11

(200 replies, posted in Bibliografie)

De serie zit nóg beter in elkaar dan ik al dacht. Besef me nú pas (sorry) het schiet me te binnen. Die Bozidar Djuroski, die in de rode combi op de parking in Eigenbrakel onder vuur werd genomen. Die herkende één van de daders (zou al z'n masker hebben afgenomen) die indringende blik is hij nooit vergeten. Later heeft hij dezelfde persoon ook herkent in een Rijkswachtkazerne. Hij is 100% zeker want de robotfoto alleen al bezorgde hem effectief een hartaanval. Nu juist las ik het verhaal en in het verleden las ik dat ook al. Dat een getuige op de parking iemand onder de daders herkende als een jeugdvriend die lid was van Diane. Ik bedenk me nu pas dat dat dus Franky zou kunnen zijn! Wat een geweldige serie!

12

(200 replies, posted in Bibliografie)

Dat klopt! Is dat nu degene die Franky 4 maal naar de grond slaat?

13

(200 replies, posted in Bibliografie)

Django68 wrote:

Een zeer goede eerste aflevering met fantastische acteerprestaties. Ik werd meteen terug naar mijn jeugd gekatapulteerd. Bouhouche werd griezelig accuraat neergezet als een humorloze psychopaat. Het is wel duidelijk dat de hypothese die in de reeks gevolgd wordt nauw aansluit bij deze in het laatste boek van Hilde Geens. Ik denk dat Luc Hennart geen fan is van zowelboek als de serie.

Die Bouhouchr inderdaad! Typetje Joseph Goebbels. Klein van postuur. Hypocriet. Gebruikt zijn charmes om zich te verrijken achter de rug van een ander… Hij was iets donkerder dan in werkelijkheid. Mijn nekharen gaan overeind staan van hem. Eng manneke!! Brrr…

14

(200 replies, posted in Bibliografie)

Nog 2 uur en 49 minuten!!! Niet vergeten he?!

15

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Daar twijfelt niemand aan he?! Zeker als hij na uitlevering in 1991 terug naar Thailand kan. Hij zal geen maagd meer zijn nee. Kijk John Mieremet was in Thailand ook makkelijk te vatten ... Ik denk dat Beier nog makkelijker tegen de 9mm loopt. Maar laat ik hopen dat dat na bruikbare info geschiedt …

16

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Zijn staal is al gekend! Heeft geen enkele toegevoegde waarde.

17

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

P-51 wrote:

De stoffige doofpot ... mooi verwoord, Miguel. Maar gun mevr. Cappelle toch maar het voordeel van de twijfel. De laatste strohalm? Ik hoop van niet.

Ik gun haar ook alle succes! En waarom zouden we haar moeten wantrouwen? Ergens hoop ik dat ook zij deze berichten leest, en het daar doet motiveren de pitbull te worden die nooit en te nimmer los zal gaan laten. Ergens zit er nog altijd iets in dit systeem dat er voor zorgt dat alles als sneeuw voor de zon doet wegsmelten. Bij toeval sprak ik juist mijn vader. Die wel wat verbanden heeft met een organisatie van vroegere tijden. (Hij wist in het verleden al wat zaken boven water te krijgen inzaken onze problemen) En wist me te vertellen dat er wat Belgische agenten in Thailand zitten momenteel. Ik hoop nog altijd!

18

(532 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Het zou best al eens opgemerkt zijn hier. Maar hij word opgepakt in Thailand omdat z’n papieren niet kloppen… en men gaat er vanuit dat hij dan ook gelijk als verdachte van hier gepleegde feiten, berecht of uitgeleverd word aan België?! Waarom is men daar zo zeker van?! Ik heb de hoop nog steeds. Maar vertrouw er niet meer op! Morgen is het rustig dag nadien rustiger en weer voller zal de stoffige doofpot zijn!

pascaldupont wrote:

Iemand die Facebook profiel al onderzocht? Staan paar interessante foto’s op » www.facebook.com

Kan u deze hier plaatsen? Ik ben regelmatig van Facebook af!

19

(129 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Tiens wrote:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/65/M240-1.jpg

Dit wapen lijkt me niet van de bende. Althans niet handig voor een 'overval' op een supermarkt als je naast dit wapen ook nog geldlades en babykluizen mee gaat nemen. Al is deze wel van de bende. Wat voor bruikbare info gaat dat opleveren na 20 jaar of langer in het water te hebben gelegen?

20

(17 replies, posted in Onderzoekspistes)

Hoe kunt ge daar zeker van zijn? Als gij er zeker van zijt dan witte ook wie het zijn…