1

(82 replies, posted in 1985)

Daarom is het wel interessant om te weten tot waar die andere auto van de rijkswacht hun achtervolgt heeft. Ik probeer alleen maar feiten vast te stellen en niet teveel te vermoeden van wat ze zouden kunnen gedaan hebben. Over het nekschot ga ik inderdaad voort op Dvds zijn woorden volgens het autopsierapport.

2

(82 replies, posted in 1985)

Beste forumleden, mijn eerste post hier!

Het blijft zo hard dat er na zoveel jaar nog zo weinig echte antwoorden zijn. Respect en veel sterkte voor de slachtoffers en nabestaanden en ook diegene die hier nog altijd alles aan doen om de daders / opdrachtgevers te vinden.

Voor de tijdlijn ook dit, corrigeer indien het niet zou kloppen. 19u48 vertrekken ze richting Ninove via Erembodegem, eerste politie wagen geeft het op na 800 m, daarna worden ze voorbijgesneld door een andere rijkswachtauto, iemand een idee welke auto met wie en tot hoe ver? Volgens getuige zouden ze dan in Denderleeuw stoppen om de koffer te sluiten.

Veronderstellend dat ze via Denderleeuw richting Leerbeek (via Pamel volgens 2 getuigen en waarschijnlijk wel zo anders hadden ze de blokkade wel tegen gekomen) om dan om 20.05 in Leerbeek door het rode licht te rijden.
Tijdsschema lijkt mij wel heel scherp maar waarschijnlijk niet onmogelijk.

Nog een paar vragen.

Heeft geen enkele getuige de auto de parking zien oprijden? Hebben alle slachtoffers op de parking een nekschot gekregen zoals de ouders en zus van David VDS? Volgens getuige zouden ze 'lang' gewacht hebben om de parking af te rijden, zouden ze dat nekschot dan hebben uitgevoerd?

Bongus