11

(140 replies, posted in Bibliografie)

In het boek staat ook een interessante passage over afpersing, iemand is zich bij de grootvader op een dag komen aanmelden met de info dat Delhaize zich zou laten afpersen hebben i.v.m. graanproductie in de VS.

Delhaize had aandelen in een firma, die de plaatselijke boeren (niet vergelijken met boeren hier, dat zijn mega boerderijen) failliet concurreerden. Deze persoon had van een kennis-gedetineerde de vraag gekregen of hij niet wou participeren bij een overval op een Delhaize in Aalst.

Hij haakte af toen hij hoorde dat er vrouwen en kinderen diende vermoord te worden om Delhaize onder druk te zetten. Als participant had je een goedgevulde bankrekening en vrijgeleide. David dacht aan de zoveelste fantast. Delhaize verkocht wel zijn aandelen na Aalst

12

(1,153 replies, posted in 1983)

Boemerang, het probleem bij de "een" website is dat ze gebruik maken van RTMP-streaming methode voor video's met als gevolg moeilijk te downloaden. Voor pc werkt onderstaande link misschien (kan het zelf niet uittesten ik werk op een mac).

» all-streaming-media.com

Keep you posted!

13

(74 replies, posted in 1982)

Maar door een deur lijkt het mij toch moeilijk buiten te geraken met een Santana. Stond de auto niet in de vitrine maar in de werkplaats, moet er een verkenning zijn geweest. Ik zal deze week een foto nemen als ik er langs rij + ook 1 van de achterzijde.

14

(74 replies, posted in 1982)

Weet er soms iemand langs waar ze met de wagen uit de garage zijn gereden? Je kan/kon ook langs achter deze garage bereiken, als je de straat of de buurt erachter niet kent. Ik geloof echter niet dat de overvallers gelijk zijn aan de dieven van de wagens.

15

(74 replies, posted in 1982)

Toeval (?) maar op de laatste gescande pagina komt de naam voor van de familie (van de garage) waar de Santana is gestolen.

» tueriesdubrabant.winnerbb.com

16

(116 replies, posted in Bibliografie)

OK, thanks!

17

(116 replies, posted in Bibliografie)

Iemand deze pdf teruggevonden? personnes impliquées.pdf

18

(1,141 replies, posted in 1985)

Als er al een boodschap zou achter zitten - denk ik persoonlijk - dat de aanvrager van de plaat geen boodschap aan de uitvoerder wou geven maar eerder aan een 3de persoon(en). Met als doel het verklaren dat de operatie loopt.

19

(270 replies, posted in 1985)

Vraagje, Laurent Podevijn van de garage in Aalst heeft deze iets te zien met de Podevijn van de schietstand?