71

(1,219 replies, posted in 1985)

frohike,

  • Waaruit kan jij met zekerheid besluiten dat de heer Palsterman als eerste werd afgeschoten?

  • Je buikgevoel is volledig verkeerd want de Heer Palsterman had geen afspraak die dag.

72

(29 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Dat ze er tijdens dat interview schaamteloos toevoegden dat de slachtoffers het idee genegen waren en op voorhand geïnformeerd werden, werd rechtgezet tijdens de laatste slachtoffervergadering. Het was het ideale moment, met alle slachtoffers samen, om eens te weten wie er achterstond. Tijdens de officiële bevraging werd er niemand gevonden die op voorhand op de hoogte was en/of het idee genegen was. De schaamte voorbij. Er is iets serieus mis met de geesten die denken dat ze daarmee het imago kunnen oppoetsen van de cel. De manier hoe dit onderzoek geleid werd en zo als schoolvoorbeeld kan tellen voor een lijdensweg, kan eventueel wel zijn nut hebben. Een reportage: "Vrouwe Justitia davert op haar grondvesten" zou passender zijn.

73

(18 replies, posted in Westland New Post)

Om op uw vraag te antwoorden: NEE.

Dapper hé Trojan vanachter uw schuilnaam. Ik wens je voor 2018 een portie "fatsoen". Alweer wordt de naam van een slachtoffer te grabbel gegooid in de meest wilde veronderstellingen.

74

(115 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Beste Merovinger, je mag absoluut geen schuldgevoel hebben, heb in het verleden af en toe wat moeite gehad met sommige cowboys hier en de bijhorende cowboyverhalen. Maar dit is de omgekeerde wereld. Ben er zeker van dat sommige professionelen met hart en ziel gewerkt hebben aan dit dossier maar dat die geboycot worden.

Ik vraag me soms af op wie ik het bozer ben, op de daders of die die het onderzoek verhinderd hebben. Eigenlijk weet ik het wel, op al diegenen die het onderzoek verhinderd hebben en stokken in de wielen hebben gestoken want die worden gesponsord met ons belastinggeld. Ik weet niet hoe ze daar in Charleroi niet in de grond zakken van schaamte, we moeten ons neerleggen bij feit dat alles de fout is van de mentaliteit van vroeger, dat is gemakkelijk natuurlijk. Ik heb altijd geweten dat het onderzoek een beerput is, na vandaag ben ik dat zeker. Wees voorzichtig.