1

(82 replies, posted in 1985)

Ben wrote:

Zou je deze plaats nog op een kaart kunnen aanduiden?

» Google Maps

Je kon die groeve enkel bereiken via de Grote kloosterstraat. De Romboutsstraat was er toen nog niet en de Kleine kloosterstraat was toen een kleine doodlopende straat en liep niet door tot op de Leuvenstesteenweg.

2

(82 replies, posted in 1985)

Als ik het dan goed voorheb gebeurde die schietoefeningen aan de achterkant van Beherman. Daar was vroeger een verlaten zandgroeve. Er stonden zelfs nog oude graafmachines en zo. We gingen er regelmatig spelen met de Chiro. Je kon het trouwens enkel bereiken langs het klein wegje dat beneden uitkomt op de woluwelaan. Ondertussen is het wel allemaal verdwenen aangezien er nu een industrie park staat.

3

(143 replies, posted in Onderzoeksdaden)

Stel me toch een paar vragen na het zien van deze reconstructie. De wagen die gebruikt werd is een Golf type 1, de Golf die 2 dagen nadien teruggevonden werd in het bos van Houssiere is duidelijk een type 2. Is die wagen van Aalst dan ooit teruggevonden?

Had vroeger ook al eens gelezen dat het plaatje dat werd aangevraagd nooit gedraaid werd omdat de dj het niet liggen had. Hij draaide blijkbaar 'Johnny be good' in de plaats.