat de Delhaize van Aalst zo veranderd is van buiten en van binnen. Nu heb je een lange rij kassa's van de vooringang tot de achteringang. Vroeger had je kassa's aan zowel de vooringang als de achteruitgang, die in rijen stonden evenwijdig aan de voor en achtergevel. Ook de achteringang was anders.

35

(382 replies, posted in Getuigen)

die zouden mij nogal zien komen. zou snel afgedaan worden als gerucht denkik.

36

(382 replies, posted in Getuigen)

Ik ben van Aalst. Ik ken de kleindochter van Podevijn van kindsaf. ben daar als kind nog binnen geweest in die garage, ze heeft er toen wel eens uitgeflapt dat haar grootvader iets met de Bende van Nijvel te maken had en dat hij ne serieus langen arm had bij de rijkswacht.