1

(783 replies, posted in 1982)

Vanuit Beersel geraak je ook met de trein via Halle snel in Brussel. Als VDE iedere dag naar het Zuidstation ging, had hij niet noodzakelijk een wagen nodig. Op minder dan een half uurtje reis je met de trein van Beersel naar Brussel-Zuid.

2

(45 replies, posted in Terrorisme)

spafles wrote:

Misschien moeten we tot in de oorlog terugkijken welke verbanden er zijn met verscheidene mensen?

Heb hier op de site ergens gelezen dat Aalst ook met WOII "zou" te maken hebben. Podevijn? Helaas ontbreekt het mij aan bronvermelding.

3

(257 replies, posted in Speurders)

noorderling wrote:

Waar het denk ik om gaat, is dat Vos na 15 jaar nog steeds niks concreets heeft. Dan komt er vanzelf een moment dat het stopt. En dat moment is helaas nu aangebroken. Zo gaan die dingen nu eenmaal. Wat ik hoop, is dat Vos aanblijft als extra hulp. Maar mijn gevoel zegt dat Vos het heel moeilijk zal krijgen als niet meer alle topinfo met hem gedeeld gaat worden en dat ie binnen enkele maanden zal opstappen. Hij zal tot inzicht komen dat hij nu beter de eer aan zichzelf kan houden. Wel netjes de dossiers overdragen natuurlijk.

Na 15 jaar heeft hij inderdaad niet echt iets concreets gevonden (behalve mssn de "dode killer"-theorie?). Maar sowieso wel hoedje af voor iemand met dergelijke dossierkennis!

4

(11 replies, posted in 1990-1999)

Doet me aan de moord op Vanden Eynde denken. Een brutale moord voor weinig buit, de vrouw die gekneveld werd. En dan dat eten en drinken.

5

(75 replies, posted in Bewijsstukken)

De voornaamste reden waarom ik aanneem dat Haemers in aalst de reus was, is de aanwezigheid van zijn pukkel-moedervlek.

6

(10 replies, posted in Bewijsstukken)

Zijn dat de warenhuizen hede ten dage of van destijds? Lijken me sowieso wel veel. Tenzij er iemand graag commiskes doet. smile

7

(783 replies, posted in 1982)

Weldra heropening van de Auberge te Beersel. Ze stellen zelfs gratis een zaaltje voor seminaries beschikbaar. Misschien een idee voor een volgende bijeenkomst? wink

8

(760 replies, posted in 1985)

Dat is heel goed mogelijk. Ik zou wel eens willen weten welk Aalsters bendeslachtoffer er een link had met Hofstade.

9

(18 replies, posted in Robotfoto's)

Ook de ietwat korte, ontbrekende hals vind ik kenmerkend. Eigenlijk zou de getuige, die door de man op de robotfoto werd aangemaand om wat meer afstand te houden, met deze foto van Léon De Staerke moeten worden geconfronteerd.

10

(760 replies, posted in 1985)

Renne wrote:

Inderdaad hij had geen Aalsters accent, in Aalst moet men rekening houden met afrekeningen. Misschien had één van de daders een bepaalde band met iemand uit de deelgemeente Hofstade, of is het gericht naar een slachtoffer?

Waren er eigenlijk slachtoffers afkomstig uit Hofstade?