31

(19 replies, posted in Speurders)

Lauwin 47, kan het zijn dat we met een kleine fout te maken hebben?

"Mais, pas de chance Mme Bourguignont, Hubert possède un dossier fulgureux, qui peut changer l'enquête avant 2025, et voilà la chance qui tombe à pique."

Ik denk dat het gaat over Bourgignon zonder T?

32

(169 replies, posted in Bibliografie)

Ik ben de CWB niet Etienne. Ik  wil de waarheid, ook al kan die niet met materiele bewijzen bevestigd worden. Niet meer.

33

(169 replies, posted in Bibliografie)

benhetbeu, bedankt voor de verwelkoming. Vrees niet, ik ben gestart onder een prachtig gesternte, beter kon niet. Dankzij Lauwin hebben we bewijs van de manipulatie van de staatsveiligheid. Schreeuw het van de daken, je bent een staatswees. Net als zoveel anderen trouwens. Je zei dat er hier al genoeg verwarring was, naar mijn gevoel was de verwarring compleet. Luc paard is het paard van Troye.

34

(19 replies, posted in Speurders)

Merci, merci mille fois merci Joel!

Samenvatting: het is de staatsveiligheid die u vroeg een bende op te richten in de Borinage. Deze bende zou later de schuld moeten krijgen van de Bende overvallen. De rest van het verhaal kennen we. Please take good care of Yourself. Encore une petite question, depuis quand le CWB est au courant de cela?

35

(169 replies, posted in Bibliografie)

Jullie zijn die op het dak nog vergeten. Aalst proloog post 27 van Ben » Forum

Wat de verklaring ivm de bewaking betreft, bij mijn weten heeft de rijkswacht de versie verschillende keren moeten aanpassen.