11

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

Als je de locatie bekijkt in Google Maps zie je dat deze caravan niet ver van het vliegveldje van Cerfontaine ligt. Handig om spullen van een vlucht op een zeer vroeg of laat uur weg te werken. Van het vliegveld naar de caravan is slechts 5 km en hierbij gebruik je zeer rustige wegen zonder pottekijkers!

Ik zou toch maar eens gaan graven op dat terrain, of minstens eens met een metaaldetector gaan kijken.

12

(1,168 replies, posted in Andere Personen)

In 2001 brandt het buitenverblijf van Bonkoffsky af in Cerfontaine. Dit is ook het jaar dat Philippe De Staerke wordt vrijgelaten en buiten verdenking wordt gesteld voor de overval van de bende in Aalst. Toeval of niet? Was dit een waarschuwing opdat hij zijn mond zou houden? Weet iemand het exacte tijdstip van de brand?

De nabijheid van een vliegveld (bv. Overboelare) wordt in een aantal draden gebruikt. Merk op dat er in Cerfontaine ook een vliegveld is dat qua grootte vergelijkbaar is met Overboelare.

13

(917 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Een dergelijke theorie is hier al aan bod geweest. Dood in scene gezet, maar ipv Zuid-Amerika zou hij ergens in Spanje verder leven. Helaas is er geen bewijs voor ...

14

(1,070 replies, posted in Andere Personen)

Ik vraag me af wat de rijkunsten van Tinck zijn. Als hij chauffeur van de bende zou ik verwachten dat hij een meer dan gemiddeld chauffeur zou zijn. Waar heeft hij zijn rijkunsten geleerd? Rallyervaring? De bende zou toch niet gelijk welke chauffeur in die golf hebben gestopt. In die zin vind ik het opscheppen als zijnde chauffeur niet zo abnormaal. De chauffeur is cruciaal om ergens weg te geraken en moet dus over de nodige rij-ervaring beschikken.

Nu niet bij alle omstandigheden was deze chauffeur van de bende zo professioneel. Had hij de motor van de Saab 900 niet opgeblazen?

15

(25 replies, posted in Vragen)

Dat daders hier op de fora komen kijken lijkt me logisch. Als we er van uitgaan dat deze geen kleine criminelen zijn maar goed georganiseerd dan zal er hen wel iemand uitgelegd hebben hoe ze dit anoniem kunnen doen. Het is perfect mogelijk op een forum te registreren en te participeren via een IP-adres dat niet getraceerd kan worden (public proxy's bv.).

Ik ben zelf beheerder van een forum en uit ervaring weet ik dat de foutenlog van een forum een interessante bron kan zijn. Dikwijls tracht men accounts te hacken om aan pb's te geraken. Meestal kan achterhaald worden wie van de forum deelnemers hier mee bezig is.