481

(527 replies, posted in Hypotheses)

Mee te praten onder mijn eigen naam, in tegenstelling tot die anderen die helemaal niets te verbergen hebben voor degenen die werkelijk een gevaar zouden kunnen vormen, maar toch een pseudoniem gebruiken. Om interessant te doen?


Beste Rende,

Ik gebruik ook een pseudoniem,maar alleen omdat ik vermoed dat sommige mensen uit mijn vriendenkring ( waarvan ik trouwens veel geleerd heb )mij doen vermoeden dat ze bij de bende betrokken waren.Meerdere van deze personen kunnen zeer goed omgaan met verschillende wapens,en sommigen onder hen hebben ook cursussen gevolgd in het buitenland met o.a Chuck Taylor.Ook werd er 1 persoon in de jaren 80 door de speurders opgepakt ivm de bende,en met wapenhandel.Bij gebrek aan bewijzen werd hij vrijgelaten.Ken deze persoon al langer dan 10 jaar,en het is een goede vriend waarvan ik veel geleerd heb doch geef ik hem nog altijd het voordeel van de twijfel.Wij trainden vooral op snelheid en de meesten onder ons konden doelen raken in een tijd waarop een swat team jaloers zou zijn.

VB.headshot op 5 meter in 81 honderste van een seconde, el presidente op 5 a 6 seconden, double tap-head op 1 a 2 seconden, ...

Deze oefeningen gebeurden met standaard wapens ( Glock 19,17,HK usp,jericho,gp)en niet met getunede wapens.
Jij als legionair zou moeten weten dat dit zeer goed tijden zijn,die ik geleerd heb van mensen waarvan ik denk dat ze meer zouden moeten weten van de Bende van Nijvel. Heb ook fotos gezien van deze personen samen met Bultot.
Ik denk dat de toekomst dit zal uitwijzen,en ik hoop dat Eddy Vos de echte daders te pakken krijgt.Tot die tijd blijf ik graag anoniem.

482

(382 replies, posted in Getuigen)

Murcielago, welkom terug, ik hoop dat ze deze keer wel naar de echte getuigen luisteren. Succes!

483

(549 replies, posted in Bende Haemers)

dutchy12345 wrote:

Maar het is wel zo dat er verslagen zijn (van iemand wat ten tijde van de overval een jongetje was) Haemers te hebben herkend nadat hij later zijn foto zag. De tijden waren toen anders, je kon niet even iets opzoeken op het internet. Dat dit jongetje de opvallend blauwe ogen en de pukkel/moedervlek naast de neus vleugel herkende is in ieder geval een duidelijke aanwijzing. Dat Patrick Haemers in die periode vele overvallen pleegde

Dat jongetje was .David en werd zelf neergeschoten door de reus.

Forum » Boek : Niet schieten, dat is mijn papa!

484

(527 replies, posted in Hypotheses)

Laat insider eerst zijn zegje doen en daarna kan je zelf oordelen of het in het verhaal van  de bende past.

485

(41 replies, posted in Bende Bouhouche-Beijer)

Is die Contat wel een echte legionair? Het legioen heeft een reputatie waar elke soldaat naar opkijkt en daardoor krijg je enorm veel fantasten. Aan hun uitleg zal het meestal niet liggen want ze hebben alle filmpjes of boekjes van het legioen wel gelezen. Enkel een echte legionair (ik dus niet) kan de echte van de valse onderscheiden.

486

(127 replies, posted in Robotfoto's)

luckyiron wrote:

De speurders die zich bezighouden met het onderzoek naar de Bende van Nijvel, zijn ervan overtuigd dat ze een naam kunnen plakken op een van de drie daders van de aanslag in Aalst in 1985. Een in juni verspreide robotfoto, die gemaakt werd onder hypnose, wordt omschreven als "een perfect uitgevoerd portret van Dominique Salesse", meldt De Morgen.

Mincky wist dit al te vertellen op 12/07/2010. Proficiat, goed gezien.

487

(271 replies, posted in Algemeen)

Raf, wil wel eens meekomen, of zelf rijden. Maar als het even kan gelieve af te spreken via GSM en niet via het forum.

488

(1,219 replies, posted in 1985)

Zou het niet beter kunnen uitleggen. Maar van die "gentleman-crimineel" heb ik wel een ander gedacht.

489

(7 replies, posted in Plaatsen)

Neen,maar ligt wel vlak bij een plek waar de golf gti gevonden is » 50°47'31.19"N  4°12'36.33"O

490

(7 replies, posted in Plaatsen)

Je moet het stukje is lezen over basterayd bos geschreven op 1 november. Lijkt interessant:

Het geheim van Basterayd Bos: Uit de geheime dagboeken van Daniel I

We begeven ons terug in de tijd naar het midden van de jaren '80 van de vorige eeuw. Wat wij nu kennen als het Nieuwe Land van Gaasbeek maakte toen nog deel uit van het inmiddels opgedoekte België. Het land leefde in angst en daverde op zijn grondvesten door de terreur van talrijke bendes.

Ons verhaal start op een mistige morgen in het najaar; een jachtwachter verlaat zijn woning vroeger dan gebruikelijk want hij weet uit ervaring dat de fazanten bij dit weer snel wegtrekken en de naburige jachtvelden opzoeken. Hij volgt zijn standaard route, de wei door en dan links het baantje op, recht naar Basterayd Bos. Het bos is gehuld in een dichte mistbank. Halfweg het baantje voelt hij de koude luchtstroom die daar altijd aanwezig is, doch ditmaal slaat de schrik hem om het lijf.

Nog een paar stappen verder meent hij schimmen te ontwaren tussen de drijvende nevelslierten Overmand door schrik lost hij een waarschuwingsschot, ogenblikkelijk wordt er teruggevuurd, niet in de lucht! Onze jachtwachter maakt dat hij wegkomt. Pas 's anderdaags durft hij het aan om een kijkje te gaan nemen en merkt hij dat de aarde in Basterayd Bos omgewoeld is.

Hij durft het echter niet aan om verder te zoeken, iets of iemand heeft hem behekst. De daaropvolgende jaren heeft hij het meermaals over het gebeuren in Basterayd Bos en op zijn sterfbed klinkt een laatste maal de naam Basterayd Bos. Onze jachtwachter, mijn vader, is niet meer doch het geheim van Basterayd Bos leeft meer dan ooit. Iedereen uit zijn omgeving zit met die ene vraag; welk geheim schuilt er in de bodem van Basterayd Bos?

Morgen gaan we der jagen en vermoedelijk zal het bos gehuld zijn in die ene jaarlijks terugkerende mistbank. Ikzelf ontwijk deze plek want ik weet inmiddels ook al dat er buiten een kraai of een zwarte kat geen levend wezen meer te bespeuren valt in Basterayd Bos!

Bron » jachtvangaasbeek.blogspot.com